banner.png

 

Éhesek vagyunk a sikerre

- Vasárnap este a Baját látjuk vendégül
- Mindkét csapat 6-os vereségszériából érkezik
- A Baja koronavírus-fertőzések miatt 3-mal kevesebb meccset játszott, mint mi

A mezőny két legrosszabb formában lévő csapata találkozik egymással vasárnap este – és milyen szomorú ezt kimondani, hogy mi leszünk az egyik fél. Sajnos az elmúlt hetekben rendre vereséget szenvedett csapatunk, utoljára másfél hónapja, január 13-án örülhettünk bajnoki sikernek Salgótarjánban. Hazai pályán még ennél is sokkal régebben, december 4-én nyertünk, azt a sereghajtó MTK bánta. Nyilván arra kevesen számítottak, hogy az azóta eltelt időben a Vasas vagy a BKG ellen szállítunk két pontokat, de az utóbbi időben a nyerhető meccseink sem sikerültek úgy, ahogy szerettük volna.

Épp ezért mindenki nagyon bízik benne, hogy végre fordul a szerencse, és megcsípjük a szintén hatos nyeretlenségi sorozattal bíró, a koronavírus-fertőzések után korábbi önmagát még csak kereső Bajai Bácskát. Szerdán már nagyon közel voltunk a szezonbeli nyolcadik bajnoki győzelemhez, végül a hosszabbítást a Nagykőrös bírta egy hajszállal jobban. Nyilván fel kell rázni a srácokat egy ilyen drámai vereség után, hogy vasárnap a lehető legtisztábbak legyenek a fejek. Ez is egy nyerhető meccs lesz, nem szabad kiengedni a kezeink közül.A felnőtt meccs előtt rendezzük az U20-as csapatok közti összecsapást. A vendégek fiataljai a felnőttekhez hasonló, rossz szériában vannak, ugyanis zsinórban nyolcszor kaptak ki – mi éppen ellenkező előjelű sorozatot tartunk, azaz ugyanennyi találkozón maradtak veretlenek Nagy Bálint fiai. Meglepetés lenne, ha megtörnének a szériák.

TF-Budapest – Bajai Bácska FKE

Sport11, vasárnap 18:30

V.: Csabai-Kaskötő Brigitta, dr. Oláh Márk, Gaál Norbert (Mocsai László)

TF-Budapest U20 – Bajai Bácska FKE U20

Sport11, vasárnap 16:00

Rólunk

Köszöntjük Önt a Tehetséges Fiatalok - BASKETBALL PLAYERS kosárlabda csapatának hivatalos honlapján. Folyamatosan bővülő oldalunkon megtalálható minden, a csapatainkkal kapcsolatos fontos információ és elérhetőségeink is.  Kellemes időtöltést kívánunk weblapunk böngészéséhez!

Utánpótlás

Sportszervezet neve: Tehetséges Fiatalok - BASKETBALL PLAYERS Sportegyesület
Székhely: 1204 Budapest, Vécsey u. 97.
Levelezési cím: 1204 Budapest, Vécsey u. 97.
Elnök: B. Sárkány Rita +36(20) 989-9585
Ügyvezető: Sárkány Zoltánné +36 (20) 989-6869
Telefonszám: +36 (20) 989-9585
e-mail: info@tf-budapest.hu

Kapcsolattartó: Sárkány Paula
Telefonszám: +36 (20) 989-6869

Technikai vezető: B. Sárkány Rita
Telefonszám: +36(20) 989-9585

Impresszum

A tf-budapest.hu adatbázisai vonatkozásában mindenfajta felhasználási jogosultság engedélyezése a Tehetséges Fiatalok - BASKETBALL PLAYERS Sportegyesület-et illet meg. Bármely, a honlapon található fotó, videó, vagy tartalmi elem átvétele, kizárólag a Tehetséges Fiatalok - BASKETBALL PLAYER Sportegyesület engedélyével lehetséges. A weboldallal kapcsolatos kérdések, hibabejelentések esetén írjon az info@tf-budapest.hu címre.

Kapcsolat

NB1/B

Sportszervezet neve: Tehetseges Fiatalok Kft
Székhely: 1203 Budapest, Vizisport u. 29.
Levelezési cím: 1203 Budapest, Vizisport u. 29.
Ügyvezető: B. Sárkány Rita
Telefonszám: +36 (20) 989-9585
e-mail:  Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Kapcsolattartó: Sárkány Paula
Telefonszám: +36 (20) 989-6869

Technikai vezető: B. Sárkány Rita
Telefonszám: +36(20) 989-9585