banner.png

 

Szombaton jön a MAFC elleni derbi

- Szombat este 18:30-tól a Sport11-ben a MAFC-ot fogadjuk
- Mi 2/2-vel, ellenfelünk 1/4-gyel áll a bajnokságban
- A járványügyi szabályok betartása mellett várjuk szurkolóinkat

Igazi presztízsmérkőzés vár ránk szombat este a Sport11-ben, hiszen a MAFC együttesével találkozunk. Együttesünk múlt héten lélektanilag roppant fontos győzelmet aratott Pécsett, az NKA otthonában. Bár az eladott labdák száma még mindig nem volt az igazi, de Timkó utolsó másodpercekben szerzett kosara igazi gyógyírként szolgálhatott a lelkekre az előzőleg elszenvedett vereségek után. Ha az a kosár nincs, valószínűleg most teljesen más érzésekkel várnánk a MAFC-ot. De volt, így az egész heti munkát mosolygósabban végezték el Beák Gábor fiai.

A MAFC várja rosszabb passzban az összecsapást, hiszen Csapai Péterék öt bajnoki mérkőzésükből csak egyet tudtak megnyerni, legutóbb Salgótarjánban kaptak ki egy húszassal. Ráadásul a keret sem teljes, Garai Péter hetek óta panaszkodhat a hiányzókra és kérdéses, hogy kik léphetnek majd pályára a Sport11-ben. Riválisunkhoz hasonlóan mi is küzdünk problémákkal. Az NKA-nál tapasztalt pozitív PCR-tesztek hatására a teljes játékoskeretünket letesztelték a héten, és örömteli hír, hogy egyik játékosunk sem bizonyult koronavírus-fertőzöttnek. Ugyanakkor van sérültünk és betegünk is, de a rendelkezésre álló kerettel vállaljuk a küzdelmet és várjuk, hogy megmérkőzhessünk a MAFC-cal.

 

 

Felnőtt csapatunk mellett érdemes U20-asainkra is vetni egy pillantást, Nagy Bálint együttese ugyanis hibátlan mérleggel, zsinórban az ötödik győzelmére hajt a felnőttek fellépése előtt.

A MAFC elleni mérkőzésünk a hatályos járványügyi szabályok betartása mellett látogatható, szurkolóink számára kötelező maszkot viselni a Sport11-ben tartózkodásuk ideje alatt, a bejáratnál pedig testhőmérséklet-mérést végeznek a rendező kollégák.

TF-Budapest – MAFC

Sport11, szombat 18:30

V.: Győrfy Rúben, Horváth Csongor, Esztergályos Róbert (Nagy János)

U20-as mérkőzés: 16:00

Rólunk

Köszöntjük Önt a Tehetséges Fiatalok - BASKETBALL PLAYERS kosárlabda csapatának hivatalos honlapján. Folyamatosan bővülő oldalunkon megtalálható minden, a csapatainkkal kapcsolatos fontos információ és elérhetőségeink is.  Kellemes időtöltést kívánunk weblapunk böngészéséhez!

Utánpótlás

Sportszervezet neve: Tehetséges Fiatalok - BASKETBALL PLAYERS Sportegyesület
Székhely: 1204 Budapest, Vécsey u. 97.
Levelezési cím: 1204 Budapest, Vécsey u. 97.
Elnök: B. Sárkány Rita +36(20) 989-9585
Ügyvezető: Sárkány Zoltánné +36 (20) 989-6869
Telefonszám: +36 (20) 989-9585
e-mail: info@tf-budapest.hu

Kapcsolattartó: Sárkány Paula
Telefonszám: +36 (20) 989-6869

Technikai vezető: B. Sárkány Rita
Telefonszám: +36(20) 989-9585

Impresszum

A tf-budapest.hu adatbázisai vonatkozásában mindenfajta felhasználási jogosultság engedélyezése a Tehetséges Fiatalok - BASKETBALL PLAYERS Sportegyesület-et illet meg. Bármely, a honlapon található fotó, videó, vagy tartalmi elem átvétele, kizárólag a Tehetséges Fiatalok - BASKETBALL PLAYER Sportegyesület engedélyével lehetséges. A weboldallal kapcsolatos kérdések, hibabejelentések esetén írjon az info@tf-budapest.hu címre.

Kapcsolat

NB1/B

Sportszervezet neve: Tehetseges Fiatalok Kft
Székhely: 1203 Budapest, Vizisport u. 29.
Levelezési cím: 1203 Budapest, Vizisport u. 29.
Ügyvezető: B. Sárkány Rita
Telefonszám: +36 (20) 989-9585
e-mail:  Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Kapcsolattartó: Sárkány Paula
Telefonszám: +36 (20) 989-6869

Technikai vezető: B. Sárkány Rita
Telefonszám: +36(20) 989-9585