Mikor, ha nem most?! Jön a Pécs

2024.01.18.

Pénteken mi nyitjuk a piros csoport 16. fordulóját a Pécsi VSK-VEOLIA ellen. Ez pedig azt jelenti, hogy egy hosszabb időszak után úgy vágunk neki 1 találkozónak, hogy nem mi vagyunk annak esélyesei-előzetesen. A mecsekaljaiak egyetlen botlástól eltekintve hibátlanul vezetik a tabellát, teljesen egyértelmű célokért dolgoznak. Minden egyes poszton az érezhető, hogy akár A-csoportos játékos is lehetne az illető, éppen ezért borzasztó nehéz készülni, játszani Bíró Olivérék ellen. Igazán túlsúlyt kialakítani nem lehet ellenük a játék 1-1 elemében, vagy 1-1 területen. Éppen ezért minden téren a maximumot kell nyújtani, hogy egy jó meccs lehessen belőle.

Általában már az első szakaszban döntenek a lényegi kérdésekről, 15-ből 13-szor behúzták az első negyedet, és többnyire nem pár pontos előnnyel. Ebbe a statisztikába egyébként mi is beletartozunk, a 3. fordulóban átrobogott rajtunk a bajnokaspiráns.

Azóta viszont alaposan feljavult a Beák-legénység. 2/7. Így álltunk éppen ma 2 hónapja. Ma pedig már pozitív mérleggel büszkélkedhetünk. Az eladott labdák, a magabiztosság, és egyéb tényezők kezelése mellett az egyéni teljesítmények is az egekbe szöktek. Dancsecs András például stabilan hoz magas szintet, jó lenne, ha egyre többen lennének kiegyensúlyozottak – ilyen magas szinten is. A Pécs ellen 1-2 extra biztosan kevés lesz. Ha viszont egyszerre 4-5 kulcsemberünk jó napot fogna ki, akkor… ne bonyolítsuk: inkább nézzük meg a Ludovika Arénában, péntek este! Hajrá, TF!

TEHETSÉGES FIATALOK

Köszöntjük Önt a Tehetséges Fiatalok – Basketball Players kosárlabdacsapatának hivatalos honlapján!

https://tf-budapest.hu/wp-content/uploads/2023/07/tf_footer_Logo-1-1.png

KAPCSOLAT - NB 1/B

Tehetséges Fiatalok Kft.

Székhely: 1204 Budapest, Vécsey u. 97.
e-mail: info@tf-budapest.hu

Ügyvezető: B. Sárkány Rita
Telefonszám: +36 (20) 989-9585

Kapcsolattartó: Sárkány Paula
Telefonszám: +36 (20) 989-6869

UTÁNPÓTLÁS

Tehetséges Fiatalok – BASKETBALL PLAYERS Sportegyesület

Székhely: 1204 Budapest, Vécsey u. 97.

Elnök: B. Sárkány Rita
Telefonszám+36 (20) 989-9585

Kapcsolattartó: Sárkány Paula
Telefonszám: +36 (20) 989-6869

IMPRESSZUM

A tf-budapest.hu adatbázisai vonatkozásában mindenfajta felhasználási jogosultság engedélyezése a Tehetséges Fiatalok – BASKETBALL PLAYERS Sportegyesületet illet meg. Bármely, a honlapon található fotó, videó, vagy tartalmi elem átvétele, kizárólag a Tehetséges Fiatalok – BASKETBALL PLAYER Sportegyesület engedélyével lehetséges.