A Vasas elleni szoros meccs ma már értéktelen

2024.02.27.

Ősszel még nem így volt. Sokan emlékezhetnek rá, a gyengébb szezonrajt után fokozatosan éreztünk rá a saját játékunkra. Bár fájdalmas, mégis fontos állomása volt ennek a két egylabdás meccs a fővárosi gigászok ellen. A MAFC a mi pályánkon, a Vasas a Sport11-ben győzött le bennünket, hasonló módon.. Az utolsó másodpercekben szerzett kosárral. Azonnal nehéz volt erőt meríteni a kegyetlen vereségekből, később viszont látszott, mit jelent, ha ellenük kiélezett összecsapást tudunk játszani. A helyzet változott. Nem is lehetne élesebb a verseny a rájászásért, így immár nem vigasztalódhatunk tanulságos vereségekkel: csak a 2 pontokkal vagyunk előrébb. Ennek szellemében készülünk dobogós ellenfelünkre.

Amelyben nem hajszolják az egyéni statokat, csapatként viszont látványosan kiemelkednek a pontszegény találkozókkal, de ezen belül főként a mezőnyben kiugróan kevés kapott ponttal! Mint ismeretes, ránk nem ez a stílus jellemző, kérdés, hogy ki fogja majd érvényesíteni saját játékát. A Cegléd ellen botlott a Vasas a legutóbbi körben, mi viszont már több forduló óta próbálunk visszatérni a jó útra. Egyetem, vagy munka után hétközi kikapcsolódást kínálunk a Ludovika Arénában! Szerdán találkozunk!

TEHETSÉGES FIATALOK

Köszöntjük Önt a Tehetséges Fiatalok – Basketball Players kosárlabdacsapatának hivatalos honlapján!

https://tf-budapest.hu/wp-content/uploads/2023/07/tf_footer_Logo-1-1.png

KAPCSOLAT - NB 1/B

Tehetséges Fiatalok Kft.

Székhely: 1204 Budapest, Vécsey u. 97.
e-mail: info@tf-budapest.hu

Ügyvezető: B. Sárkány Rita
Telefonszám: +36 (20) 989-9585

Kapcsolattartó: Sárkány Paula
Telefonszám: +36 (20) 989-6869

UTÁNPÓTLÁS

Tehetséges Fiatalok – BASKETBALL PLAYERS Sportegyesület

Székhely: 1204 Budapest, Vécsey u. 97.

Elnök: B. Sárkány Rita
Telefonszám+36 (20) 989-9585

Kapcsolattartó: Sárkány Paula
Telefonszám: +36 (20) 989-6869

IMPRESSZUM

A tf-budapest.hu adatbázisai vonatkozásában mindenfajta felhasználási jogosultság engedélyezése a Tehetséges Fiatalok – BASKETBALL PLAYERS Sportegyesületet illet meg. Bármely, a honlapon található fotó, videó, vagy tartalmi elem átvétele, kizárólag a Tehetséges Fiatalok – BASKETBALL PLAYER Sportegyesület engedélyével lehetséges.