banner.png

 

Nagy Bálint helyzetjelentése

Egy borítékolható, és két bosszantóbb vereséget követően Veszprémben gyűjthetjük be az első bajnoki győzelmünket. Ezúttal Nagy Bálintot, a felnőtt csapat másodedzőjét, az U20-as gárda vezetőedzőjét kérdeztük (mindkét témában).

„Egy másik nyeretlen csapathoz utazunk, ezért biztos, hogy mindkét fél mindent meg fog tenni a győzelem érdekében. A legutóbbi meccsén a Veszprém nem tudott teljes kerettel kiállni, két magasembert is nélkülözni kényszerültek. Természetesen mi úgy készülünk, hogy ellenünk már bevethetők lesznek. Tavaly a 7-8. helyért harcoltunk ellenük, ezért van egy kis presztízs is ebben a találkozóban. Szeretnénk megmutatni, hogy nem csak egyszeri alkalom volt…”

A hét közben Hepp Kupa mérkőzés várt csapatunkra. Egész pontosan várt volna, mert a MAFC BME ellen végül játék nélkül jutottunk tovább…

„Sajnos nem tudtuk lejátszani a heti kupameccset, pedig arra számítottunk, hogy egy NBII-es csapat elleni győzelem lendületet adhat a társaságnak. Végül nem tudtak kiállni ellenünk, így abban bízunk, hogy Veszprémben születik meg az első siker. Az eddig eladott labdák számával még serdülőben sem lehet nyerni, erre nagy figyelmet fordítottunk…”Nagy Bálint az U20-acs csapat szezonrajtáról is beszélt.

„Az első fordulóban beleszaladtunk egy kicsit ismeretlen pécsi csapatba. Pár ponttal kikaptunk, azóta viszont a Cegléd ellen 60 pont környékén nyertünk, a Vasas ellen pedig az utolsó negyedben döntöttünk. Utóbbi végeredménye csalóka, hiszen sokáig nagyon kiélezett találkozó volt. A célunk egyértelműen a nyolcasdöntő elérése. Az első két csapat biztosan döntőbe jut, a 3. már keresztjátékra kényszerül. Mi nem szeretnénk a véletlenre bízni… „

Rólunk

Köszöntjük Önt a Tehetséges Fiatalok - BASKETBALL PLAYERS kosárlabda csapatának hivatalos honlapján. Folyamatosan bővülő oldalunkon megtalálható minden, a csapatainkkal kapcsolatos fontos információ és elérhetőségeink is.  Kellemes időtöltést kívánunk weblapunk böngészéséhez!

Utánpótlás

Sportszervezet neve: Tehetséges Fiatalok - BASKETBALL PLAYERS Sportegyesület
Székhely: 1204 Budapest, Vécsey u. 97.
Levelezési cím: 1204 Budapest, Vécsey u. 97.
Elnök: B. Sárkány Rita +36(20) 989-9585
Ügyvezető: Sárkány Zoltánné +36 (20) 989-6869
Telefonszám: +36 (20) 989-9585
e-mail: info@tf-budapest.hu

Kapcsolattartó: Sárkány Paula
Telefonszám: +36 (20) 989-6869

Technikai vezető: B. Sárkány Rita
Telefonszám: +36(20) 989-9585

Impresszum

A tf-budapest.hu adatbázisai vonatkozásában mindenfajta felhasználási jogosultság engedélyezése a Tehetséges Fiatalok - BASKETBALL PLAYERS Sportegyesület-et illet meg. Bármely, a honlapon található fotó, videó, vagy tartalmi elem átvétele, kizárólag a Tehetséges Fiatalok - BASKETBALL PLAYER Sportegyesület engedélyével lehetséges. A weboldallal kapcsolatos kérdések, hibabejelentések esetén írjon az info@tf-budapest.hu címre.

Kapcsolat

NB1/B

Sportszervezet neve: Tehetseges Fiatalok Kft
Székhely: 1203 Budapest, Vizisport u. 29.
Levelezési cím: 1203 Budapest, Vizisport u. 29.
Ügyvezető: B. Sárkány Rita
Telefonszám: +36 (20) 989-9585
e-mail:  Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Kapcsolattartó: Sárkány Paula
Telefonszám: +36 (20) 989-6869

Technikai vezető: B. Sárkány Rita
Telefonszám: +36(20) 989-9585