Jászberényben kezdünk

2023.09.22.

Csak kivártuk, most már tényleg rajtol az új szezon! Első mérkőzésünket a Jászságban játsszuk szombat este, a hazai bemutatkozásra majd csak októberben kerül sor. Ami az ellenfelet illeti, náluk is voltak változások az elmúlt idényhez képest. Akkor 1-1 volt a mérlegünk velük szemben: hazai pályán Dancsecs vezérletével nyertünk egy kiélezett meccsen, a tavaszi visszavágón viszont sima berényi siker született. Akkor Ivosev Tamás ellen nem találtuk az ellenszert, ezúttal rá nem kell külön készülni, mert távozott a csapattól többet között Csík Richárdhoz, Olasz Ádámhoz, és Uros Rosichoz hasonlóan. Érkezők terén számos tehetséges, fiatal, 20 év körüli játékost igazolt a Jászberény. Nagy kérdés, hogy mennyire sikerült összeszokniuk, és, hogy mire számítsunk a megfiatalított társaságtól.

Ami talán ennél is fontosabb, hogy a mi játékunk rendben legyen. Bár kisebb-nagyobb sérülések már most is becsúsztak, összességében sikeres felkészülésen vagyunk túl, bizakodva várhatjuk az első feldobást.  Nagy büszkeséget jelent a számunkra, hogy sikerült a csapat magját egyben tartani. Az elmúlt hetek, hónapok azt bizonyították, hogy ez a társaság szeret együtt játszani, méghozzá a TF színeiben. Hagyományosan törekszünk fiatal csapat kialakítására, de ahhoz, hogy ez a folyamat igazán értékteremtő lehessen, az kell, hogy több szezont is közösen csináljunk végig. Ami a ’magon’ kívüli mozgást illeti, jó embereket, ígéretes játékosokat sikerült leigazolnunk: itt az idő TF színekben is bizonyítani.

Szombaton kezdünk a Bercsényi Sportcsarnokban! Hajrá, TF!

TEHETSÉGES FIATALOK

Köszöntjük Önt a Tehetséges Fiatalok – Basketball Players kosárlabdacsapatának hivatalos honlapján!

https://tf-budapest.hu/wp-content/uploads/2023/07/tf_footer_Logo-1-1.png

KAPCSOLAT - NB 1/B

Tehetséges Fiatalok Kft.

Székhely: 1204 Budapest, Vécsey u. 97.
e-mail: info@tf-budapest.hu

Ügyvezető: B. Sárkány Rita
Telefonszám: +36 (20) 989-9585

Kapcsolattartó: Sárkány Paula
Telefonszám: +36 (20) 989-6869

UTÁNPÓTLÁS

Tehetséges Fiatalok – BASKETBALL PLAYERS Sportegyesület

Székhely: 1204 Budapest, Vécsey u. 97.

Elnök: B. Sárkány Rita
Telefonszám+36 (20) 989-9585

Kapcsolattartó: Sárkány Paula
Telefonszám: +36 (20) 989-6869

IMPRESSZUM

A tf-budapest.hu adatbázisai vonatkozásában mindenfajta felhasználási jogosultság engedélyezése a Tehetséges Fiatalok – BASKETBALL PLAYERS Sportegyesületet illet meg. Bármely, a honlapon található fotó, videó, vagy tartalmi elem átvétele, kizárólag a Tehetséges Fiatalok – BASKETBALL PLAYER Sportegyesület engedélyével lehetséges.