banner.png

 

Csapatmunka-győzelem-hazai meccs

A Phoenix-MT Fót otthonában csapatunkból többen is felnőttek az Anda-Dancsecs páros mellé, és ennek köszönhetően kérdés sem fért ahhoz, hogy megszerezzük szezonbeli második győzelmünket. Nagy részt vállalt ebből CORNER Botond is, aki ott folytatta, ahol a legutóbbi mérkőzésen abbahagyta: a triplavonalnál... Már az első percekben elsüllyesztett kettőt a sarokból, és ezzel bizony lépéselőnybe is kerültünk. A meccs egészét nézve egyébként ebből a műfajból 6-ot vállalt Boti, mind a 18 pontját így gyűjtötte be. Dancsecs is hozta szokásos formáját, a nyitó negyed végén pedig Oroszi Bence jeleskedett kosárszerzésben: 22-13 volt ide.

Ezen a napon mindenki felszabadultan játszott, és élt a lehetőséggel: jól példázta ezt a 2. etap: Gémes Andor, Nagy Szabolcs, Simon Balázs is tett a közösbe, Szántó Dániel pedig 13 alkalommal hozta kihagyhatatlan helyzetbe társait. Anda ezúttal nem csak a palánk alatt volt hasznos: 3/3 triplát értékesített, ezek közül az egyik eredményezett 45-36-os előnyt 1 perccel az első félidő vége előtt. Amit viszont a házigazda nyomott meg egy 4-0-s futással, így a nagyszünetben 5 volt közte, még semmi nem dőlt el.


Sőt, a fordulás után a Fót játszott pontosabban. A 29. percben 61-60-ra fordítottak is. Csikós újabb hármasa a legjobbkor jött, a negyed végéig egy 7-0-s szériát alapozott meg. Amit újabb 5 ponttal toldottunk meg a záró negyed elején (61-72). Innentől pedig nem adott újabb felzárkózási esélyt Beák Gábor együttese. A hatékony csapatjáték mellett annyi jó egyéni teljesítményt láthattunk, hogy érdemes lehet a statisztikát is böngészni.

Beák Gábor: Úgy gondolom, komoly mérkőzést játszottunk. Mindkét csapat nagyot küzdött a győzelemért. Nekünk remélem egy gát szakadt át! Nagyon sok munkát teszünk ebbe az egészbe, de eddig ezt a gátat nem tudtuk átlépni. Most úgy érzem a csapaton -nem csak azért, mert nyertünk-, hogy tudatos játékkal tudtunk győzni és talán egy lépcsőfokot előre lépni.

Hogy átszakadt-e az a bizonyos gát, hamarosan kiderül, ugyanis a TF-BP szombaton ismét pályára lép, méghozzá hazai környezetben. A feladat azonban közel sem lesz egyszerű: A DEAC U23-as csapatát fogadjuk, amely 6-1-es mérleggel a tabella második helyén áll. A jó forma adott, a szurkolóinkban bízhatunk, a többi majd kiderül! Várunk mindenkit szombaton a Sport11-be, kezdés 18:00.

Rólunk

Köszöntjük Önt a Tehetséges Fiatalok - BASKETBALL PLAYERS kosárlabda csapatának hivatalos honlapján. Folyamatosan bővülő oldalunkon megtalálható minden, a csapatainkkal kapcsolatos fontos információ és elérhetőségeink is.  Kellemes időtöltést kívánunk weblapunk böngészéséhez!

Utánpótlás

Sportszervezet neve: Tehetséges Fiatalok - BASKETBALL PLAYERS Sportegyesület
Székhely: 1204 Budapest, Vécsey u. 97.
Levelezési cím: 1204 Budapest, Vécsey u. 97.
Elnök: B. Sárkány Rita +36(20) 989-9585
Ügyvezető: Sárkány Zoltánné +36 (20) 989-6869
Telefonszám: +36 (20) 989-9585
e-mail: info@tf-budapest.hu

Kapcsolattartó: Sárkány Paula
Telefonszám: +36 (20) 989-6869

Technikai vezető: B. Sárkány Rita
Telefonszám: +36(20) 989-9585

Impresszum

A tf-budapest.hu adatbázisai vonatkozásában mindenfajta felhasználási jogosultság engedélyezése a Tehetséges Fiatalok - BASKETBALL PLAYERS Sportegyesület-et illet meg. Bármely, a honlapon található fotó, videó, vagy tartalmi elem átvétele, kizárólag a Tehetséges Fiatalok - BASKETBALL PLAYER Sportegyesület engedélyével lehetséges. A weboldallal kapcsolatos kérdések, hibabejelentések esetén írjon az info@tf-budapest.hu címre.

Kapcsolat

NB1/B

Sportszervezet neve: Tehetseges Fiatalok Kft
Székhely: 1203 Budapest, Vizisport u. 29.
Levelezési cím: 1203 Budapest, Vizisport u. 29.
Ügyvezető: B. Sárkány Rita
Telefonszám: +36 (20) 989-9585
e-mail:  Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Kapcsolattartó: Sárkány Paula
Telefonszám: +36 (20) 989-6869

Technikai vezető: B. Sárkány Rita
Telefonszám: +36(20) 989-9585