Debrecenbe kéne menni…

2023.12.01.

És jó lenne nyerni. Ez esetben ugyanis helyet is cserélnénk jelenlegi közvetlen tabellaszomszédunkkal, és egy újabb lépést tehetnénk a rájátszás irányába. A DEAC nagyon mély merítéssel szerepel a bajnokságban, éppen ezért nem egyszerű felkészülni ellenük. Az állandóságot képviseli többek között az a Ságodi Róbert, aki nagyon látványos fejlődést mutat be a tavalyi szezonhoz képest. Csaknem 20 pontot átlagol, és egyéb mutatókban is jól szerepel.

Például lepattanózásban, és ez egy kulcskérdés lehet: a Debrecen eredményességét látványosan befolyásolja a szezonban a lepattanó csata alakulása. Több alkalommal is képesek voltak 50 (!) körüli labdát összeszedni, és ezzel értelemszerűen a győzelmet is behúzták. Viszont érezhető, hogy azok a csapatok, akik ebben az aspektusban felül tudtak kerekedni a cívisvárosi alakulaton, meg is tudták verni őket.

Márpedig palánk alatt lehet keresnivalónk. Anda Dávid mellett Tömösváry is fogott ki extra napokat az elmúlt időszakban, és szerkezetben van lehetőségünk variálni. K pedig szerencsére eddig idén is képes hozni a tavalyi számait. Alacsonyabb poszton a Cegléd ellen jól eloszlottak a terhek a ponterős játékosaink között, ha a Dancsecs-Karosi párosnak jól megy egy időben, akkor bárki ellen bizakodhatunk. A győzni tudás képessége is fontos, értékes visszaigazolás lehetett a játékosainknak a CKE elleni 2 pont, az ezt megelőző peches széria után. Vasárnap Debrecenben folytathatjuk a sorozatot, 18 órától.

TEHETSÉGES FIATALOK

Köszöntjük Önt a Tehetséges Fiatalok – Basketball Players kosárlabdacsapatának hivatalos honlapján!

https://tf-budapest.hu/wp-content/uploads/2023/07/tf_footer_Logo-1-1.png

KAPCSOLAT - NB 1/B

Tehetséges Fiatalok Kft.

Székhely: 1204 Budapest, Vécsey u. 97.
e-mail: info@tf-budapest.hu

Ügyvezető: B. Sárkány Rita
Telefonszám: +36 (20) 989-9585

Kapcsolattartó: Sárkány Paula
Telefonszám: +36 (20) 989-6869

UTÁNPÓTLÁS

Tehetséges Fiatalok – BASKETBALL PLAYERS Sportegyesület

Székhely: 1204 Budapest, Vécsey u. 97.

Elnök: B. Sárkány Rita
Telefonszám+36 (20) 989-9585

Kapcsolattartó: Sárkány Paula
Telefonszám: +36 (20) 989-6869

IMPRESSZUM

A tf-budapest.hu adatbázisai vonatkozásában mindenfajta felhasználási jogosultság engedélyezése a Tehetséges Fiatalok – BASKETBALL PLAYERS Sportegyesületet illet meg. Bármely, a honlapon található fotó, videó, vagy tartalmi elem átvétele, kizárólag a Tehetséges Fiatalok – BASKETBALL PLAYER Sportegyesület engedélyével lehetséges.