Hepp kupás ritmust vinnénk Fótra

2023.11.04.

A hétközi Hepp forduló talán a legjobbkor jött. Egy papíron is könnyebbnek ígérkező meccsen magabiztos sikert arattunk, amire nagy szükségünk volt a BKG elleni fiaskó után. Külön kiemelendő, hogy egy pontgazdag, szoros nyitó játékrész után, egyszer sem engedtük 20 pontig ellenfelünket, míg a mi támadójátékunk nem lassult. A dobások is jobban ültek, reméljük, ez a felhozó meccs a hétvégén is segíteni fog. Vasárnap Fóton lépünk pályára, az U20-as csapat délután 3-től, a felnőttek 3 órával később kezdenek.

Tavaly jó meccseket játszottunk egymás ellen, sőt, a helyosztók során is találkoztunk, amiből szerencsére jól jöttünk ki. Azóta viszont fótiaknál is voltak változások bőven, csatlakozott többek között Tichov Dominik, Juhos Levente, Luka Markovic… Az előző fordulóban megszerezték első idegenbeli győzelmüket Derecenben. Ők 3/3, mi pedig 2/4-es mérleggel várhatjuk a randevút. Egy esetleges győzelemmel akár helyet is cserélhetnénk.

A szezon első szakaszában elég sok pontot kaptunk, de a támadójáték is általában rendben van, erre lehet építkezni. Nagy kérdés lesz, hogy ezúttal mennyire tudunk hatékonyak lenni a szigorú védekezéssel szemben: a MT ugyanis a 3. legkevesebb pontot kapta eddig a bajnokságban.

Vasárnap tehát meccsnap, hajrá TF!

TEHETSÉGES FIATALOK

Köszöntjük Önt a Tehetséges Fiatalok – Basketball Players kosárlabdacsapatának hivatalos honlapján!

https://tf-budapest.hu/wp-content/uploads/2023/07/tf_footer_Logo-1-1.png

KAPCSOLAT - NB 1/B

Tehetséges Fiatalok Kft.

Székhely: 1204 Budapest, Vécsey u. 97.
e-mail: info@tf-budapest.hu

Ügyvezető: B. Sárkány Rita
Telefonszám: +36 (20) 989-9585

Kapcsolattartó: Sárkány Paula
Telefonszám: +36 (20) 989-6869

UTÁNPÓTLÁS

Tehetséges Fiatalok – BASKETBALL PLAYERS Sportegyesület

Székhely: 1204 Budapest, Vécsey u. 97.

Elnök: B. Sárkány Rita
Telefonszám+36 (20) 989-9585

Kapcsolattartó: Sárkány Paula
Telefonszám: +36 (20) 989-6869

IMPRESSZUM

A tf-budapest.hu adatbázisai vonatkozásában mindenfajta felhasználási jogosultság engedélyezése a Tehetséges Fiatalok – BASKETBALL PLAYERS Sportegyesületet illet meg. Bármely, a honlapon található fotó, videó, vagy tartalmi elem átvétele, kizárólag a Tehetséges Fiatalok – BASKETBALL PLAYER Sportegyesület engedélyével lehetséges.