banner.png

 

Újra Pécsre utazunk

- Vasárnap 15 órától a PVSK otthonában lépünk pályára
- A TF 4/4-es, a PVSK 1/6-os mérleggel áll
- Ellenfelünk 6-os vereségszériában várja a meccset

Nem változott a versenykiírás, és nem is érvénytelenítették a néhány hete Baranyában szerzett győzelmünket – a furcsaság oka annyi, hogy ebben a szezonban két pécsi együttes is szerepel a Piros csoportban. Vasárnapi ellenfelünk, a PVSK az élvonalbeli együttes második csapataként már régóta keresztezi az utunkat, az NKA pedig a Budafok meggyengülését kihasználva szerzett indulási jogot a második vonalban. Ennek megfelelően a PVSK-Cargate csapatával gazdagabb a közös történetünk (egy kis nosztalgiaképpen megemlíthető, hogy játszottunk, sőt, nyertünk az első csapat ellen is az élvonalban). Tavaly 88-82-re győztünk a Mecsekalján a Piros csoportban, a visszavágóra azonban a koronavírus-járvány miatt már nem kerülhetett sor.

Tavaly az utolsó helyen fejezték be a csonka szezont a pécsiek, és idén sem állnak sokkal jobban: hét találkozójukon mindössze egyszer, az MTK ellen győztek, azóta hatos vereségszériában van Rab Gyula együttese. Amelyben egyértelműen az A-csoportból visszajátszók a kulcsemberek. Korábbi játékosunk, Meleg Gergő, Bíró Levente és Carev mellett Erdei Ádám tölti a legtöbb időt a pályán. Hat játékosnak is legalább tíz pontos az átlaga, ami bizonyítja, hogy sokan képesek jó napot kifogni. Az eddigi eredmények ismeretében kijelenthetjük, hogy ezúttal inkább mellettünk szól a papírforma. A szerdai idegenbeli bravúr után azonban nem szabad átesnünk a ló másik oldalára. A pécsi győzelemért is nagyon keményen meg kell majd küzdenünk.

 

 

U20-asaink ezúttal nem lépnek pályára.

PVSK-Cargate – TF-Budapest

Pécs, Lauber Dezső Sportcsarnok, vasárnap 15:00

V.: Radnóti Miklós, Vadász Csaba, Borgula György (Domokos Lőrinc)

Rólunk

Köszöntjük Önt a Tehetséges Fiatalok - BASKETBALL PLAYERS kosárlabda csapatának hivatalos honlapján. Folyamatosan bővülő oldalunkon megtalálható minden, a csapatainkkal kapcsolatos fontos információ és elérhetőségeink is.  Kellemes időtöltést kívánunk weblapunk böngészéséhez!

Utánpótlás

Sportszervezet neve: Tehetséges Fiatalok - BASKETBALL PLAYERS Sportegyesület
Székhely: 1204 Budapest, Vécsey u. 97.
Levelezési cím: 1204 Budapest, Vécsey u. 97.
Elnök: B. Sárkány Rita +36(20) 989-9585
Ügyvezető: Sárkány Zoltánné +36 (20) 989-6869
Telefonszám: +36 (20) 989-9585
e-mail: info@tf-budapest.hu

Kapcsolattartó: Sárkány Paula
Telefonszám: +36 (20) 989-6869

Technikai vezető: B. Sárkány Rita
Telefonszám: +36(20) 989-9585

Impresszum

A tf-budapest.hu adatbázisai vonatkozásában mindenfajta felhasználási jogosultság engedélyezése a Tehetséges Fiatalok - BASKETBALL PLAYERS Sportegyesület-et illet meg. Bármely, a honlapon található fotó, videó, vagy tartalmi elem átvétele, kizárólag a Tehetséges Fiatalok - BASKETBALL PLAYER Sportegyesület engedélyével lehetséges. A weboldallal kapcsolatos kérdések, hibabejelentések esetén írjon az info@tf-budapest.hu címre.

Kapcsolat

NB1/B

Sportszervezet neve: Tehetseges Fiatalok Kft
Székhely: 1203 Budapest, Vizisport u. 29.
Levelezési cím: 1203 Budapest, Vizisport u. 29.
Ügyvezető: B. Sárkány Rita
Telefonszám: +36 (20) 989-9585
e-mail:  Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Kapcsolattartó: Sárkány Paula
Telefonszám: +36 (20) 989-6869

Technikai vezető: B. Sárkány Rita
Telefonszám: +36(20) 989-9585