banner.png

 

Szombaton kezdődik az osztályozó

- Szombaton 18:30-tól az MTK-EliteBasket ellen kezdjük a play-outot
- Mi 10/16, ellenfelünk 4/22-es mérleggel zárta az alapszakaszt
- A párharc két nyert meccsig tart, ha szükség van 3. találkozóra, azt a Sport11-ben rendezhetjük

Nem az MTK ellen, és nem is a play-outban szerettünk volna pályára lépni a szezonnak ebben a szakaszában, de ez most már így alakult, most ezzel a helyzettel kell szembenéznünk. Két szezonnal ezelőtt az A-csoportban már látott a klub hasonlót, amikor fordított szerepben, a Szeged ellen vívtunk esélytelenebbként és pályahátrányból két győzelemig tartó párharcot a bentmaradásért. Remélhetőleg mindent fel is tudunk használni az ott tanultakból. Több mérkőzést nyertünk meg az alapszakaszban, nem sok híja volt akár a rájátszásba jutásnak, akár az osztályozó elkerülésének, és nem utolsó sorban oda-vissza legyőztük a törökbálinti együttest, így talán nem túlzás kijelenteni, hogy papíron jobb csapatunk van, és az egész éves munkánk alapján megérdemelnénk, hogy a Piros csoport tagja maradjunk.Arról, hogy ezt a pályán is bebizonyítsuk, koncentrált, kemény felkészüléssel gondoskodott a Beák-Nagy edzőpáros. Alaposan felkészültünk arra, ami ránk vár, számítunk rá, hogy az MTK a legutóbbi idegenbeli mérkőzésünkhöz képest más, erősebb felállással, kellemetlen védekezéssel próbálja majd elvenni a pályaelőnyünket. Nyilván egy ilyen párharcnak teljesen más a lélektana, mint egy „mezei” alapszakasz mérkőzésnek. Egy ilyen végső harc előtt pedig óriási szerep hárul idősebb, tapasztaltabb játékosainkra is, hogy a pályán kellő nyugalmat sugározva vezessék át a fiatalokat az előttünk tornyosuló akadályokon. Könnyű mérkőzésekre biztosan nem számíthatunk, de remélhetőleg a nagyobb tudás és a tapasztalat a mi javunkra billenti majd a küzdelmet.

TF-Budapest – MTK-EliteBasket

Sport11, szombat 18:30

V.: Sallai István, Gaál István, Gergely Csaba (Mocsai László)

TV: SportMédia YouTube

Rólunk

Köszöntjük Önt a Tehetséges Fiatalok - BASKETBALL PLAYERS kosárlabda csapatának hivatalos honlapján. Folyamatosan bővülő oldalunkon megtalálható minden, a csapatainkkal kapcsolatos fontos információ és elérhetőségeink is.  Kellemes időtöltést kívánunk weblapunk böngészéséhez!

Utánpótlás

Sportszervezet neve: Tehetséges Fiatalok - BASKETBALL PLAYERS Sportegyesület
Székhely: 1204 Budapest, Vécsey u. 97.
Levelezési cím: 1204 Budapest, Vécsey u. 97.
Elnök: B. Sárkány Rita +36(20) 989-9585
Ügyvezető: Sárkány Zoltánné +36 (20) 989-6869
Telefonszám: +36 (20) 989-9585
e-mail: info@tf-budapest.hu

Kapcsolattartó: Sárkány Paula
Telefonszám: +36 (20) 989-6869

Technikai vezető: B. Sárkány Rita
Telefonszám: +36(20) 989-9585

Impresszum

A tf-budapest.hu adatbázisai vonatkozásában mindenfajta felhasználási jogosultság engedélyezése a Tehetséges Fiatalok - BASKETBALL PLAYERS Sportegyesület-et illet meg. Bármely, a honlapon található fotó, videó, vagy tartalmi elem átvétele, kizárólag a Tehetséges Fiatalok - BASKETBALL PLAYER Sportegyesület engedélyével lehetséges. A weboldallal kapcsolatos kérdések, hibabejelentések esetén írjon az info@tf-budapest.hu címre.

Kapcsolat

NB1/B

Sportszervezet neve: Tehetseges Fiatalok Kft
Székhely: 1203 Budapest, Vizisport u. 29.
Levelezési cím: 1203 Budapest, Vizisport u. 29.
Ügyvezető: B. Sárkány Rita
Telefonszám: +36 (20) 989-9585
e-mail:  Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Kapcsolattartó: Sárkány Paula
Telefonszám: +36 (20) 989-6869

Technikai vezető: B. Sárkány Rita
Telefonszám: +36(20) 989-9585