Otthon mindig a győzelem a cél

2023.11.11.

Ellenféltől függetlenül. Teljes erőbedobással készülünk tehát a bajnokság egyik legerősebb csapatára is, a hullámvölgyből akár a MAFC ellen is ki lehet kecmeregni. Igaz, az újbudai alakulat sok magasan képzett játékost tudhat a soraiban, és ennek köszönhetően akkor is jó esélyeik lehetnek, ha Polgárdy, vagy éppen Bordács gyengébb napot fog ki / kivehető a játékból.

A mieink eddig a Hepp Kupában magabiztosan menetelnek, ez a bajnoki pontvadászatban másként alakult. 2 győzelem mellett 5 vereség a TF neve mellett, ezt Beák Gábor sem hagyta szó nélkül:

„Az utolsó mérkőzést nagyon elhibáztuk. Minden lehetőségünk megvolt a győzelemre, nem befolyásolhatták az eredmény kialakulását a játékvezetői ítéletek sem, de így se sikerült átlendülnünk azon az 1 pontos határon. Még egy picit keressük az igazi arcunkat, látjuk a saját hibáinkat, sajnos sorozatosan 10-20 pontos előnyt adtunk az ellenfeleknek. Bennünk van minden, de valahogy egyelőre nem állt össze minden darab egyszerre. Sokat beszélgettünk, de most már nincs megfejtenivaló: most már csinálni kell!

Mindenki ellen átbillenhet ez. Ha legalább 3 alapemberünk jól játszik, bárki ellen lehet esélyünk, akár a MAFC ellen is. Hazai pályán eddig 1/1, pedig akkor rengeteg sérültünk volt, mégis koncentráltunk, és tessék: sikerült.”

TEHETSÉGES FIATALOK

Köszöntjük Önt a Tehetséges Fiatalok – Basketball Players kosárlabdacsapatának hivatalos honlapján!

https://tf-budapest.hu/wp-content/uploads/2023/07/tf_footer_Logo-1-1.png

KAPCSOLAT - NB 1/B

Tehetséges Fiatalok Kft.

Székhely: 1204 Budapest, Vécsey u. 97.
e-mail: info@tf-budapest.hu

Ügyvezető: B. Sárkány Rita
Telefonszám: +36 (20) 989-9585

Kapcsolattartó: Sárkány Paula
Telefonszám: +36 (20) 989-6869

UTÁNPÓTLÁS

Tehetséges Fiatalok – BASKETBALL PLAYERS Sportegyesület

Székhely: 1204 Budapest, Vécsey u. 97.

Elnök: B. Sárkány Rita
Telefonszám+36 (20) 989-9585

Kapcsolattartó: Sárkány Paula
Telefonszám: +36 (20) 989-6869

IMPRESSZUM

A tf-budapest.hu adatbázisai vonatkozásában mindenfajta felhasználási jogosultság engedélyezése a Tehetséges Fiatalok – BASKETBALL PLAYERS Sportegyesületet illet meg. Bármely, a honlapon található fotó, videó, vagy tartalmi elem átvétele, kizárólag a Tehetséges Fiatalok – BASKETBALL PLAYER Sportegyesület engedélyével lehetséges.