banner.png

 

Esély az első győzelemre!

Az első fordulóban rögtön a szezon egyik legnehezebb feladatával néztünk szembe: a PVSK otthonába látogattunk. Az élvonalból érkező csapat magabiztosan érvényesítette a papírformát, így az első győzelmünk még várat magára. A 2. fordulóban azonban rögtön itt egy kínálkozó esély, hogy megszerezzük. Pénteken a Cegléd otthonába látogatunk-egész pontosan ideiglenes otthonába, Szolnokra.

Újonc csapatként igazi sötét lónak tekinthetők a piros csoportban. Az biztos, hogy a bemutatkozás nekik is hasonlóan alakult. A másik pécsi alakulat, az NKA ellen szenvedtek sima vereséget. Lógár Bence 21 pontjával kiemelkedett a mezőnyből, rá biztosan figyelni kell majd.

Ami a mieinket illeti, a tanulságok levonása után azonnal ráfordult a csapat a következő erőfelmérőre. Beák Gábor vezetőedző várakozásai:

Az igazi erőfelmérő majd a tétmeccsek sora lesz, mindenesetre az alapozás jól sikerült, hasznos edzőmérkőzéseken vagyunk túl, így bizakodva várhatjuk a szezont. Beák Gábor vezetőedző várakozásai:

„Egy ilyen vereség után, mint amit  Pécsen elszenvedtünk, csak jobb jöhet. Ha azt akarjuk, hogy legyen keresnivalónk a bajnokságban, egyértelmű, hogy a győzelemért kell útra kelnünk az újonc CKE ellen.. 

Az NKA  elleni meccsüket nehéz volt elemezni,  mert nagy nyomás alatt játszottak a szigorú védekezésnek köszönhetően. Ennek ellenére megvan a stratégiánk.”

A mérkőzés pénteken, 18:30-kor kezdődik majd.


Hajrá, TF!

Rólunk

Köszöntjük Önt a Tehetséges Fiatalok - BASKETBALL PLAYERS kosárlabda csapatának hivatalos honlapján. Folyamatosan bővülő oldalunkon megtalálható minden, a csapatainkkal kapcsolatos fontos információ és elérhetőségeink is.  Kellemes időtöltést kívánunk weblapunk böngészéséhez!

Utánpótlás

Sportszervezet neve: Tehetséges Fiatalok - BASKETBALL PLAYERS Sportegyesület
Székhely: 1204 Budapest, Vécsey u. 97.
Levelezési cím: 1204 Budapest, Vécsey u. 97.
Elnök: B. Sárkány Rita +36(20) 989-9585
Ügyvezető: Sárkány Zoltánné +36 (20) 989-6869
Telefonszám: +36 (20) 989-9585
e-mail: info@tf-budapest.hu

Kapcsolattartó: Sárkány Paula
Telefonszám: +36 (20) 989-6869

Technikai vezető: B. Sárkány Rita
Telefonszám: +36(20) 989-9585

Impresszum

A tf-budapest.hu adatbázisai vonatkozásában mindenfajta felhasználási jogosultság engedélyezése a Tehetséges Fiatalok - BASKETBALL PLAYERS Sportegyesület-et illet meg. Bármely, a honlapon található fotó, videó, vagy tartalmi elem átvétele, kizárólag a Tehetséges Fiatalok - BASKETBALL PLAYER Sportegyesület engedélyével lehetséges. A weboldallal kapcsolatos kérdések, hibabejelentések esetén írjon az info@tf-budapest.hu címre.

Kapcsolat

NB1/B

Sportszervezet neve: Tehetseges Fiatalok Kft
Székhely: 1203 Budapest, Vizisport u. 29.
Levelezési cím: 1203 Budapest, Vizisport u. 29.
Ügyvezető: B. Sárkány Rita
Telefonszám: +36 (20) 989-9585
e-mail:  Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Kapcsolattartó: Sárkány Paula
Telefonszám: +36 (20) 989-6869

Technikai vezető: B. Sárkány Rita
Telefonszám: +36(20) 989-9585