banner.png

 

Gyűjtéssel egybekötött rangadó következik

- Szombat este a PVSK-Cargate-t fogadjuk
- A pécsi csapat a 11. helyen áll, de csak 2 győzelemmel szerzett eddig kevesebbet
- Várjuk szurkolóink adományait is az ukrajnai menekültek megsegítésére

Ahogy a közösségi média felületeinken jeleztük, szombaton nem egy szokványos, rájátszásba kerülésért vívott mérkőzés következik. A PVSK-Cargate elleni találkozón ugyanis a több mint egy hete kirobbant orosz-ukrán háború ukrajnai menekültjeinek gyűjtünk tárgyadományokat. Szurkolóink hozhatnak tartós élelmiszereket (konzerv, készétel, bébiétel, tápszer), tisztálkodási szereket (fogkrém, fogkefe, tusfürdő, sampon, női higiéniai termékek), maszkot, takarót, ágyneműt, pelenkát, törülközőt, gyermekjátékokat. A meccsre jövet, a bejáratnál várjuk a fejajánlásokat. Már egy-két termék is sokat segíthet egy menekült mindennapjait emberségesebbé tenni. Minden adományt nagyon szépen köszönünk.

Ejtsünk néhány szót a mérkőzésről is. A múlt heti, Nagykőrös elleni vereség különösen rosszul esett csapatunknak, hiszen így már csak jobb egymás elleni eredményünknek köszönhetően előzzük meg az Óbudai Kaszásokat a tabellán, ráadásul egyetlen győzelemre van tőlünk a velünk szemben jobban álló Nagykőrös is. A PVSK-val szemben két győzelemnyi előnyünk van, de ha esetleg nem sikerülne legyűrni őket, ez egyre olvadna és a pécsiek elleni összevetésből is mi jönnénk ki rosszabbul. Tehát röviden: ha be akarunk kerülni a rájátszásba, egyszerűen muszáj lesz még győzelmeket gyűjtenünk – kezdve a szombati mérkőzéssel. Éppen ezért lenne nagyon fontos, hogy szurkolóink a felajánlások mellett a hangjukat is hozzák magukkal szombat este.


A PVSK-Cargate nem indult az U20-as bajnokságban, így szombaton csak a felnőtt meccset rendezzük a Sport11-ben. A mérkőzés napján még érvényben lesznek a maszkviselésre és a védettség igazolásra vonatkozó járványügyi szabályok. Kérjük szurkolóinkat ezek megtartására.

TF-Budapest – PVSK-Cargate

Sport11, szombat 18:30

V.: Jakab, Kapusi, dr. Németh (Herczeg)

 

Rólunk

Köszöntjük Önt a Tehetséges Fiatalok - BASKETBALL PLAYERS kosárlabda csapatának hivatalos honlapján. Folyamatosan bővülő oldalunkon megtalálható minden, a csapatainkkal kapcsolatos fontos információ és elérhetőségeink is.  Kellemes időtöltést kívánunk weblapunk böngészéséhez!

Utánpótlás

Sportszervezet neve: Tehetséges Fiatalok - BASKETBALL PLAYERS Sportegyesület
Székhely: 1204 Budapest, Vécsey u. 97.
Levelezési cím: 1204 Budapest, Vécsey u. 97.
Elnök: B. Sárkány Rita +36(20) 989-9585
Ügyvezető: Sárkány Zoltánné +36 (20) 989-6869
Telefonszám: +36 (20) 989-9585
e-mail: info@tf-budapest.hu

Kapcsolattartó: Sárkány Paula
Telefonszám: +36 (20) 989-6869

Technikai vezető: B. Sárkány Rita
Telefonszám: +36(20) 989-9585

Impresszum

A tf-budapest.hu adatbázisai vonatkozásában mindenfajta felhasználási jogosultság engedélyezése a Tehetséges Fiatalok - BASKETBALL PLAYERS Sportegyesület-et illet meg. Bármely, a honlapon található fotó, videó, vagy tartalmi elem átvétele, kizárólag a Tehetséges Fiatalok - BASKETBALL PLAYER Sportegyesület engedélyével lehetséges. A weboldallal kapcsolatos kérdések, hibabejelentések esetén írjon az info@tf-budapest.hu címre.

Kapcsolat

NB1/B

Sportszervezet neve: Tehetseges Fiatalok Kft
Székhely: 1203 Budapest, Vizisport u. 29.
Levelezési cím: 1203 Budapest, Vizisport u. 29.
Ügyvezető: B. Sárkány Rita
Telefonszám: +36 (20) 989-9585
e-mail:  Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Kapcsolattartó: Sárkány Paula
Telefonszám: +36 (20) 989-6869

Technikai vezető: B. Sárkány Rita
Telefonszám: +36(20) 989-9585