Rengeteg pozitívum, de újabb drámai vereség…

2023.11.20.
FÉRFI NB I. B PIROS CSOPORT - 9. FORDULÓ
VASAS AKAD.
0123456789001234567890
VASAS AKAD.
0123456789001234567890
TF-BP
TF-BP

TF-BPMÉRKŐZÉS BESZÁMOLÓ

Gyakorlatilag a MAFC meccs tudósításából egy az egyben emelhetnénk át részleteket a Vasas elleni vereség krónikájába. Újabb bombaerős fővárosi csapat, ismét extra energiákat mozgósítottunk, és ismét az utolsó másodpercben vesztettük el a találkozót. A gratuláció jár a Vasasnak is, egyértelmű, hogy milyen kvalitásokkal rendelkeznek. Viszont éppen ettől ér fel győzelemmel, hogy a végsőkig teljesen nyitott volt az összecsapás. Arra pedig ember legyen a talpán, aki megválaszolja, hogy az az icipici szerencse miért nem mellénk áll már végre. Amikor tényleg megérdemelné az egész csapat. Át fog ez billenni, de nem könnyű megemészteni, hogy két remek napunk közül az egyik végül Polgárdy, a másik Medve nevéről marad emlékezetes… Máté 85-85-nél az utolsó másodpercben engedte el a gyilkos triplát.

Ez viszont így közel sem az a vereség volt, amit el kell felejteni, és előrenézni… Rengeteg pozitívum volt. Tömösváry a kezdőben kapott helyet, és nagyon fontos szerepet játszott abban, hogy a társaság félretegye a két fél eddigi idei szereplését. Karosi is jól célzott a meccs elején, na meg a végén is, de erről később. Sajnos az első félidő kemény munkáját egy picit lerombolta egy pár perces kihagyás a hajrában. Nálunk korai vállalások voltak, a házigazdák pedig tudtak rohanni, Fekete vezérletével fordítottak. Sőt, a fordulás után már 10 fölé nőtt a különbség, de a TF nem tört meg, sőt. Apránként, csapatmunkával zárkóztunk vissza. Kiélezett végjátékunk volt, jól járattuk a labdát, Karosi pedig ihletett formában játszott, és dobott. 33 pontjából 27-et (!!) a vonalon túlról szerzett 50%-os mutató mellett. Az utolsó percben hol egyik, hol másik járt előrébb, végül Takács, és Dancsecs büntetői után 85-85-nél kért időt a Vasas, amely jól sáfárkodott a maradék pár másodperccel…

EDZŐI ÉRTÉKELÉS

BEÁK GÁBOR

Gratulálok a Vasas Akadémia csapatának! Egylabdás mérkőzést játszottunk, ami úgy gondolom, hogy feltesz minket arra a polcra, ahová a csapatunk való. Sajnos az első félidő utolsó 5 percét elrontottuk. Úgy gondolom, hogy az ilyen szoros és kemény mérkőzésen, egy ilyen hiba az megbosszulta önmagát. A második félidőben próbáltunk javítani, ott tudtunk volna egy olyan előnyt szerezni, amiben tudtunk volna építkezni és akkor teljesen máshogy álltunk volna a végjátékhoz. Még egyszer gratulálok a Vasas csapatának és köszönet a Sport11-nek a meleg fogadtatásért!

TEHETSÉGES FIATALOK

Köszöntjük Önt a Tehetséges Fiatalok – Basketball Players kosárlabdacsapatának hivatalos honlapján!

https://tf-budapest.hu/wp-content/uploads/2023/07/tf_footer_Logo-1-1.png

KAPCSOLAT - NB 1/B

Tehetséges Fiatalok Kft.

Székhely: 1204 Budapest, Vécsey u. 97.
e-mail: info@tf-budapest.hu

Ügyvezető: B. Sárkány Rita
Telefonszám: +36 (20) 989-9585

Kapcsolattartó: Sárkány Paula
Telefonszám: +36 (20) 989-6869

UTÁNPÓTLÁS

Tehetséges Fiatalok – BASKETBALL PLAYERS Sportegyesület

Székhely: 1204 Budapest, Vécsey u. 97.

Elnök: B. Sárkány Rita
Telefonszám+36 (20) 989-9585

Kapcsolattartó: Sárkány Paula
Telefonszám: +36 (20) 989-6869

IMPRESSZUM

A tf-budapest.hu adatbázisai vonatkozásában mindenfajta felhasználási jogosultság engedélyezése a Tehetséges Fiatalok – BASKETBALL PLAYERS Sportegyesületet illet meg. Bármely, a honlapon található fotó, videó, vagy tartalmi elem átvétele, kizárólag a Tehetséges Fiatalok – BASKETBALL PLAYER Sportegyesület engedélyével lehetséges.