Beák Gábor: Sok jó történet van ebben a társaságban

2023.10.05.

Vezetőedzőnk segítségével értékeltük a szezonrajtot, és elemeztük a Pécs elleni esélyeket is. 1-1-es mérleggel várjuk a 3. fordulót, két igen ellentétes meccsen vagyunk túl, egy simább vereség után, könnyed sikerrel javítottunk.

Beák Gábor szerint a szezon első fellépése mindig lutri valamelyest. Láthattuk, hogy milyen meglepetések voltak a bajnokságban, ezek is ezt igazolják. Ha úgy játszottunk volna Jászberényben, ahogy tettük Salgótarjánban, annak a meccsnek is lehetett volna más végkimenetele. A lényeg, hogy hamar sikerült javítani. Az SKSE ellen az első perctől rendben volt a védekezés, ennek kapcsán pedig ki kell emelnem Szanyi Bencét, aki elképesztő energiákat mozgósít, és ez a többieket is ugyanerre sarkallja, mennek vele ritmusban, vehemenciában. Ha megérezzük a vérszagot, könnyebb dolgunk lesz. Úgy érzem, ennek a társaságnak jól kell működnie, mert sok jó történet van benne

Pécsen folytatjuk a bajnokságot. Tavaly a feljutásért küzdöttek, és idén is hasonló célokkal vágtak neki a szezonnak. Eddig a Cegléddel, és a Debrecennel találkoztak, egyik sem tudta megúszni 20-on belül. Ez nagyjából rávilágít, hogy milyen feladat vár ránk, a mester is így készül:

„Sokat változott a Pécs játéka a tavalyihoz képest, nagyon gyorsak idén. Szépen bontanak támadásban, egyből betörnek, és a védekezésük is jó. Sok fürge, alacsony játékosuk van, remek fizikummal. Kulcs lesz a visszarendeződés! A Debrecen is végül simán kikapott, de a félidőben még vezetett ellenük. Mi csak nyerhetünk ezen a meccsen. Ha meg tudjuk csipkedni őket, már elégedett leszek, de az biztos, hogy sokat fogunk tanulni belőle. Erősödhet a hátrafele játékunk, a visszarendeződés. Nagyon jó Pécsről beszélünk, tényleg jó nézni őket!”

TEHETSÉGES FIATALOK

Köszöntjük Önt a Tehetséges Fiatalok – Basketball Players kosárlabdacsapatának hivatalos honlapján!

https://tf-budapest.hu/wp-content/uploads/2023/07/tf_footer_Logo-1-1.png

KAPCSOLAT - NB 1/B

Tehetséges Fiatalok Kft.

Székhely: 1204 Budapest, Vécsey u. 97.
e-mail: info@tf-budapest.hu

Ügyvezető: B. Sárkány Rita
Telefonszám: +36 (20) 989-9585

Kapcsolattartó: Sárkány Paula
Telefonszám: +36 (20) 989-6869

UTÁNPÓTLÁS

Tehetséges Fiatalok – BASKETBALL PLAYERS Sportegyesület

Székhely: 1204 Budapest, Vécsey u. 97.

Elnök: B. Sárkány Rita
Telefonszám+36 (20) 989-9585

Kapcsolattartó: Sárkány Paula
Telefonszám: +36 (20) 989-6869

IMPRESSZUM

A tf-budapest.hu adatbázisai vonatkozásában mindenfajta felhasználási jogosultság engedélyezése a Tehetséges Fiatalok – BASKETBALL PLAYERS Sportegyesületet illet meg. Bármely, a honlapon található fotó, videó, vagy tartalmi elem átvétele, kizárólag a Tehetséges Fiatalok – BASKETBALL PLAYER Sportegyesület engedélyével lehetséges.