Emelt matek nélkül: akár rájátszást érhet egy budafoki győzelem

2024.03.21.

A földön kell maradnunk, de a matek, és a játék alapján is azt mondhatjuk, ismét jól összeálltak a dolgok. A Debrecen ellen profi, türelmes hozzáállást tanusítottunk, és ezzel a végére egyértelmű különbség alakult ki. Dancsecs és Karosi együttesen szórakoztatták a közönséget, Szántó jól szolgálta ki a társakat, és ki kell emelni, hogy immár tendencia szinten is arról beszélhetünk, Anda, és Kelenföldi egyszerre borzasztó hatékony, viszonylag kevés játékperc mellett.

Ha ennek az összképnek csak a nagyrészét elő tudjuk venni pénteken, akkor az győzelmet kell, hogy érjen a sereghajtó otthonában. A Budafok ettől még nem könnyű ellenfél. Az első találkozón is láthattuk, hogy a hiányzók ellenére kultúrált stílust képviseltek, a legutóbbi körben pedig közvetlen riválisunkat, a Miskolcot kényszerítették hosszabbításra.

Egyébként ők pontkülönbséggel jobbak ellenünk, a harmadik 10 győzelmes csapattal (CKE) szemben viszont nálunk az előny, mindkétszer legyőztük őket. A hármas összevetésből is jól jövünk ki a korábbi eredményeknek köszönhetően. Ezek alapján tehát elmondható, hogy a budafoki győzelem gyakorlatban óriási lépést jelentene a legjobb 8-hoz, matematikai szempontból viszont 2/2 győzelemmel dőlhetünk csak hátra akkor, ha a riválisok sem botlanak.

A hétvégére okosabbak leszünk…vagy éppen mégsem. Ez az alapszakasz hajrá már csak ilyen…🙂
Hajrá, TF!

TEHETSÉGES FIATALOK

Köszöntjük Önt a Tehetséges Fiatalok – Basketball Players kosárlabdacsapatának hivatalos honlapján!

https://tf-budapest.hu/wp-content/uploads/2023/07/tf_footer_Logo-1-1.png

KAPCSOLAT - NB 1/B

Tehetséges Fiatalok Kft.

Székhely: 1204 Budapest, Vécsey u. 97.
e-mail: info@tf-budapest.hu

Ügyvezető: B. Sárkány Rita
Telefonszám: +36 (20) 989-9585

Kapcsolattartó: Sárkány Paula
Telefonszám: +36 (20) 989-6869

UTÁNPÓTLÁS

Tehetséges Fiatalok – BASKETBALL PLAYERS Sportegyesület

Székhely: 1204 Budapest, Vécsey u. 97.

Elnök: B. Sárkány Rita
Telefonszám+36 (20) 989-9585

Kapcsolattartó: Sárkány Paula
Telefonszám: +36 (20) 989-6869

IMPRESSZUM

A tf-budapest.hu adatbázisai vonatkozásában mindenfajta felhasználási jogosultság engedélyezése a Tehetséges Fiatalok – BASKETBALL PLAYERS Sportegyesületet illet meg. Bármely, a honlapon található fotó, videó, vagy tartalmi elem átvétele, kizárólag a Tehetséges Fiatalok – BASKETBALL PLAYER Sportegyesület engedélyével lehetséges.