Jön a rájátszás: nekünk volt időnk készülni, a Pécs pedig Hepp-kupa győztes lett

2024.04.10.

Drámai, érzelmileg, és sportszakmailag is hullámzónak nevezhető alapszakasz után elértük a kitűzött célunk. Ott vagyunk a rájátszásban. És ezt senki nem veheti már el a srácoktól, akkor sem, ha be-becsúsztak „ki nem kényszerített” hibák a szezon első szakaszában.

Ezzel pedig végre valamelyest nyugvóponthoz érkeztünk, és ezzel párhuzamosan időnk is volt a normális, minőségi munkára. Gyakorlatilag minden, és mindenki készen áll a folytatásra, feltöltött energiatartályokkal próbáljuk borítani a papírformát a negyeddöntőben, és próbáljuk bizonyítani azt, hogy nem szerencse kérdése a helyünk a legjobb 8-ban!

A 8. helyről értelemszerűen az alapszakasz győztesével találkozunk. Ez pedig az a Pécs, amely tavaly is nagyon komolyan gondolta az élvonalba jutást, és egyértelmű, hogy idén is ez lebeg a szemük előtt.

Nem akárhogy hangoltak ellenünk, a budapesti BOK csarnokban megrendezett Hepp-kupa négyes döntőjét ők nyerték, igaz, talán némi meglepetésre a fináléban a Fót várt rájuk, nem pedig a MAFC. Ez viszont semmit nem vesz el az érdemeikből, és egyszerre teszi nyilvánvalóvá, hogy milyen óriási kihívás vár ránk.

Szemet szúrhat, hogy az elmúlt hetekben szinte kivétel nélkül hasítanak egy egészen extra szakaszt Horti Bálinték, és ez általában egy őrületes fordítást is jelent egyben – többek között a bajnoki elsőséget is így biztosították be!

Az egyik legfőbb feladat lesz tehát megpróbálni megfékezni az efféle rohamokat. A bajnokságban eddig kétszer találkoztunk velük, mindkétszer jobbnak bizonyultak. Pécsen sima vereség lett a vége, hazai pályán már sokkal ígéretesebb játékot mutattunk, de a fantasztikus második negyedünk után profi módon megrázta magát a bajnokaspiráns, és állva hagyott bennünket. Van hova felnőni tehát.

Megpróbáljuk alázattal, munkával a legjobbunkat nyújtani, és megnehezíteni a dolgukat. Pécsen kezdünk csütörtökön, majd vasárnap várunk MINDENKIT a Ludovika Arénába, hogy esetlegesen lezárjuk, vagy legalább tovább nyújtsuk a párharcot! Itt emlékeztetnénk mindenkit, hogy aki a szezon során gyűjtögette a gyűjtögetnivalókat a T.Danny koncertjegy-sorsoláshoz, mindenképpen hozza magával a kuponfüzetét is! Hamarosan találkozunk, csütörtökön pedig hajrá, TF!!!

TEHETSÉGES FIATALOK

Köszöntjük Önt a Tehetséges Fiatalok – Basketball Players kosárlabdacsapatának hivatalos honlapján!

https://tf-budapest.hu/wp-content/uploads/2023/07/tf_footer_Logo-1-1.png

KAPCSOLAT - NB 1/B

Tehetséges Fiatalok Kft.

Székhely: 1204 Budapest, Vécsey u. 97.
e-mail: info@tf-budapest.hu

Ügyvezető: B. Sárkány Rita
Telefonszám: +36 (20) 989-9585

Kapcsolattartó: Sárkány Paula
Telefonszám: +36 (20) 989-6869

UTÁNPÓTLÁS

Tehetséges Fiatalok – BASKETBALL PLAYERS Sportegyesület

Székhely: 1204 Budapest, Vécsey u. 97.

Elnök: B. Sárkány Rita
Telefonszám+36 (20) 989-9585

Kapcsolattartó: Sárkány Paula
Telefonszám: +36 (20) 989-6869

IMPRESSZUM

A tf-budapest.hu adatbázisai vonatkozásában mindenfajta felhasználási jogosultság engedélyezése a Tehetséges Fiatalok – BASKETBALL PLAYERS Sportegyesületet illet meg. Bármely, a honlapon található fotó, videó, vagy tartalmi elem átvétele, kizárólag a Tehetséges Fiatalok – BASKETBALL PLAYER Sportegyesület engedélyével lehetséges.