banner.png

 

Kezdődik a rájátszás

- Szerda este megkezdődik a Honvéd elleni párharc
- Ellenfelünk a hétvégén Hepp Kupa döntőn szerepelt, ahol második lett
- A párharc három győzelemig tart

2018 után ismét a Piros csoport rájátszásában szerepelhetünk, és az első fordulóban az alapszakasz első helyezettje, a Budapesti Honvéd ellen küzdhetünk. Egyszer is óriási bravúr lenne legyőzni Baksa Szabolcs együttesét, de az elődöntőbe jutáshoz ezt háromszor is meg kellene tenni. A piros-fehérek az egész szezonban mindössze három vereséget szenvedtek: még a Veszprém ellen a legelső fordulóban hazai pályán, majd az alapszakasz vége felé Jászberényben, és hétvégén a Hepp Kupa fináléjában a Vasas ellen – ez utóbbi biztosan nagyon fájt a Honvédnek, hiszen játékoskeretük minőségben és mélységben is kiemelkedik a B-csoportban.

Ahogy a legtöbb csapatnak, úgy nekünk sincsenek túl jó emlékeink róluk. Idegenben nagy különbséggel kaptunk ki, hazai pályán viszont voltak egészen biztató periódusai a mérkőzésnek. Ez utóbbiba lehet is kapaszkodni a rájátszás meccsek előtt. Nyilván a párharc toronymagas esélyese a Honvéd, nekünk elsősorban élvezni kell, hogy újra itt lehetünk a felsőházban. Ha ez tartósan jó periódusokkal, esetleg szoros eredménnyel párosul, az már óriási dolog lenne. Azzal, hogy bejutottunk a legjobb nyolcba, a szezon előtti céljainkat elértük. Mostantól minden meccs, minden siker ajándék – de azért titkon reménykedünk benne, hogy sikerül majd javítani a bajnokság első felében kivívott pozíciónkon.Budapesti Honvéd SE – TF-Budapest

Ludovika Aréna, szerda 18:30

V.: Szilágyi, dr. Oláh, Nepp (Bognár)

Rólunk

Köszöntjük Önt a Tehetséges Fiatalok - BASKETBALL PLAYERS kosárlabda csapatának hivatalos honlapján. Folyamatosan bővülő oldalunkon megtalálható minden, a csapatainkkal kapcsolatos fontos információ és elérhetőségeink is.  Kellemes időtöltést kívánunk weblapunk böngészéséhez!

Utánpótlás

Sportszervezet neve: Tehetséges Fiatalok - BASKETBALL PLAYERS Sportegyesület
Székhely: 1204 Budapest, Vécsey u. 97.
Levelezési cím: 1204 Budapest, Vécsey u. 97.
Elnök: B. Sárkány Rita +36(20) 989-9585
Ügyvezető: Sárkány Zoltánné +36 (20) 989-6869
Telefonszám: +36 (20) 989-9585
e-mail: info@tf-budapest.hu

Kapcsolattartó: Sárkány Paula
Telefonszám: +36 (20) 989-6869

Technikai vezető: B. Sárkány Rita
Telefonszám: +36(20) 989-9585

Impresszum

A tf-budapest.hu adatbázisai vonatkozásában mindenfajta felhasználási jogosultság engedélyezése a Tehetséges Fiatalok - BASKETBALL PLAYERS Sportegyesület-et illet meg. Bármely, a honlapon található fotó, videó, vagy tartalmi elem átvétele, kizárólag a Tehetséges Fiatalok - BASKETBALL PLAYER Sportegyesület engedélyével lehetséges. A weboldallal kapcsolatos kérdések, hibabejelentések esetén írjon az info@tf-budapest.hu címre.

Kapcsolat

NB1/B

Sportszervezet neve: Tehetseges Fiatalok Kft
Székhely: 1203 Budapest, Vizisport u. 29.
Levelezési cím: 1203 Budapest, Vizisport u. 29.
Ügyvezető: B. Sárkány Rita
Telefonszám: +36 (20) 989-9585
e-mail:  Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Kapcsolattartó: Sárkány Paula
Telefonszám: +36 (20) 989-6869

Technikai vezető: B. Sárkány Rita
Telefonszám: +36(20) 989-9585