Hepp Kupa búcsú, jön a Budafok

2023.12.06.

Az első perctől érezhető volt, hogy a MAFC ezúttal nem akarja a végjátékra hagyni a döntést ellenünk. Komoly energiaszinten pörögtek, és az első negyedben megalapozták biztos előnyüket. Támadásban mi is jól működtünk. Szántó behintett egy triplát, majd gólpasszokkal vétette észre magát. Anda pedig a padról beszállva hozott fölényt a palánk alá, több +1-es kosarával zárkóztunk. Az újbudaiak viszont alig hagytak rövidzárlatot a játékukban. Már 8 beütött faultnál tartottunk 7 perc alatt, nem tudtuk tartani őket. A második negyed elején 37-18 alakult ki a sorozatos hazai hármasoknak köszönhetően. Karosi, majd Simon szólt hozzá, visszakúsztunk 10 pont körülre.

A második félidő viszont hasonlóan indult, mint az első. 5 perc játék után Polgárdy duplájával átlépte a különbség a 20-at, Beák Gábor időt kért. Fel is rázta a csapatot, de közben érezhető volt az is, hogy a meccs hátralévő részét taktikai elemek gyakorlására is felhasználjuk, a bajnoki feladatokra gondolva. Mindkét oldalon bátran cseréltek, nálunk Lőrincze Dominik szorgoskodott össze 12 pontot.

Az idei Hepp kaland véget ért, a bajnokságban viszont muszáj folytatni azt, amit elkezdtünk!

Szombaton hazai környezetben fogadjuk a Budafokot, a bajnokság egyik igazi sötét lovát. 204 centis, amerikai húzóemberükre, Kevin Swansonra eddig mérsékelten tudtak felkészülni az ellenfelek, számunkra ez is egy kulcstényező lehet a győzelem szempontjából. A mi 4 sikerünkkel szemben ők 3-at tudhatnak magukénak eddig. Szoros találkozóra van kilátás, de nem lehet más a célunk, mint a két pont megszerzése.

Várunk mindenkit szombaton a Ludovikába! Kezdés 18:30! Hajrá, TF!

TEHETSÉGES FIATALOK

Köszöntjük Önt a Tehetséges Fiatalok – Basketball Players kosárlabdacsapatának hivatalos honlapján!

https://tf-budapest.hu/wp-content/uploads/2023/07/tf_footer_Logo-1-1.png

KAPCSOLAT - NB 1/B

Tehetséges Fiatalok Kft.

Székhely: 1204 Budapest, Vécsey u. 97.
e-mail: info@tf-budapest.hu

Ügyvezető: B. Sárkány Rita
Telefonszám: +36 (20) 989-9585

Kapcsolattartó: Sárkány Paula
Telefonszám: +36 (20) 989-6869

UTÁNPÓTLÁS

Tehetséges Fiatalok – BASKETBALL PLAYERS Sportegyesület

Székhely: 1204 Budapest, Vécsey u. 97.

Elnök: B. Sárkány Rita
Telefonszám+36 (20) 989-9585

Kapcsolattartó: Sárkány Paula
Telefonszám: +36 (20) 989-6869

IMPRESSZUM

A tf-budapest.hu adatbázisai vonatkozásában mindenfajta felhasználási jogosultság engedélyezése a Tehetséges Fiatalok – BASKETBALL PLAYERS Sportegyesületet illet meg. Bármely, a honlapon található fotó, videó, vagy tartalmi elem átvétele, kizárólag a Tehetséges Fiatalok – BASKETBALL PLAYER Sportegyesület engedélyével lehetséges.