Veretlen Vasas vendégeként

2023.11.18.

Ennyi időnk volt túltenni magunk a MAFC elleni hihetetlen szoros vereségen. Hasonlóan nehéz feladat vár ránk, de ezúttal idegenben lépünk pályára. A Vasas mind a 8 mérkőzését behúzta, legutóbb Debrecenben győztek. Voltak könnyebb sikereik is, de feltűnő, hogy a szoros végjátékokból is hibátlanul jöttek ki eddig: egylabdás meccset nyertek a BKG, a MAFC ellen, extra energiákat képesek megmozgatni a záró negyedben.

Andrássy Géza, és Cseh Botond mellé érkezett idén többek között Takács Dániel, sőt, a napokban még Olasz Ádám is ide tette át székhelyét. Igen jól képzett csapatról van tehát szó.

8 forduló után a Vasas a bajnokság egyetlen csapata 600 kapott pont alatt. Borzasztó szigorú a védekezésük, ami extra kihívást jelenthet a számunkra, hiszen – mint ismeretes –  mitöbbször is komoly adok-kapokba szaladtunk bele. Érdekes lesz, hogy ki fogja majd diktálni a meccs tempóját a Sport11-ben, de reméljük, hogy például az Anda-Dancsecs páros ott folytatja ma, ahol a MAFC ellen abbahagyta. Hajrá, TF!

TEHETSÉGES FIATALOK

Köszöntjük Önt a Tehetséges Fiatalok – Basketball Players kosárlabdacsapatának hivatalos honlapján!

https://tf-budapest.hu/wp-content/uploads/2023/07/tf_footer_Logo-1-1.png

KAPCSOLAT - NB 1/B

Tehetséges Fiatalok Kft.

Székhely: 1204 Budapest, Vécsey u. 97.
e-mail: info@tf-budapest.hu

Ügyvezető: B. Sárkány Rita
Telefonszám: +36 (20) 989-9585

Kapcsolattartó: Sárkány Paula
Telefonszám: +36 (20) 989-6869

UTÁNPÓTLÁS

Tehetséges Fiatalok – BASKETBALL PLAYERS Sportegyesület

Székhely: 1204 Budapest, Vécsey u. 97.

Elnök: B. Sárkány Rita
Telefonszám+36 (20) 989-9585

Kapcsolattartó: Sárkány Paula
Telefonszám: +36 (20) 989-6869

IMPRESSZUM

A tf-budapest.hu adatbázisai vonatkozásában mindenfajta felhasználási jogosultság engedélyezése a Tehetséges Fiatalok – BASKETBALL PLAYERS Sportegyesületet illet meg. Bármely, a honlapon található fotó, videó, vagy tartalmi elem átvétele, kizárólag a Tehetséges Fiatalok – BASKETBALL PLAYER Sportegyesület engedélyével lehetséges.