Számtalan újítás mellett jön az első hazai

2023.10.20.

Csak kivártuk. Csaknem fél év után ismét együtt lehetünk, és szurkolhatjuk ki a győzelmet a TF felnőtt csapatának! A hangulat remélhetőleg marad a régi, de több olyan dolog van, amire érdemes odafigyelni az idei szezonban. Az első, és talán a legfontosabb a helyszín: ahogy már többször beszámoltunk róla idén a város közepén elhelyezkedő Ludovika Aréna lesz az otthonunk, még véletlenül se menjen valaki a Sport11-hez. A belépés továbbra is díjtalan!

T. Danny projekt: 13 hazai alapszakasz-meccsünk lesz. Ebből 10 alkalommal kell jelen lenni ahhoz, hogy részt vehessünk majd a koncertjegy sorsolásban. T.Danny az elmúlt években szabályosan berobbant a hazai könnyűzenei életbe, és onnan elég kirobbanthatatlannak tűnik. A rajongótábora rendre megtölti a nézőteret, és bár napjainkban tánctudását is csodálhatjuk, nagy büszkeség, hogy korábban nálunk pattogtatott, TF-es színekben élvezhettük labdaérzékét. A TFAMILY tagság pedig örökre szól, a kapcsolat megmaradt, ennek köszönhető az együttműködés. Egy kis kuponfüzetet kap majd minden kilátogató. Fontos, hogy a meccs előtt, és a meccs után is „érvényesítsd”!

Az idei szezonra a közvetítés terén is újítunk. Próbálunk jobb minőségű felvételeket kínálni, ami élőben, és utólag is elérhető lesz. Ezúttal már a saját Youtube-csatornánkon! Ennek linkét megtalálod a közösségi oldalaink bejegyzéseiben.

Sőt, apró hangulatfokozó elemekkel is készülünk, de ezeket lesd meg a helyszínen!

Akár most szombaton, a MEAFC-Miskolc elleni összecsapáson. A borsodiak 2 vereség után 2 győzelemmel javítottak a bajnokság első szakaszában. Könnyű dolgunk biztosan nem lesz, de reális esélyünk lehet a győzelemre, amellyel mindkét csapat mérlege 2/3-ra módosulna. Hajrá, TF!

TEHETSÉGES FIATALOK

Köszöntjük Önt a Tehetséges Fiatalok – Basketball Players kosárlabdacsapatának hivatalos honlapján!

https://tf-budapest.hu/wp-content/uploads/2023/07/tf_footer_Logo-1-1.png

KAPCSOLAT - NB 1/B

Tehetséges Fiatalok Kft.

Székhely: 1204 Budapest, Vécsey u. 97.
e-mail: info@tf-budapest.hu

Ügyvezető: B. Sárkány Rita
Telefonszám: +36 (20) 989-9585

Kapcsolattartó: Sárkány Paula
Telefonszám: +36 (20) 989-6869

UTÁNPÓTLÁS

Tehetséges Fiatalok – BASKETBALL PLAYERS Sportegyesület

Székhely: 1204 Budapest, Vécsey u. 97.

Elnök: B. Sárkány Rita
Telefonszám+36 (20) 989-9585

Kapcsolattartó: Sárkány Paula
Telefonszám: +36 (20) 989-6869

IMPRESSZUM

A tf-budapest.hu adatbázisai vonatkozásában mindenfajta felhasználási jogosultság engedélyezése a Tehetséges Fiatalok – BASKETBALL PLAYERS Sportegyesületet illet meg. Bármely, a honlapon található fotó, videó, vagy tartalmi elem átvétele, kizárólag a Tehetséges Fiatalok – BASKETBALL PLAYER Sportegyesület engedélyével lehetséges.