Beák Gábor: Szuper, hogy mindkét csapatunk 16 közé jutott!

2023.11.09.

A felnőtt csapat könnyedén vette az akadályt, a fiatalok pedig osztálykülönbséget eltüntetve jutottak tovább a kupasorozatban! A bravúr után vezetőedzőnket kértük egy párhuzamos értékelésre, alább ezt olvashatják.

EDZŐI ÉRTÉKELÉS

BEÁK GÁBOR

A felnőtt csapat esetében azt mondhatom, hogy ez azért tervezett cél volt. A fiatalok esetében már nem feltétlenül, de egy igen jól sikerült meccsen vagyunk túl az U23-asokkal is. A Hepp Kupában egyre jobb csapatok jöhetnek szembe, és azt gondolom, ez egyre nagyobb motivációval is kell, hogy párosuljon. A fiataljaink megmutathatják magukat nagyobbak ellen is, méghozzá maguknak köszönhetően, felszabadultan! Minden meccs fejlődési, és bizonyítási lehetőség is egyben.

A legjobb értelemszerűen az, ha minél tovább tudunk menni, akár két csapattal is. Történetünk során nyertünk már Hepp Kupát, így klub szinten tudjuk, hogy milyen sokat is jelent ez.

Innentől már nyilván sok múlik azon, hogy melyik csapat jön szembe, de például egy négyes döntőnek annyira különleges energiái vannak, hogy ott bármi megtörténhet. Ez azért még odébb van. Dolgozunk tovább!

TEHETSÉGES FIATALOK

Köszöntjük Önt a Tehetséges Fiatalok – Basketball Players kosárlabdacsapatának hivatalos honlapján!

https://tf-budapest.hu/wp-content/uploads/2023/07/tf_footer_Logo-1-1.png

KAPCSOLAT - NB 1/B

Tehetséges Fiatalok Kft.

Székhely: 1204 Budapest, Vécsey u. 97.
e-mail: info@tf-budapest.hu

Ügyvezető: B. Sárkány Rita
Telefonszám: +36 (20) 989-9585

Kapcsolattartó: Sárkány Paula
Telefonszám: +36 (20) 989-6869

UTÁNPÓTLÁS

Tehetséges Fiatalok – BASKETBALL PLAYERS Sportegyesület

Székhely: 1204 Budapest, Vécsey u. 97.

Elnök: B. Sárkány Rita
Telefonszám+36 (20) 989-9585

Kapcsolattartó: Sárkány Paula
Telefonszám: +36 (20) 989-6869

IMPRESSZUM

A tf-budapest.hu adatbázisai vonatkozásában mindenfajta felhasználási jogosultság engedélyezése a Tehetséges Fiatalok – BASKETBALL PLAYERS Sportegyesületet illet meg. Bármely, a honlapon található fotó, videó, vagy tartalmi elem átvétele, kizárólag a Tehetséges Fiatalok – BASKETBALL PLAYER Sportegyesület engedélyével lehetséges.