banner.png

 

Rangadó következik a Baja otthonában

- Vasárnap 17:15-től Baján lépünk pályára
- A Baja és a TF a bajnokság 5-6. helyét foglalja el, 3/3-as mérleggel
- Ellenfelünk csak a három topcsapattól szenvedett eddig vereséget
- Nagy Szabolcs személyében új játékos mutatkozhat be csapatunkban

Az eddig látottak alapján a Vasas, Nyíregyháza, BKG hármas dominálja a Piros csoportot, utánuk pedig lényegében bárki odaérhet a rájátszást éri helyekre. A három, egyaránt hetes győzelmi szériában lévő gárda mögött hatalmas tülekedés várható, és most még nemcsak a járványhelyzet miatt, de sportszakmailag lehetetlen megmondani, hogy kik fogják megvívni a rájátszást. Mivel az egész középmezőny pengeélen táncol, óriási jelentősége van egy-egy bravúrgyőzelemnek. Tavaly fájó vereséget szenvedtünk a Sugovica partján, idén talán nem is mellettünk szólnak az esélyek, de miért ne szerezhetnénk meg azt a hőn áhított bravúrt?!

A bajai együttes jól kezdte a szezont, hiszen a három topcsapaton kívül mindenkit legyőzött. Legutóbb a Ludovika Arénában verték meg a szezon érdemi részét még csak most kezdő Budapesti Honvédot, mi pedig Nagykőrösön hiába voltunk jobbak három negyedben is, alulmaradtunk. A mérkőzés egyik kulcsa a lepattanózás lehet, meg kell próbálnunk megállítani a Vukicevic-Jakab párost a lecsorgó labdák gyűjtögetésében. E szegmensben már Baján segítségünkre lehet új játékosunk, az MTK-tól érkező, 202 cm-es Nagy Szabolcs, akitől a palánk alatti játékunk stabilizálását várjuk. Még csak néhány közös edzés van a lábában, de rutinjával, dobásbiztonságával és adottságaival is hasznunkra válhat.

 

 

A mérkőzést zárt kapuk mögött rendezik, de a Bajai Bácska YouTube csatornáján élőképen követhetjük az összecsapást.

Bajai Bácska FKE – TF-Budapest

Baja, Dr. Posta Sándor Sportcsarnok, vasárnap 17:15

V.: Nyilas István, Reisz Péter, Borgula György (Várhalmi Zsolt)

Rólunk

Köszöntjük Önt a Tehetséges Fiatalok - BASKETBALL PLAYERS kosárlabda csapatának hivatalos honlapján. Folyamatosan bővülő oldalunkon megtalálható minden, a csapatainkkal kapcsolatos fontos információ és elérhetőségeink is.  Kellemes időtöltést kívánunk weblapunk böngészéséhez!

Utánpótlás

Sportszervezet neve: Tehetséges Fiatalok - BASKETBALL PLAYERS Sportegyesület
Székhely: 1204 Budapest, Vécsey u. 97.
Levelezési cím: 1204 Budapest, Vécsey u. 97.
Elnök: B. Sárkány Rita +36(20) 989-9585
Ügyvezető: Sárkány Zoltánné +36 (20) 989-6869
Telefonszám: +36 (20) 989-9585
e-mail: info@tf-budapest.hu

Kapcsolattartó: Sárkány Paula
Telefonszám: +36 (20) 989-6869

Technikai vezető: B. Sárkány Rita
Telefonszám: +36(20) 989-9585

Impresszum

A tf-budapest.hu adatbázisai vonatkozásában mindenfajta felhasználási jogosultság engedélyezése a Tehetséges Fiatalok - BASKETBALL PLAYERS Sportegyesület-et illet meg. Bármely, a honlapon található fotó, videó, vagy tartalmi elem átvétele, kizárólag a Tehetséges Fiatalok - BASKETBALL PLAYER Sportegyesület engedélyével lehetséges. A weboldallal kapcsolatos kérdések, hibabejelentések esetén írjon az info@tf-budapest.hu címre.

Kapcsolat

NB1/B

Sportszervezet neve: Tehetseges Fiatalok Kft
Székhely: 1203 Budapest, Vizisport u. 29.
Levelezési cím: 1203 Budapest, Vizisport u. 29.
Ügyvezető: B. Sárkány Rita
Telefonszám: +36 (20) 989-9585
e-mail:  Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Kapcsolattartó: Sárkány Paula
Telefonszám: +36 (20) 989-6869

Technikai vezető: B. Sárkány Rita
Telefonszám: +36(20) 989-9585