banner.png

 

Megizzadtunk, de győztünk a sereghajtó ellen

TF-BP – Veszprém KK 98-87 (23-22, 20-29, 29-17, 26-19)

A kötelező meccseket sosem egyszerű behúzni, és ez most is visszaigazolódott. Igaz, ehhez nem csak a mentális teher, hanem a Veszprém lendületes játéka is szükséges volt. Egy fordulatos, de szoros első negyed után a vendégek tudtak először komolyabb előnyt kiépíteni. Madár András triplái a többiek kedvét is meghozták, az első félidőben 40%-kal dobtak távolról. Nálunk helyenként akadozott a gépezet, ezzel együtt Kelenföldi már 13 pontnál járt, Anda Dávid pedig brutális visszazsákolással tüzelte fel társait. A zónavédekezéssel viszont sokáig nem tudtunk mit kezdeni, -10-nél Csikós hármasa végre ült. 43-51-es félidei eredmény után Madár folytatta a pontgyártást, 25 percet kellett várni, hogy beinduljon a TF gépezet. Dancsecs 2 extrával fújt riadót, Szántó pedig sorra hozta helyzetbe a társakat. 11-0-s futás lett a vége, az utolsó 10 percre már előnnyel fordultunk. Centerposzton elfogyott a Veszprém, mi pedig nem vettünk vissza a tempóból. Végül magabiztos győzelem lett belőle, de meg kellett dolgozni érte. Szép volt, fiúk!Beák Gábor: Nyilván a Veszprém a sereghajtó, és, ha nekünk vannak céljaink, egyértelmű az, hogy itt ma nyerni kellett. Az első félidőben borzalmas játékot mutattunk. Olyan hibáink voltak, amikre álmomban sem gondolnék. Éreztem én is a csapatban, hogy megfordíthatjuk, át kell lendülni egy holtponton. A félidőben próbáltam felrázni a srácokat, sikerült is, kicsit közelebb tudtunk jönni, a 3. negyedben fordítottunk. A negyedikben aztán kijöttek az előnyük. Centerposzton hamar beszedték a faultokat, próbáltuk kihasználni gyors játékkal, és hál'Istennek ültek a dobások is végre. A félidőben próbáltam a lelkükre hatni, hogy kapják össze magukat. Lehordtam őket, hiszen mindenkinek a képességei magasabbra predesztinálják őket, ha ilyenkor az ember a lelkükre hat, megpróbálnak változtatni.

Kelenföldi Domonkos : Reméltem, hogy a csapat összerázza magát a félidőben. Az ilyen meccsek nehezek, az utolsó ellen nehéz felpörögni, és megfelelően kijönni. Éreztem, hogy össze fogjuk szedni magunkat, így is voltak gyermeteg hibáink, de a végén szép játékkal nyertünk. A következő hetet meg kell nyomni, örülök a győzelemnek, és annak is, hogy olyan csapatban vagyok, ahol sokat játszhatok, labdákat is kapok, így dobhatok…

 

Rólunk

Köszöntjük Önt a Tehetséges Fiatalok - BASKETBALL PLAYERS kosárlabda csapatának hivatalos honlapján. Folyamatosan bővülő oldalunkon megtalálható minden, a csapatainkkal kapcsolatos fontos információ és elérhetőségeink is.  Kellemes időtöltést kívánunk weblapunk böngészéséhez!

Utánpótlás

Sportszervezet neve: Tehetséges Fiatalok - BASKETBALL PLAYERS Sportegyesület
Székhely: 1204 Budapest, Vécsey u. 97.
Levelezési cím: 1204 Budapest, Vécsey u. 97.
Elnök: B. Sárkány Rita +36(20) 989-9585
Ügyvezető: Sárkány Zoltánné +36 (20) 989-6869
Telefonszám: +36 (20) 989-9585
e-mail: info@tf-budapest.hu

Kapcsolattartó: Sárkány Paula
Telefonszám: +36 (20) 989-6869

Technikai vezető: B. Sárkány Rita
Telefonszám: +36(20) 989-9585

Impresszum

A tf-budapest.hu adatbázisai vonatkozásában mindenfajta felhasználási jogosultság engedélyezése a Tehetséges Fiatalok - BASKETBALL PLAYERS Sportegyesület-et illet meg. Bármely, a honlapon található fotó, videó, vagy tartalmi elem átvétele, kizárólag a Tehetséges Fiatalok - BASKETBALL PLAYER Sportegyesület engedélyével lehetséges. A weboldallal kapcsolatos kérdések, hibabejelentések esetén írjon az info@tf-budapest.hu címre.

Kapcsolat

NB1/B

Sportszervezet neve: Tehetseges Fiatalok Kft
Székhely: 1203 Budapest, Vizisport u. 29.
Levelezési cím: 1203 Budapest, Vizisport u. 29.
Ügyvezető: B. Sárkány Rita
Telefonszám: +36 (20) 989-9585
e-mail:  Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Kapcsolattartó: Sárkány Paula
Telefonszám: +36 (20) 989-6869

Technikai vezető: B. Sárkány Rita
Telefonszám: +36(20) 989-9585