banner.png

 

Szoros vereséggel zártuk az évet

TF-BP - Pécsi VSK-VEOLIA 62 -74 (14-16, 14-21, 24-21, 10-16)

Remekül kezdtünk a bajnokság egyik nagyágyúja ellen a naptári év utolsó mérkőzésén. Anda Dávid és Nagy Szabolcs kosaraival 8-2-re léptünk meg az első percekben. Ezt követően azonban kimaradtak a dobásaink, a pécsiek pedig elkapták a fonalat. Juhos, és Harler is beköszönt a vonalon túlról, 10 perc játék után egylabdás előnyben voltak a vendégek.

A folytatás is pontszegény játékot hozott. Mi 14 pontig jutottunk, csakúgy, mint az első etap során. 18 percig egyértelműen pariban voltunk, a félidő hajrája viszont nem sikerült jól. Könnyelmű eladott labdákból robogtak Rab Gyula tanítványai, és a nagyszünetre 9 pontosra hízlalták a fórt.

Sajnos a fordulás után nem változott a játék. Nekünk 27 eladott labdánk volt, a pécsiek 11-vel szemben. Ezt, és persze Németh jó tripláit kihasználva 17 pontos különbség alakult ki a 3. negyed vége előtt 3 perccel. Úgy tűnt, elúszóban van a meccs, de ekkor elkezdtek beesni a hazai triplák is. Dancsecs-Gémes-Oroszi sorrendbe potyogtak a távolik, így az utolsó negyed 52-58-ról kezdődött.Szinte végig szorongattuk a gigászt. A 37. percben Anda duplája azt jelentette, hogy egészen két pontra zárkóztunk fel. A legvégén azonban a rutin döntött. Az utolsó dobásaink nem mentek be, a túloldalon pedig jól használták ki a fizikális különbséget, és az A-csoportos tapasztalatokat. Dancsecs kipontozódása tovább nehezítette a dolgunk, a végére szétnyílt az olló, TF-BP-PVSK-VEOLIA 62-74. Folytatás jövőre!!!

Beák Gábor : „Nem írtam volna alá előre ezt az eredményt, én győzni szerettem volna, és egész héten erre készültünk. Úgy gondolom, hogy meg lehetett volna egy kis szerencsével, de nem estek be a végén ezek a dobások, ez visszájára fordult, és ezért lett ez a nagyobb különbség. A múlt héten Nagykőrösön kaptunk egy óriási vereséget, ahhoz képest óriási fejlődés. Mivel fiatal csapat vagyunk, benne van ez a hullámvölgy: egy nagyon jó csapat ellen tudunk jól játszani, a kötelezőket meg nehezen húzzuk be. Jó lett volna, ha nyerjük ezt a mérkőzést, de hosszútávon tudunk ebből profitálni. Most jön egy szünet, ami nekünk plusz felkészülés lesz, január 4-én a Vasas ellen játszunk Hepp-kupát, aztán jön a bajnokság visszavágó része. Most fog megmutatkozni, hogy hova érik be a csapatunk. Remélhetőleg jobban kezdjük, mint a bajnokság elejét.”

Rólunk

Köszöntjük Önt a Tehetséges Fiatalok - BASKETBALL PLAYERS kosárlabda csapatának hivatalos honlapján. Folyamatosan bővülő oldalunkon megtalálható minden, a csapatainkkal kapcsolatos fontos információ és elérhetőségeink is.  Kellemes időtöltést kívánunk weblapunk böngészéséhez!

Utánpótlás

Sportszervezet neve: Tehetséges Fiatalok - BASKETBALL PLAYERS Sportegyesület
Székhely: 1204 Budapest, Vécsey u. 97.
Levelezési cím: 1204 Budapest, Vécsey u. 97.
Elnök: B. Sárkány Rita +36(20) 989-9585
Ügyvezető: Sárkány Zoltánné +36 (20) 989-6869
Telefonszám: +36 (20) 989-9585
e-mail: info@tf-budapest.hu

Kapcsolattartó: Sárkány Paula
Telefonszám: +36 (20) 989-6869

Technikai vezető: B. Sárkány Rita
Telefonszám: +36(20) 989-9585

Impresszum

A tf-budapest.hu adatbázisai vonatkozásában mindenfajta felhasználási jogosultság engedélyezése a Tehetséges Fiatalok - BASKETBALL PLAYERS Sportegyesület-et illet meg. Bármely, a honlapon található fotó, videó, vagy tartalmi elem átvétele, kizárólag a Tehetséges Fiatalok - BASKETBALL PLAYER Sportegyesület engedélyével lehetséges. A weboldallal kapcsolatos kérdések, hibabejelentések esetén írjon az info@tf-budapest.hu címre.

Kapcsolat

NB1/B

Sportszervezet neve: Tehetseges Fiatalok Kft
Székhely: 1203 Budapest, Vizisport u. 29.
Levelezési cím: 1203 Budapest, Vizisport u. 29.
Ügyvezető: B. Sárkány Rita
Telefonszám: +36 (20) 989-9585
e-mail:  Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Kapcsolattartó: Sárkány Paula
Telefonszám: +36 (20) 989-6869

Technikai vezető: B. Sárkány Rita
Telefonszám: +36(20) 989-9585