banner.png

 

Teljes csapattal utazhatunk Szigetszentmiklósra

- A BKG Príma Akadémia otthonában lépünk pályára vasárnap délután
- Betegjeink felgyógyultak, mindenki bevetésre kész
- A BKG 8/3-as, mi 5/6-os mérleggel állunk

Nem kell a kosárlabdát mélységeiben értő szakembernek lenni, hogy lássuk, mennyire hiányoztak kulcsjátékosaink a múlt héten a MAFC ellen. Azt nem mondhatjuk, hogy Nagy Szabolccsal és Csík Richárddal biztosan győztünk volna, de látszott a csapat játékán, hogy mennyire hiányzik Szabi rutinja, játékintelligenciája, magassága, valamint Ricsi egy-egyezései és pontjai. Nos, szombaton a BKG ellen ezen biztosan nem fog múlni, ugyanis mindketten felgyógyultak betegségükből, és harcra készek a Piros csoport egyik élcsapata ellen.

A BKG hagyományosan jól szerepel, tavasszal döntőt játszhatott a Hepp Kupában, majd a Piros csoportban is Nagy Ágoston legénysége, és mindössze egyetlen meccsnyire voltak attól, hogy mindkét nem legfelsőbb osztályában elindulhasson a szigetszentmiklósi klub. Idén is a bajnokság top csapatai közé tartoznak. 8/3-as mérleggel az előkelő harmadik helyen állnak, csak a MAFC, a Honvéd és a Vasas bizonyult jobbnak náluk. Játékukat nagyban meghatározza Nagy Botond, aki 28 pontot és közel 6 triplát (!) tesz átlagban a közösbe.Az utóbbi években nem volt túl sok sikerélményünk a kék-sárga együttes ellen, és nem túlzás kijelenteni, hogy most sem mi vagyunk a mérkőzés esélyesei. Extra dobónapra és védekezésre lenne szükségünk, hogy egyáltalán szoros meccsről beszélhessünk.

U20-as csapatunknak már jobbak az esélyei. A PRIMA-BDSEbasket ugyanis a tabella 11. helyén szerénykedik, mindössze két győzelemmel.

BKG Príma Akadémia – TF-Budapest

Szigetszentmiklós, vasárnap 15:30

V.: Hervay, Menyhárt, Bagi (Hoffmann)

PRIMA-BDSEbasket U20 – TF-Budapest U20

Szigetszentmiklós, vasárnap 13:00

Rólunk

Köszöntjük Önt a Tehetséges Fiatalok - BASKETBALL PLAYERS kosárlabda csapatának hivatalos honlapján. Folyamatosan bővülő oldalunkon megtalálható minden, a csapatainkkal kapcsolatos fontos információ és elérhetőségeink is.  Kellemes időtöltést kívánunk weblapunk böngészéséhez!

Utánpótlás

Sportszervezet neve: Tehetséges Fiatalok - BASKETBALL PLAYERS Sportegyesület
Székhely: 1204 Budapest, Vécsey u. 97.
Levelezési cím: 1204 Budapest, Vécsey u. 97.
Elnök: B. Sárkány Rita +36(20) 989-9585
Ügyvezető: Sárkány Zoltánné +36 (20) 989-6869
Telefonszám: +36 (20) 989-9585
e-mail: info@tf-budapest.hu

Kapcsolattartó: Sárkány Paula
Telefonszám: +36 (20) 989-6869

Technikai vezető: B. Sárkány Rita
Telefonszám: +36(20) 989-9585

Impresszum

A tf-budapest.hu adatbázisai vonatkozásában mindenfajta felhasználási jogosultság engedélyezése a Tehetséges Fiatalok - BASKETBALL PLAYERS Sportegyesület-et illet meg. Bármely, a honlapon található fotó, videó, vagy tartalmi elem átvétele, kizárólag a Tehetséges Fiatalok - BASKETBALL PLAYER Sportegyesület engedélyével lehetséges. A weboldallal kapcsolatos kérdések, hibabejelentések esetén írjon az info@tf-budapest.hu címre.

Kapcsolat

NB1/B

Sportszervezet neve: Tehetseges Fiatalok Kft
Székhely: 1203 Budapest, Vizisport u. 29.
Levelezési cím: 1203 Budapest, Vizisport u. 29.
Ügyvezető: B. Sárkány Rita
Telefonszám: +36 (20) 989-9585
e-mail:  Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Kapcsolattartó: Sárkány Paula
Telefonszám: +36 (20) 989-6869

Technikai vezető: B. Sárkány Rita
Telefonszám: +36(20) 989-9585