Zsinórban a negyedik győzelemért

2023.12.16.

A Budafok legyőzésével már három meccsesre hizlaltuk a várva várt sikerszériánkat, de a fa alá akár már egy 4-es csomag is elképzelhető. Jön ugyanis 2023 utolsó mérkőzése, méghozzá hazai pályán, vasárnap este.

Legutóbbi meccsünknek is voltak bőven tanulságai, a csapat tartását mutatta, hogy a hibák ellenére nem engedtük ki a kezünkből egy pillanatra sem, ugyanakkor 1-2 apróságon muszáj javítani. Az eladott labdáink száma továbbra is 20 körül táncol meccsenként, amivel általában alulmaradunk ebben a mutatóban. Többek között ezért is töltöttek sok játékpercet a pályán a kulcsembereink, kényelmes előny nem alakult ki. Szántó Dániel viszont gyakorlatilag lemásolta debreceni teljesítményét: 14 pontra 13 érkezett, 33-as val mutató után pedig 34-es indexet hozott össze a Budafok ellen.

Soron következő ellenfelünk a sereghajtó Nyíregyháza. Az eddigi szereplésük tulajdonképpen keretes szerkezetet fest elénk: a szezon korai szakaszában, a 2. meccsén sikerült 2 pontot begyűjteniük Jászberényben, és éppen a legutóbbi fordulóban aratták második győzelmüket az idei kiírásban, a kettő között csupa vereség. Ez alapján nem feltétlenül a legjobbkor találkozunk velük, a Debrecen ellen nekünk is friss élményünk van, értékes bravúr volt ez Merim Mehmedovic csapatától. Bus Iván adja a csapat stabilitását, de látványosan kiugró mutatókkal senki nem rendelkezik, eloszlanak a feladatok náluk, épp ahogy nálunk is…

Domináns játékkal, hazai pályán, jó kis évvégi meccsünk lehet!

! IRÁNYÍTOTT VÉRADÁSSAL SEGÍTHETÜNK !

Kovács Ákos, a DEAC kiválósága csontvelőtranszplantációra szorul, emiatt véradományokra van szüksége. A TFAMILY segít, és minden követőnket buzdítunk arra, hogy hozzánk csatlakozva segítse Ákos harcát! A szükséges adatok: Név: Kovács Ákos Bence, TAJ: 120 612 673. HAJRÁ, ÁKOS!

! VÁSÁROLJ TF NAPTÁRAT, ÉS TÁMOGASS RÁSZORULÓ GYEREKEKET !

A vasárnapi hazai meccsünkön 2024-es TF naptár megvásárlására lesz lehetőség. Ennek ára mininum 1000 Ft, és a teljes bevételt felajánljuk hátrányos helyzetű, vidéki gyermekeknek. Az általunk támogatott projekt keretein belül állami gondozott, vidéki gyerekekkel havi 1 napot eltölt egy elhivatott, sportos társaság: kézművesség, kosár, foci, és egy bibliai történet átbeszélése-többek között a programban… A gyermekek anyagi körülményei miatt minden forint jó helyre kerül a projektben.

TEHETSÉGES FIATALOK

Köszöntjük Önt a Tehetséges Fiatalok – Basketball Players kosárlabdacsapatának hivatalos honlapján!

https://tf-budapest.hu/wp-content/uploads/2023/07/tf_footer_Logo-1-1.png

KAPCSOLAT - NB 1/B

Tehetséges Fiatalok Kft.

Székhely: 1204 Budapest, Vécsey u. 97.
e-mail: info@tf-budapest.hu

Ügyvezető: B. Sárkány Rita
Telefonszám: +36 (20) 989-9585

Kapcsolattartó: Sárkány Paula
Telefonszám: +36 (20) 989-6869

UTÁNPÓTLÁS

Tehetséges Fiatalok – BASKETBALL PLAYERS Sportegyesület

Székhely: 1204 Budapest, Vécsey u. 97.

Elnök: B. Sárkány Rita
Telefonszám+36 (20) 989-9585

Kapcsolattartó: Sárkány Paula
Telefonszám: +36 (20) 989-6869

IMPRESSZUM

A tf-budapest.hu adatbázisai vonatkozásában mindenfajta felhasználási jogosultság engedélyezése a Tehetséges Fiatalok – BASKETBALL PLAYERS Sportegyesületet illet meg. Bármely, a honlapon található fotó, videó, vagy tartalmi elem átvétele, kizárólag a Tehetséges Fiatalok – BASKETBALL PLAYER Sportegyesület engedélyével lehetséges.