A vereség ellenére talán a szezon meccse

2024.04.16.
FÉRFI NB I. B PIROS CSOPORT - PLAYOFF
TF-BP
0123456789001234567890
TF-BP
0123456789001234567890
PVSK
PVSK

TF-BPMÉRKŐZÉS BESZÁMOLÓ

Már közeledett a hét lezárása. Csodás időjárás volt egész vasárnap, de tudtuk, hamarosan beköszönt a hidegfront.. Ezen a napon viszont volt még valami a levegőben, ami kitartott egészen estig. A szokottnál többen gyülekeztek a Ludovika Arénánál, persze hozzá kell tenni, hogy a Vasút tábor is képviseltette magát. Szemfülesebbek kiszúrhatták, hogy még a korábbi szövetségi kapitány, Ivkovics mester is kilátogatott. Nagy volt a várakozás, pedig az odavágón – valljuk be- a különbség volt nagy. Elszánt tekintetek a melegítés alatt, majd végre feldobták a labdát.

A centerek villantak először, Anda itt, Horti ott. Az első percek után nagyon lendületbe jöttünk, és ez talán annak volt köszönhető, hogy igen változatos volt a kosárszerzőink névsora. Szanyi triplájával 21-12 volt, de a Pécs jelezte, hogy ellenük ez nem számít előnynek..

A 2. negyed végig szorosan alakult, a végére 3 pontos vendég fór született. A fordulás után jött az, ami sajnos az elmúlt időszakban olyan menetrendszerű a piros csoportban, mint a japán vonatközlekedés. Rohamoztak a vendégek..10, majd 17 is volt közte, muszáj volt reagálni, mert elúszhatott volna a hajó. Ez a reakció pedig többek között Simon Balázs személyében jelentkezett. Szórta a hármasokat, Szanyi zárta az etapot, 67-72. Igrutinovic nagy meccset játszott, és mindig jókor szólt hozzá. Ezzel együtt kapaszkodtunk, Dancsecs és Karosi ezúttal is elsütötte a kabinetet, érezhetően hitt a csapat a végsőkig. 2 perccel a vége előtt Andris dobott egy olyat, amire csak azt mondhatják „az az övé..”, ezzel 2 volt közte, esély nyílt a bravúrra.

A végjátékban viszont hatékonyabb volt a Pécs, rutinosan lezárták, 90-83-mal ért véget a találkozó, és a párharc. Az 5-8. helyért folytatjuk, hogy a Fót, vagy a BKG ellen, szerdán kiderül.

EDZŐI ÉRTÉKELÉS

NAGY BÁLINT

Hamarabb fogyott el a Cola, mint szerettem volna. Azt gondolom, hogy nagyon megnehezítettük a Pécs dolgát. Nem véletlenül cseréltek légióst, mert érezték, hogy itt bajba kerülhetnek. Érződött is a különbség a 2 légiós között. Azt gondolom, hogy a hangulat magával ragadó volt, ilyen szurkolást TF-meccsen ritkán hallottam. Ilyen jó érzés lehet játszani egy ilyen csarnokban, a srácoknak ezt meg kell tanulni. Ha ilyen playoff módba mentünk volna bele minden meccsbe, akkor lehet, hogy nem a PVSK-t kapjuk nyolcadik helyről. Szerintem nagyon szépen helytálltunk, várjuk, hogy kivel kell játszanunk.

MÉRKŐZÉSFELVÉTEL

VIDEÓ

MÉRKŐZÉSFELVÉTEL

VIDEÓ

TEHETSÉGES FIATALOK

Köszöntjük Önt a Tehetséges Fiatalok – Basketball Players kosárlabdacsapatának hivatalos honlapján!

https://tf-budapest.hu/wp-content/uploads/2023/07/tf_footer_Logo-1-1.png

KAPCSOLAT - NB 1/B

Tehetséges Fiatalok Kft.

Székhely: 1204 Budapest, Vécsey u. 97.
e-mail: info@tf-budapest.hu

Ügyvezető: B. Sárkány Rita
Telefonszám: +36 (20) 989-9585

Kapcsolattartó: Sárkány Paula
Telefonszám: +36 (20) 989-6869

UTÁNPÓTLÁS

Tehetséges Fiatalok – BASKETBALL PLAYERS Sportegyesület

Székhely: 1204 Budapest, Vécsey u. 97.

Elnök: B. Sárkány Rita
Telefonszám+36 (20) 989-9585

Kapcsolattartó: Sárkány Paula
Telefonszám: +36 (20) 989-6869

IMPRESSZUM

A tf-budapest.hu adatbázisai vonatkozásában mindenfajta felhasználási jogosultság engedélyezése a Tehetséges Fiatalok – BASKETBALL PLAYERS Sportegyesületet illet meg. Bármely, a honlapon található fotó, videó, vagy tartalmi elem átvétele, kizárólag a Tehetséges Fiatalok – BASKETBALL PLAYER Sportegyesület engedélyével lehetséges.