banner.png

 

TF-BP – PHOENIX-MT FÓT 82-83 (0-1)

Ez a párharc máshogy indult, mint a Kaszások elleni. A mieink lassabban, és pontatlanabbul játszottak. Ez az első negyedben még nem köszönt vissza eredményében, de a 2. negyedet sajnos egy 2-16-os szakasszal nyitottuk. A Kinney-Csapai páros vezette Fót hatékony volt támadásban, míg nálunk igen pocsék dobóforma jelentkezett. Többen jócskán elmaradtak legjobbjuktól, de így is akadtak kiemelkedő egyéni teljesítmények. Simon Balázs az egész rájátszásban előrelépett, ezen a meccsen pedig szezoncsúcsot jelentő 15 pontot jegyzett. Éppen ennyit tett a közösbe Nagy Szabolcs is (+12 lepattanó), aki igazi Fót-specialista. 17 pontos szezoncsúcsát is éppen a lila-fehérek ellen jegyezte.

Az ő teljesítményük jelentette az alapot a felzárkózáshoz. A 3. negyedben 30 pontot szerzett a TF, és így a lényegi kérdések a záró felvonásra maradtak. Dancsecs és Oroszi kosaraival egyre közelebb kerültünk, de a fordításra egészen a 40. percig kellett várni. Simon triplája után 82-80 volt a javunkra, sőt, a labda is a miénk volt. Az utolsó másodpercekről viszont ez nem mondható el… Egy eladott labda után védekezésre kényszerültünk, Beák Gábor pedig az elmaradt ítélet reklamálásáért technikait kapott. Katona kíméletlen volt: 82-81. A fóti támadás kiharcolt faulttal ért véget, 1 másodperccel a vége előtt. Katona már belőtte magának a gyűrűt: 82-83, és sajnos már nem maradt idő reagálni. Legalábbis ezen a meccsen. A párharcban nagyon is maradt! A 2. mérkőzést vasárnap, Fóton rendezik, a cél visszahozni a párharcot a Sport11-be. Hajrá, TF!


 
Beák Gábor: Nem szeretnék belemenni, hogy mi történt a végén, de nyilván a mi hibánk döntött. Az, hogy az első félidőben adtunk egy komoly előnyt az Újpestnek. 1 pontos meccsről beszélhetünk, de az első félidőben teljesen máshogy játszottunk, mint a másodikban. Akkor sem csinálták a srácok maximálisan azt, amit kértem, de inkább hasonlított arra a kosárlabdára, amit mi szeretnénk játszani. Ma nem figyeltek oda rám kellően a játékosok, nem pörögtek rá a mérkőzésre úgy, ahogy a Kaszások ellen sikerült. Fontos, hogy visszahozzuk ide a párharcot, mert lesz lehetőségünk a fiatalokat is beforgatni. Fontos lesz, hogy a visszavágón jól kezdjünk. A végjátékban kapott technikaimat nem érzem jogosnak. Nem hagytam el a területemet, nem beszéltem úgy a játékvezetővel. Nyilván egy ilyen végjátékban egy edző felfokozott állapotban van, de semmi nem indokolta, hogy megadja a technikait. Egy őszinte düh jött ki belőlem, mert nem éreztem jogosnak.

Rólunk

Köszöntjük Önt a Tehetséges Fiatalok - BASKETBALL PLAYERS kosárlabda csapatának hivatalos honlapján. Folyamatosan bővülő oldalunkon megtalálható minden, a csapatainkkal kapcsolatos fontos információ és elérhetőségeink is.  Kellemes időtöltést kívánunk weblapunk böngészéséhez!

Utánpótlás

Sportszervezet neve: Tehetséges Fiatalok - BASKETBALL PLAYERS Sportegyesület
Székhely: 1204 Budapest, Vécsey u. 97.
Levelezési cím: 1204 Budapest, Vécsey u. 97.
Elnök: B. Sárkány Rita +36(20) 989-9585
Ügyvezető: Sárkány Zoltánné +36 (20) 989-6869
Telefonszám: +36 (20) 989-9585
e-mail: info@tf-budapest.hu

Kapcsolattartó: Sárkány Paula
Telefonszám: +36 (20) 989-6869

Technikai vezető: B. Sárkány Rita
Telefonszám: +36(20) 989-9585

Impresszum

A tf-budapest.hu adatbázisai vonatkozásában mindenfajta felhasználási jogosultság engedélyezése a Tehetséges Fiatalok - BASKETBALL PLAYERS Sportegyesület-et illet meg. Bármely, a honlapon található fotó, videó, vagy tartalmi elem átvétele, kizárólag a Tehetséges Fiatalok - BASKETBALL PLAYER Sportegyesület engedélyével lehetséges. A weboldallal kapcsolatos kérdések, hibabejelentések esetén írjon az info@tf-budapest.hu címre.

Kapcsolat

NB1/B

Sportszervezet neve: Tehetseges Fiatalok Kft
Székhely: 1203 Budapest, Vizisport u. 29.
Levelezési cím: 1203 Budapest, Vizisport u. 29.
Ügyvezető: B. Sárkány Rita
Telefonszám: +36 (20) 989-9585
e-mail:  Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Kapcsolattartó: Sárkány Paula
Telefonszám: +36 (20) 989-6869

Technikai vezető: B. Sárkány Rita
Telefonszám: +36(20) 989-9585