banner.png

 

Pécsett kezdjük az új szezont

- A hétvégén megkezdődik a Piros csoport 2021/22-es kiírása
- Az első fordulóban az NKA Pécs vendégei leszünk
- Tavaly Pécsett egy utolsó másodperces kosárral nyerni tudtunk, a Sport11-ben azonban fájó vereséget szenvedtünk az NKA ellen

Augusztus óta azért dolgozunk a pályán (s azon kívül), hogy az új szezonban visszakerülhessünk a rájátszásba. Ehhez első körben Pécsett, a Rátgéber László nevével és szaktudásával fémjelzett NKA otthonában kellene megszerezni a pontokat. Az Akadémia páratlan infrastruktúráját és lehetőségeit ismerve komoly fegyvertény lenne, ha le tudnánk győzni őket a saját pályájukon. Egyáltalán nem meglepő, hogy tavaly a rájátszásba kerültek, és évről évre erősebbek a narancs-feketék.

Ebben a naptári évben már okoztak nekünk kellemetlen perceket, hiszen január végén nyerhető meccset buktunk el ellenük, és az a vereség is jelentősen hozzájárult, hogy végül lemaradtunk a play-offról. Az idei sikeresebb szerepléshez viszont a kiegyensúlyozottság mellett feltétlenül szükség lenne arra, hogy időnként meg tudjunk csípni egy-egy erősebb csapatot – például szombat este a pécsi NKA-t.


A Piros csoport vélhetően erősebb lesz, mint tavaly volt, de mi is igyekeztünk versenyképesebb csapatot összeállítani az új szezonra. Új játékosaink szombaton viselhetik majd először a TF-Budapest mezét.

Az NKA Pécs tájékoztatása szerint a mérkőzések védettségi igazolvánnyal ingyenesen megtekinthetők az Akadémián, Pécsett.

NKA Pécs – TF-Budapest

Pécs, Rátgéber Kosárlabda Akadémia, szombat 18:00

NKA Pécs U20 – TF-Budapest U20

V.: Tóth Kálmán, Reisz Péter, Szalai Zsolt (Domokos Lőrinc)

Pécs, Rátgéber Kosárlabda Akadémia, szombat 15:30

Rólunk

Köszöntjük Önt a Tehetséges Fiatalok - BASKETBALL PLAYERS kosárlabda csapatának hivatalos honlapján. Folyamatosan bővülő oldalunkon megtalálható minden, a csapatainkkal kapcsolatos fontos információ és elérhetőségeink is.  Kellemes időtöltést kívánunk weblapunk böngészéséhez!

Utánpótlás

Sportszervezet neve: Tehetséges Fiatalok - BASKETBALL PLAYERS Sportegyesület
Székhely: 1204 Budapest, Vécsey u. 97.
Levelezési cím: 1204 Budapest, Vécsey u. 97.
Elnök: B. Sárkány Rita +36(20) 989-9585
Ügyvezető: Sárkány Zoltánné +36 (20) 989-6869
Telefonszám: +36 (20) 989-9585
e-mail: info@tf-budapest.hu

Kapcsolattartó: Sárkány Paula
Telefonszám: +36 (20) 989-6869

Technikai vezető: B. Sárkány Rita
Telefonszám: +36(20) 989-9585

Impresszum

A tf-budapest.hu adatbázisai vonatkozásában mindenfajta felhasználási jogosultság engedélyezése a Tehetséges Fiatalok - BASKETBALL PLAYERS Sportegyesület-et illet meg. Bármely, a honlapon található fotó, videó, vagy tartalmi elem átvétele, kizárólag a Tehetséges Fiatalok - BASKETBALL PLAYER Sportegyesület engedélyével lehetséges. A weboldallal kapcsolatos kérdések, hibabejelentések esetén írjon az info@tf-budapest.hu címre.

Kapcsolat

NB1/B

Sportszervezet neve: Tehetseges Fiatalok Kft
Székhely: 1203 Budapest, Vizisport u. 29.
Levelezési cím: 1203 Budapest, Vizisport u. 29.
Ügyvezető: B. Sárkány Rita
Telefonszám: +36 (20) 989-9585
e-mail:  Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Kapcsolattartó: Sárkány Paula
Telefonszám: +36 (20) 989-6869

Technikai vezető: B. Sárkány Rita
Telefonszám: +36(20) 989-9585