A Kaszás mindig veszélyes

2024.01.25.

Úgy bizony! Ne tévesszen meg senkit a tabellán felbukkanó kettőnk közti távolság. Olyan 5-8 fordulóval ezelőtt még közel álltunk egymáshoz, csak míg mi ráéreztünk a győzelem ízére, az óbudaiak egy vesztes szériát hoztak össze. Vereség és vereség között viszont óriási különbség lehet, és következő ellenfelünk igen hektikusan szerepel, hiába a zsinórban begyűjtött 5 V.

+40-el engedték el a MAFC csapatát a Kaszás csarnokból, hogy aztán a Vasast a végletekig szorongassák. Sima vereség Cegléden, amit szoros küzdelem követett a DEAC ellen. Sőt, ezen legutóbbi találkozón Takács Máté vezetőedző úgy vélekedett, hogy a hajrában a szezon egyik legjobb védekezését rakták össze. Kiszámíthatatlan, talán feljavulóban lévő csapatot fogadunk tehát, oda kell figyelni. Méghozzá egyre több játékosra: korábban 4-en hoztak stabilan 10+ pontátlagot, de a téli időszakban légióssal is erősítettek a sárga-feketék: Steers meghatározó szerepkört kap.

A palánk alatt tehát lesz dolga Anda Dávidéknak (ismerd meg a YT-csatornánkon), de összességében a csapategységben bízhatunk. A szezonban eddig nagyon hasonló dobásmutatókat hozott össze a két csapat, a legjelentősebb különbséget talán a gólpasszoknál találjuk: náluk 225, nálunk 3 híján 300. Van mire támaszkodni, visszavághatunk az októberi, pontgazdag mérkőzésen elszenvedett fiaskóért.

Járjon tehát most is jól a labda, a Ludovika Arénában pedig zúgjon a hajrá, TF! Szombaton, 18:30-tól.

TEHETSÉGES FIATALOK

Köszöntjük Önt a Tehetséges Fiatalok – Basketball Players kosárlabdacsapatának hivatalos honlapján!

https://tf-budapest.hu/wp-content/uploads/2023/07/tf_footer_Logo-1-1.png

KAPCSOLAT - NB 1/B

Tehetséges Fiatalok Kft.

Székhely: 1204 Budapest, Vécsey u. 97.
e-mail: info@tf-budapest.hu

Ügyvezető: B. Sárkány Rita
Telefonszám: +36 (20) 989-9585

Kapcsolattartó: Sárkány Paula
Telefonszám: +36 (20) 989-6869

UTÁNPÓTLÁS

Tehetséges Fiatalok – BASKETBALL PLAYERS Sportegyesület

Székhely: 1204 Budapest, Vécsey u. 97.

Elnök: B. Sárkány Rita
Telefonszám+36 (20) 989-9585

Kapcsolattartó: Sárkány Paula
Telefonszám: +36 (20) 989-6869

IMPRESSZUM

A tf-budapest.hu adatbázisai vonatkozásában mindenfajta felhasználási jogosultság engedélyezése a Tehetséges Fiatalok – BASKETBALL PLAYERS Sportegyesületet illet meg. Bármely, a honlapon található fotó, videó, vagy tartalmi elem átvétele, kizárólag a Tehetséges Fiatalok – BASKETBALL PLAYER Sportegyesület engedélyével lehetséges.