banner.png

 

A rájátszás a tét, de a Sport11-re is figyelnünk kell

- Vasárnap Bajára látogatunk az alapszakasz 26. fordulójában
- A rájátszásba jutáshoz győzni kell, de szükség van a Vasas sikerére is az Óbuda ellen
- Mi 11/14-es, a Baja 0/25-ös mérleggel áll

Vasárnap zárul az alapszakasz, és eldől az is, hogy bejutunk-e a Piros csoport legjobb nyolc csapata közé. Az alapszakasz utolsó fordulójában az utolsó helyen, győzelem nélkül álló Bajai Bácska otthonába látogatunk, és a képlet egyszerű: nyerni kell, hogy megmaradjon az esélyünk a nyolcba kerüléshez, valamint egy kicsit paradox módon „haza” is kell tekintgetnünk: ki kell szurkolnunk a Vasas győzelmét az Óbudai Kaszások ellen. Csak mindkét mérkőzés kedvező alakulásával lehetünk ott a play-offban, hiszen azonos mérleg esetén előznénk a Kaszásokat jobb egymás elleni eredményünkkel.

A Baja eddig huszonöt nekifutásra huszonöt vereséget szenvedett el. Sajnos több játékosukat is elveszítették az évad során, és az utóbbi mérkőzéseiken rendre nagy vereségbe futottak bele, most már rendre három számjegyű kapott ponttal. Két intő jel azért van a Bács megyei kirándulásunk kapcsán. Az egyik Jakab Péter, az alapszakasz legjobb pontszerzője, aki több mint 32 pontot tesz a közösbe mérkőzésenként. A másik a karácsony előtti, hazai meccsünk: 94 pontot kapva, nagyon döcögősen tartottuk csak otthon a két pontot. Bár azon az összecsapáson sokszor jól látszott, mennyire nem fekszik nekünk a Baja szerkezete és játékstílusa, ennek ellenére nagyon nagy csalódás lenne, ha nem mi nyernénk a vasárnapi mérkőzést.Jók a Vasas Akadémia kilátásai is az Óbuda ellen. Decemberben 86-69-es győzelmet arattak a Kaszások Sportcsarnokban – most elég lenne eggyel nyerniük a már biztosan alapszakasz ötödik társalbérlőinknek a Sport11-ben.

Essék szó az U20-as bajnokságról is: nagyjából hasonlóan áll a két klub fiatal alakulata, mint a felnőttek. A Bácska 1/22-es mérleggel 13., mi pedig, egy esetleges győzelemmel és a Kaszások vereségével utolérhetjük az óbudaiakat – nagy különbség, hogy itt az egymás elleni mérleg nem nekünk kedvez, azaz Nagy Bálinték már nem lehetnek jobbak hatodiknál.

Bajai Bácska FKE – TF-Budapest

Baja, vasárnap 18:00

V.: Kéri, Pécsi, Fodor S. (Téczely)

Bajai Bácska FKE U20 – TF-Budapest U20

Baja, vasárnap 15:30

Rólunk

Köszöntjük Önt a Tehetséges Fiatalok - BASKETBALL PLAYERS kosárlabda csapatának hivatalos honlapján. Folyamatosan bővülő oldalunkon megtalálható minden, a csapatainkkal kapcsolatos fontos információ és elérhetőségeink is.  Kellemes időtöltést kívánunk weblapunk böngészéséhez!

Utánpótlás

Sportszervezet neve: Tehetséges Fiatalok - BASKETBALL PLAYERS Sportegyesület
Székhely: 1204 Budapest, Vécsey u. 97.
Levelezési cím: 1204 Budapest, Vécsey u. 97.
Elnök: B. Sárkány Rita +36(20) 989-9585
Ügyvezető: Sárkány Zoltánné +36 (20) 989-6869
Telefonszám: +36 (20) 989-9585
e-mail: info@tf-budapest.hu

Kapcsolattartó: Sárkány Paula
Telefonszám: +36 (20) 989-6869

Technikai vezető: B. Sárkány Rita
Telefonszám: +36(20) 989-9585

Impresszum

A tf-budapest.hu adatbázisai vonatkozásában mindenfajta felhasználási jogosultság engedélyezése a Tehetséges Fiatalok - BASKETBALL PLAYERS Sportegyesület-et illet meg. Bármely, a honlapon található fotó, videó, vagy tartalmi elem átvétele, kizárólag a Tehetséges Fiatalok - BASKETBALL PLAYER Sportegyesület engedélyével lehetséges. A weboldallal kapcsolatos kérdések, hibabejelentések esetén írjon az info@tf-budapest.hu címre.

Kapcsolat

NB1/B

Sportszervezet neve: Tehetseges Fiatalok Kft
Székhely: 1203 Budapest, Vizisport u. 29.
Levelezési cím: 1203 Budapest, Vizisport u. 29.
Ügyvezető: B. Sárkány Rita
Telefonszám: +36 (20) 989-9585
e-mail:  Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Kapcsolattartó: Sárkány Paula
Telefonszám: +36 (20) 989-6869

Technikai vezető: B. Sárkány Rita
Telefonszám: +36(20) 989-9585