Sokat javult Ceglédhez utazunk

2024.03.08.

Amíg mi az immár hatmeccses vereségspirálból próbálunk kikecmeregni, addig a CKE 3-as győzelmi sorozattal hangolt ellenünk. És ebben a Vasas igen magabiztos legyőzése is benne volt. A csapat kerete már a névsor alapján is elég izmos, de játékban úgy tűnik, egyre inkább sikerült összeérniük a szezon előrehaladtával.

Ránk is jellemző módon elég sokpontos meccseket játszanak, igaz náluk feltűnő a támadópotenciál, a sorozat harmadik legtöbb egységét gyűjtő csapata a Cegléd. Mindezt úgy, hogy igazán kiemelkedő teljesítményt nem láthatunk, a legveszélyesebb Csaba György, 16-os átlaggal. Rajta kívül még négyen átlagolnak 10 felett. A palánk alatt is nehéz dolgunk lesz, Csorvási Milán 25 perces átlag mellett 2 lepattanóra van a dupla-duplától.

Ők sem dőlhetnek még hátra a nyolcba jutás szempontjából, de ez aligha befolyásolja egyébként is, hogy milyen nehéz dolgunk lesz. Szerencsére a játékunk nekünk is sokat javult a legutóbbi meccseken, de ezen a fizikális összecsapáson valahogy ki kéne tolni a jó teljesítményt 40 percesre. Akkor lehet esélyünk, és még egy csavart okozhatunk a középmezőnyben…

Rendhagyó módon az U20-as csapat a felnőttek után játszik majd. Ott még jobban muzsikálnak a ceglédiek, vezetik a bajnokságot. Hajrá, fiúk!

TEHETSÉGES FIATALOK

Köszöntjük Önt a Tehetséges Fiatalok – Basketball Players kosárlabdacsapatának hivatalos honlapján!

https://tf-budapest.hu/wp-content/uploads/2023/07/tf_footer_Logo-1-1.png

KAPCSOLAT - NB 1/B

Tehetséges Fiatalok Kft.

Székhely: 1204 Budapest, Vécsey u. 97.
e-mail: info@tf-budapest.hu

Ügyvezető: B. Sárkány Rita
Telefonszám: +36 (20) 989-9585

Kapcsolattartó: Sárkány Paula
Telefonszám: +36 (20) 989-6869

UTÁNPÓTLÁS

Tehetséges Fiatalok – BASKETBALL PLAYERS Sportegyesület

Székhely: 1204 Budapest, Vécsey u. 97.

Elnök: B. Sárkány Rita
Telefonszám+36 (20) 989-9585

Kapcsolattartó: Sárkány Paula
Telefonszám: +36 (20) 989-6869

IMPRESSZUM

A tf-budapest.hu adatbázisai vonatkozásában mindenfajta felhasználási jogosultság engedélyezése a Tehetséges Fiatalok – BASKETBALL PLAYERS Sportegyesületet illet meg. Bármely, a honlapon található fotó, videó, vagy tartalmi elem átvétele, kizárólag a Tehetséges Fiatalok – BASKETBALL PLAYER Sportegyesület engedélyével lehetséges.