banner.png

 

Újabb hazai győzelem

TF-BP – Óbudai Kaszások 87-70 (26-21; 21-9; 23-22; 17-18)

Egy pillanatig sem forgott veszélyben a győzelmünk a sérülésekkel bajlódó Kaszások ellen. Az első egy percben meg is alapoztuk a további 39-et. Dancsecs 2+1-ét követően egy triplát is bezörgetett, ahogy Oroszi Bence is, így 9-0-nál időt kértek a vendégek. Ennek eredménye egy 5-0-s vendég sorozat lett, de hamar visszavettük az irányítást. Dancsecs András 5 perc játék után már 11 pontnál járt, az előnyünk pedig ismét nőtt, a negyed végén végül 26-21 volt az állás.

A második negyed határozta meg leginkább a mérkőzés kimenetelét. Nagy Szabolcs pillanatai következtek: 2 hármast is bedobott, de védekezésben is hatékony volt, a különbség elérte a 10 pontot. A félidő végén igazán beindult a gépezet, a pattogós védekezésből rendszeresen tudtunk rohanni. Néhány kimaradt kísérlet után, Anda Dávidnak is beesett a dobása, ami láthatóan jót tett neki. Oroszi pedig extázisban játszott-épp úgy, ahogy a legutóbbi néhány fordulóban is. 47-30 volt a félidőben.

A 27 pontig, és 42-es VAL-mutatóig jutó Oroszi Bence újabb távolija már közte 20-at eredményezett. Pontgazdag, fordulatos 3. negyedet láthattak a kilátogatók, de végül ezt a játékrészt is a TF húzta be. Simon Balázs remekül szállt be a padról, és bár az utolsó 10 percre valamelyest visszaesett a színvonal, összességében a szezon egyik legjobb mérkőzésén vagyunk túl. A végeredmény 87-70. Gratulálunk! Hajrá, TF!


 
Oroszi Bence: Gratulálok először is az ellenfélnek, hogy hiányos csapattal is küzdöttek, és nem adták fel. Megpróbáltuk azt csinálni, amit az edzőnk kért, ez nagyjából sikerült is, ennek volt köszönhető a győzelem. Gratulálok a debütáló csapattársamnak is, Várbíró Gergőnek, ez volt az első mérkőzése, sok sikert neki a továbbiakra nézve! 3 távozónk is volt az új szezonra, ami nehézséget okozott. Megpróbáltuk összeszedni magunkat, az öltözőn belül is többet beszélgetünk edzőkkel, edzők nélkül is, lehet, hogy ez lendített a csapaton.

Beák Gábor: Nagyjából teljesültek a vágyaink, hogy tudjuk kézben tartani a mérkőzést. Nekünk kellenek ezek a győzelmek, hogy legyen magabiztosságunk, amivel bátrabban neki tudunk menni egy nagyobb csapatnak. Akár a múlthéten a MAFC-nál is, nyilván azt várta az ember, hogy bátrabbak lesznek a fiúk, de sajnos ott ez hanyatlott, itt most megvolt a magabiztosság. A második félidőben a lelkesedés kissé alábbhagyott. Nagy volt az előnyünk, de ebben még fejlődnünk kell. Az a lényeg, hogy nem az ellenfelünk, hanem a saját határainkat tudjuk átlépni. Nagyon sok fiatal játékosunk van, ezért ebben sokat kell még fejlődnünk.

Rólunk

Köszöntjük Önt a Tehetséges Fiatalok - BASKETBALL PLAYERS kosárlabda csapatának hivatalos honlapján. Folyamatosan bővülő oldalunkon megtalálható minden, a csapatainkkal kapcsolatos fontos információ és elérhetőségeink is.  Kellemes időtöltést kívánunk weblapunk böngészéséhez!

Utánpótlás

Sportszervezet neve: Tehetséges Fiatalok - BASKETBALL PLAYERS Sportegyesület
Székhely: 1204 Budapest, Vécsey u. 97.
Levelezési cím: 1204 Budapest, Vécsey u. 97.
Elnök: B. Sárkány Rita +36(20) 989-9585
Ügyvezető: Sárkány Zoltánné +36 (20) 989-6869
Telefonszám: +36 (20) 989-9585
e-mail: info@tf-budapest.hu

Kapcsolattartó: Sárkány Paula
Telefonszám: +36 (20) 989-6869

Technikai vezető: B. Sárkány Rita
Telefonszám: +36(20) 989-9585

Impresszum

A tf-budapest.hu adatbázisai vonatkozásában mindenfajta felhasználási jogosultság engedélyezése a Tehetséges Fiatalok - BASKETBALL PLAYERS Sportegyesület-et illet meg. Bármely, a honlapon található fotó, videó, vagy tartalmi elem átvétele, kizárólag a Tehetséges Fiatalok - BASKETBALL PLAYER Sportegyesület engedélyével lehetséges. A weboldallal kapcsolatos kérdések, hibabejelentések esetén írjon az info@tf-budapest.hu címre.

Kapcsolat

NB1/B

Sportszervezet neve: Tehetseges Fiatalok Kft
Székhely: 1203 Budapest, Vizisport u. 29.
Levelezési cím: 1203 Budapest, Vizisport u. 29.
Ügyvezető: B. Sárkány Rita
Telefonszám: +36 (20) 989-9585
e-mail:  Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Kapcsolattartó: Sárkány Paula
Telefonszám: +36 (20) 989-6869

Technikai vezető: B. Sárkány Rita
Telefonszám: +36(20) 989-9585