banner.png

 

A Veszprém elleni párharccal zárjuk az évadot

- Szerdán és pénteken rendezzük a 7. helyért folyó párharcot
- Mindkét csapat az első rájátszás győzelméért harcol
- A Veszprém egyik kulcsjátékosa sérülés miatt nem játszhat

Miután szombat este eldőlt, hogy csapatunk a 7. helyért játszhat az utolsó, helyosztó párharcban, majd az is kiderült, hogy a Veszprém lesz az ellenfél, a két klub a szerda-péntek menetrendben állapodott meg egymással, azaz nagyjából 49 óra leforgása alatt lezajlik az utolsó kör.

Az alapszakasz hetedik helyéről induló Veszprém sorrendben a Jászberény, majd a MAFC ellen vérzett el a rájátszásban, és hozzánk hasonlóan az első idei play-off győzelmét hajszolja – egyik körben sem tudott meccset fogni. A szezon elejéhez képest több távozója is volt a bakonyi együttesnek, ráadásul tájékoztatásuk szerint a legutóbbi meccsen súlyos sérülést szedett össze a rutinos triplagyáros Horváth Ákos, aki így nem szerepelhet az utolsó két összecsapáson.Nálunk a Honvéd elleni szoros mérkőzések után egyértelműen csalódást jelent, hogy a BKG ellen nem tudtunk éles párharcot vívni és reális esélyt teremteni az 5-6. helyhez. Elsősorban a hazai felvonást sajnálhatjuk, hiszen 15 pontot idegenben ledolgozni nagyon nehéz feladat. Most viszont itt az újabb, és egyben utolsó lehetőség, hogy feljebb kerüljünk a tabellán és megszerezzük a 7. helyet.

A Veszprémi Kosárlabda Klub elleni párharcot is kuparendszerben játsszuk le, azaz a két mérkőzésen elért összesített pontkülönbség rangsorol. A visszavágóra pénteken 18:30-kor kerül sor Veszprémben.

TF-Budapest – Veszprémi Kosárlabda Klub

Sport11, szerda 19:30

V.: Hervay, Kapusi, Gruber (Fekete)

A belépés ezúttal is ingyenes.

Rólunk

Köszöntjük Önt a Tehetséges Fiatalok - BASKETBALL PLAYERS kosárlabda csapatának hivatalos honlapján. Folyamatosan bővülő oldalunkon megtalálható minden, a csapatainkkal kapcsolatos fontos információ és elérhetőségeink is.  Kellemes időtöltést kívánunk weblapunk böngészéséhez!

Utánpótlás

Sportszervezet neve: Tehetséges Fiatalok - BASKETBALL PLAYERS Sportegyesület
Székhely: 1204 Budapest, Vécsey u. 97.
Levelezési cím: 1204 Budapest, Vécsey u. 97.
Elnök: B. Sárkány Rita +36(20) 989-9585
Ügyvezető: Sárkány Zoltánné +36 (20) 989-6869
Telefonszám: +36 (20) 989-9585
e-mail: info@tf-budapest.hu

Kapcsolattartó: Sárkány Paula
Telefonszám: +36 (20) 989-6869

Technikai vezető: B. Sárkány Rita
Telefonszám: +36(20) 989-9585

Impresszum

A tf-budapest.hu adatbázisai vonatkozásában mindenfajta felhasználási jogosultság engedélyezése a Tehetséges Fiatalok - BASKETBALL PLAYERS Sportegyesület-et illet meg. Bármely, a honlapon található fotó, videó, vagy tartalmi elem átvétele, kizárólag a Tehetséges Fiatalok - BASKETBALL PLAYER Sportegyesület engedélyével lehetséges. A weboldallal kapcsolatos kérdések, hibabejelentések esetén írjon az info@tf-budapest.hu címre.

Kapcsolat

NB1/B

Sportszervezet neve: Tehetseges Fiatalok Kft
Székhely: 1203 Budapest, Vizisport u. 29.
Levelezési cím: 1203 Budapest, Vizisport u. 29.
Ügyvezető: B. Sárkány Rita
Telefonszám: +36 (20) 989-9585
e-mail:  Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Kapcsolattartó: Sárkány Paula
Telefonszám: +36 (20) 989-6869

Technikai vezető: B. Sárkány Rita
Telefonszám: +36(20) 989-9585