banner.png

 

A listavezetőt fogadjuk - hosszú idő után ismét a Sport11-ben

Továbbra sem mondtunk le a legjobb 8 közé jutásról. Annak ellenére sem, hogy az Óbudai Kaszások otthonában fájó vereséget szenvedtünk a legutóbbi fordulóban, de tény, ami tény: innentől sokkal nehezebb dolgunk lesz. Azon túl, hogy 3 nehéz meccsen 3 győzelmet kéne aratni, innentől a riválisok botlása is kellene. A kialakult képletről Beák Gábor vezetőedző nyilatkozott a csapat honlapjának:

„Faramuci helyzet alakult ki. A nyolcba kerülés papíron még működhet, de abban kell reménykednünk, hogy mások botlanak még. Sajnos a Kaszások elleni vereséggel nehéz helyzetbe hoztuk magunkat… Ha ott sikerül győzni, a mostanihoz képest gyakorlatilag hátradőlve várhattuk volna a nyolcba jutást. De ezt egészen addig nem fogjuk feladni, amíg az esélye nem nulla! Nagyon nehéz dolgunk lesz az NKA ellen, kiváló csapatról van szó, egyértelműen vezetik a bajnokságot. Mint mindig a nagy csapatok ellen, ezúttal is próbálunk megfelelni- felkészültünk rájuk, nincs más lehetőség. Nekünk minden mérkőzés fontos, nem csak a helyezés miatt, hanem a jövő csapata miatt is. Már most fejlődhetünk meccsről-meccsre azért is, hogy a következő szezonra egységesek legyünk, és a fiatalok is gyűjthetnek tapasztalatokat.”

Nagy falat lesz az NKA Pécs. 21 győzelem mellett mindössze két alkalommal maradtak eddig alul. Az alapszakasz-győzelem bebiztosítására hajtanak, méghozzá jó formában: sorozatban ötödik sikerüket arathatnák ellenünk. A keret mélységét jól mutatja, hogy a legeredményesebb NKA játékos, Meleg Gergő az egyéni ranglista 10. helyén áll, 15,7 átlagos pontszámmal. Megannyi A-csoportos rutin összpontosul a túloldalon, nehéz gyenge pontot találni náluk… 34,7%-kal tripláznak, ezt mi is megközelítjük 32,7%-kal. A legtöbb mutatóban hasonló az arány, egy picivel jobb a Pécs. Ez eladott labdák tekintetében mutatkozik a legnagyobb különbség, sajnos +25% a javunkra.Közösen sikerülhet! Az esély megteremtéséhez, és annak megragadásához feltétlenül szükségünk lesz a szurkolóinkra. Hosszú idő után találkozhatunk ismét a Sport11-ben, legyünk tehát sokan szombat este!

Anda Dávid egyedüliként jutott 10 pont fölé csapatunkból az odavágó alkalmával. Akkor elég hamar nagy különbség alakult ki, de a mérkőzés hajrájában sikerült kozmetikázni, és alkalmazkodni a kíméletlen NKA-tempóhoz. Centerünkre ezúttal is nagy szükség lesz a palánk alatti harcban, ő is mesélt a várakozásairól: „Az első egymás elleni meccsről az maradt meg, hogy nagyon gyors tempóban játszottak, és képtelenek voltunk felvenni a ritmust. Tudtuk, hogy mik a gyengeségeik, próbáltunk erre alapozni, és ez hellyel-közzel sikerült is támadásban, viszont a túloldalon nem tudtunk mit kezdeni a gyorsindításokkal, ezért alakult ki nagyobb különbség. Azóta viszont változott a csapatunk szerkezete, jóval felkészültebbek vagyunk, mint az első alkalommal. Teljes fókuszban vagyunk: 3 forduló van hátra, amit a lehető legjobb formával kell lehozni. Most hétvégén is győzelemre fogunk törekedni, teljes elszántsággal lépünk majd pályára, de azt mindenki tudja, hogy nagyon nehéz lesz. Viszont azt is mindenki tudja, hogy a sportban bármi megtörténhet…”

Rólunk

Köszöntjük Önt a Tehetséges Fiatalok - BASKETBALL PLAYERS kosárlabda csapatának hivatalos honlapján. Folyamatosan bővülő oldalunkon megtalálható minden, a csapatainkkal kapcsolatos fontos információ és elérhetőségeink is.  Kellemes időtöltést kívánunk weblapunk böngészéséhez!

Utánpótlás

Sportszervezet neve: Tehetséges Fiatalok - BASKETBALL PLAYERS Sportegyesület
Székhely: 1204 Budapest, Vécsey u. 97.
Levelezési cím: 1204 Budapest, Vécsey u. 97.
Elnök: B. Sárkány Rita +36(20) 989-9585
Ügyvezető: Sárkány Zoltánné +36 (20) 989-6869
Telefonszám: +36 (20) 989-9585
e-mail: info@tf-budapest.hu

Kapcsolattartó: Sárkány Paula
Telefonszám: +36 (20) 989-6869

Technikai vezető: B. Sárkány Rita
Telefonszám: +36(20) 989-9585

Impresszum

A tf-budapest.hu adatbázisai vonatkozásában mindenfajta felhasználási jogosultság engedélyezése a Tehetséges Fiatalok - BASKETBALL PLAYERS Sportegyesület-et illet meg. Bármely, a honlapon található fotó, videó, vagy tartalmi elem átvétele, kizárólag a Tehetséges Fiatalok - BASKETBALL PLAYER Sportegyesület engedélyével lehetséges. A weboldallal kapcsolatos kérdések, hibabejelentések esetén írjon az info@tf-budapest.hu címre.

Kapcsolat

NB1/B

Sportszervezet neve: Tehetseges Fiatalok Kft
Székhely: 1203 Budapest, Vizisport u. 29.
Levelezési cím: 1203 Budapest, Vizisport u. 29.
Ügyvezető: B. Sárkány Rita
Telefonszám: +36 (20) 989-9585
e-mail:  Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Kapcsolattartó: Sárkány Paula
Telefonszám: +36 (20) 989-6869

Technikai vezető: B. Sárkány Rita
Telefonszám: +36(20) 989-9585