Nehéz helyzetben bravúr kéne

2024.02.09.

A miskolci túránkból szakmai tanulságokat nem igen lehet levonni, a napokban így inkább magunkkal foglalkoztunk, ideértve a sebek nyalogatását, vitaminok „túladagolását”. A szombati összeállításunk azonban véglegesen csak a meccs napján derül ki – még a saját számunkra is. Amellett, hogy az egészség az első, jó lenne, ha minél többen bevethetőek lennének, mert a BKG nagyon kemény feladatot jelent. Ezt bizonyította ősszel is (40+ oda) ellenünk.

Nagy Botond Ágoston jelen pillanatban vezeti a VAL, és a pontszám ranglistákat is. Testvérével ők ketten töltik a legtöbb időt átlagosan a pályán a piros csoportban, érdekesség, hogy az érték mindkettejüknél több mint 40 perc (hosszabbításnak köszönhetően).

Ami minket illet a betegségektől függetlenül is beálló kisebb hullámvölgy ellenére őrizzük a 6. helyet a tabellán, de nem hagyhatjuk figyelmen kívül, hogy mögöttünk akkora a torlódás, mint a határátkelőknél csúcsszezonban. Innen már minden meccs éles! A BKG tulajdonképpen bebiztosította helyét a legjobb nyolc között, stabilnak tűnik negyedik helyük.

Újra hazai fellépés, és ennek megfelelően várunk mindenkit a Ludovika Arénába szombaton, 18.30-tól! Hajrá, TF!

TEHETSÉGES FIATALOK

Köszöntjük Önt a Tehetséges Fiatalok – Basketball Players kosárlabdacsapatának hivatalos honlapján!

https://tf-budapest.hu/wp-content/uploads/2023/07/tf_footer_Logo-1-1.png

KAPCSOLAT - NB 1/B

Tehetséges Fiatalok Kft.

Székhely: 1204 Budapest, Vécsey u. 97.
e-mail: info@tf-budapest.hu

Ügyvezető: B. Sárkány Rita
Telefonszám: +36 (20) 989-9585

Kapcsolattartó: Sárkány Paula
Telefonszám: +36 (20) 989-6869

UTÁNPÓTLÁS

Tehetséges Fiatalok – BASKETBALL PLAYERS Sportegyesület

Székhely: 1204 Budapest, Vécsey u. 97.

Elnök: B. Sárkány Rita
Telefonszám+36 (20) 989-9585

Kapcsolattartó: Sárkány Paula
Telefonszám: +36 (20) 989-6869

IMPRESSZUM

A tf-budapest.hu adatbázisai vonatkozásában mindenfajta felhasználási jogosultság engedélyezése a Tehetséges Fiatalok – BASKETBALL PLAYERS Sportegyesületet illet meg. Bármely, a honlapon található fotó, videó, vagy tartalmi elem átvétele, kizárólag a Tehetséges Fiatalok – BASKETBALL PLAYER Sportegyesület engedélyével lehetséges.