Nem hibázhatunk, jön a Salgótarján

2024.01.12.

Átmentettük jó formánkat az újesztendőre is, immár 5 meccses a győzelmi szériánk. Ez a piros csoportban pillanatnyilag a legjobb formát jelenti a MAFC mögött, és a 6. helyünket is megerősítettük. Következő ellenfelünk az a Salgótarján, amely az utolsó előtti helyen áll, pedig sokkal jobban kezdték ennél a szezont. 3/4-es mutatójuk óta zsinórban hét meccsen maradtak alul – méghozzá többnyire elég nagy különbséggel. Ezért a cél egyértelmű: ne ellenünk másszanak ki a hullámvölgyből. Nem lebecsülve őket is elmondható, hogy komolyabb játékerőt képviselünk. Ez a 2. fordulóban is megmutatkozott, amikor vendégként egy félidő alatt döntöttünk ellenük. Kézben kell tartani az irányítást.

Bőven van mire építkezni. A Jászberény ellen egy sokáig visszafogottabb tempójú meccset sikerült megnyerni, ezzel együtt ki kell emelni, hogy a szezonban ezen a találkozón adtuk el a legkevesebb (11) alkalommal a labdát, pedig ezzel sokszor meggyűlt a gondunk. Érdekesség, hogy ebben a mutatóban a 2. legjobb értéket (12) éppen Salgótarjánban értük el.

Érdemes kilátogatni, mert jó esélyekkel várhatjuk a találkozót, na meg a T.Danny akciónk is tart januárban! Szombat este találkozunk a Ludovikában! Hajrá, TF!

TEHETSÉGES FIATALOK

Köszöntjük Önt a Tehetséges Fiatalok – Basketball Players kosárlabdacsapatának hivatalos honlapján!

https://tf-budapest.hu/wp-content/uploads/2023/07/tf_footer_Logo-1-1.png

KAPCSOLAT - NB 1/B

Tehetséges Fiatalok Kft.

Székhely: 1204 Budapest, Vécsey u. 97.
e-mail: info@tf-budapest.hu

Ügyvezető: B. Sárkány Rita
Telefonszám: +36 (20) 989-9585

Kapcsolattartó: Sárkány Paula
Telefonszám: +36 (20) 989-6869

UTÁNPÓTLÁS

Tehetséges Fiatalok – BASKETBALL PLAYERS Sportegyesület

Székhely: 1204 Budapest, Vécsey u. 97.

Elnök: B. Sárkány Rita
Telefonszám+36 (20) 989-9585

Kapcsolattartó: Sárkány Paula
Telefonszám: +36 (20) 989-6869

IMPRESSZUM

A tf-budapest.hu adatbázisai vonatkozásában mindenfajta felhasználási jogosultság engedélyezése a Tehetséges Fiatalok – BASKETBALL PLAYERS Sportegyesületet illet meg. Bármely, a honlapon található fotó, videó, vagy tartalmi elem átvétele, kizárólag a Tehetséges Fiatalok – BASKETBALL PLAYER Sportegyesület engedélyével lehetséges.