banner.png

 

A PVSK-t fogadjuk

- Vasárnap este a PVSK-Cargate látogat a Sport11-be
- Ellenfelünk 5/17-es, mi 7/15-ös mérleggel állunk
- A találkozót a Sport Média közvetíti

Sajnos az utóbbi hetekben eldőlt, hogy bár sokáig play-off helyen álltunk, már nem juthatunk be az alapszakasz végén a legjobb 8 közé. Innentől kezdve egyetlen célunk lehet: szépen, emelt fővel befejezni a bajnokságot, melynek végén biztosan maradjunk bent a Piros csoportban. Ehhez nagyon fontos lenne legyűrni az utolsó előtti helyen álló, de mindössze nálunk két győzelemmel kevesebbet gyűjtő PVSK-Cargate-t.

Rab Gyula együttesének erejét nehéz behatárolni, hiszen sok függ az A-csoportos együttesből visszajátszóktól. A PVSK szombaton Szolnokon vendégszerepel, ahol minden bizonnyal számítanak Carev, Meleg Gergő vagy Bíró Levente szolgálataira, így kérdés, hogy mennyien és milyen állapotban jönnek el másnap Budapestre. Ugyancsak talány, hogy a legfrissebb visszajátszó, az amerikai Michael Lewis a csapattal tart-e a Sport11-be.Minket a bentmaradás biztosítása mellett a visszavágás vágya is fűthet, hiszen az első körben rossz első félidőnknek köszönhetően meglepetésre alulmaradtunk Baranyában. A múlt heti két, hosszabbításos vereségünk után most óriási szükség lenne a sikerélményre, hogy helyrejöjjenek a lelkek (és legyen esélyünk a 9-10. hely valamelyikét elcsípni). Vereségszériánk ijesztő, de már csak a nagy számok törvénye alapján is megszakad valamikor. Reménykedjünk benne, hogy nem csak a statisztika áll mellénk, hanem jó játékkal kezdenek Kutrovichék egy új, a tabellán zölddel jelölt sorozatot.

U20-as csapatunk ezen a hétvégén nem lép pályára, hiszen a PVSK nem indított korosztályos csapatot a Piros csoportban. A felnőtt mérkőzést a Sport Média YouTube csatornáján lehet majd élőben követni.

TF-Budapest – PVSK-Cargate

Sport11, vasárnap 18:30

Menyhárt Ferenc, Kéri István, Kapusi Gábor (Herczeg Ágoston)

Rólunk

Köszöntjük Önt a Tehetséges Fiatalok - BASKETBALL PLAYERS kosárlabda csapatának hivatalos honlapján. Folyamatosan bővülő oldalunkon megtalálható minden, a csapatainkkal kapcsolatos fontos információ és elérhetőségeink is.  Kellemes időtöltést kívánunk weblapunk böngészéséhez!

Utánpótlás

Sportszervezet neve: Tehetséges Fiatalok - BASKETBALL PLAYERS Sportegyesület
Székhely: 1204 Budapest, Vécsey u. 97.
Levelezési cím: 1204 Budapest, Vécsey u. 97.
Elnök: B. Sárkány Rita +36(20) 989-9585
Ügyvezető: Sárkány Zoltánné +36 (20) 989-6869
Telefonszám: +36 (20) 989-9585
e-mail: info@tf-budapest.hu

Kapcsolattartó: Sárkány Paula
Telefonszám: +36 (20) 989-6869

Technikai vezető: B. Sárkány Rita
Telefonszám: +36(20) 989-9585

Impresszum

A tf-budapest.hu adatbázisai vonatkozásában mindenfajta felhasználási jogosultság engedélyezése a Tehetséges Fiatalok - BASKETBALL PLAYERS Sportegyesület-et illet meg. Bármely, a honlapon található fotó, videó, vagy tartalmi elem átvétele, kizárólag a Tehetséges Fiatalok - BASKETBALL PLAYER Sportegyesület engedélyével lehetséges. A weboldallal kapcsolatos kérdések, hibabejelentések esetén írjon az info@tf-budapest.hu címre.

Kapcsolat

NB1/B

Sportszervezet neve: Tehetseges Fiatalok Kft
Székhely: 1203 Budapest, Vizisport u. 29.
Levelezési cím: 1203 Budapest, Vizisport u. 29.
Ügyvezető: B. Sárkány Rita
Telefonszám: +36 (20) 989-9585
e-mail:  Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Kapcsolattartó: Sárkány Paula
Telefonszám: +36 (20) 989-6869

Technikai vezető: B. Sárkány Rita
Telefonszám: +36(20) 989-9585