banner.png

 

Idegenben próbálunk meg javítani

- Szombaton 17:30-kor az NKA Pécs vendégei leszünk
- Hozzánk hasonlóan a pécsiek is vereséget szenvedtek a Vasas és a BKG ellen
- Mindkét együttes 1-2-es mérleggel áll a Piros csoportban

Két nagyobb különbségű vereséggel a zsebünkben utazunk Pécsre, ahol a Piros csoportban az ősszel debütáló pécsi Nemzeti Kosárlabda Akadémia ellen lépünk pályára. Az NKA logójában szereplő „R”-betű Rátgéber László nevére utal, aki szakmai és stratégiai igazgatóként áll az akadémia élén, az ő neve pedig garancia a kiemelkedő minőségre. A B-csoportos csapatot Ivica Mavrenski irányítja, amely tavaly kiemelkedően szerepelt a Zöld csoportban, a Cegléddel holtversenyben állt az élen a bajnokság lezárásakor. Nem hirdettek feljutót a csonka szezonban, a Budafok pénzügyi nehézségei nyomán viszont mégis megnyílt a Piros csoportos szereplés lehetősége az NKA számára.

 

 

Hozzánk hasonlóan a Pécs is három meccsen van túl – és hozzánk hasonlóan vereséget szenvedett a Vasas, majd a BKG ellen. A meccseik azonban kedvezőbben alakultak: A Sport11-ben csak hosszabbítás után, a BKG ellen pedig mindössze nyolc ponttal maradtak alul, azaz felvették a versenyt mindkét együttessel. Éppen ezért roppant nehéz dolgunk lesz, ha győzni szeretnénk. Beák Gáboréknak most egy teljes hét állt rendelkezésükre, hogy javítsanak a játékon – elsősorban az eladott labdák számán, hiszen mind a BKG ellen bemutatott 21, mind a Vasas elleni 17 nagyon magas érték. Vezetőedzőnk többször is nyilatkozta, hogy szív, keménység és koncentráció kell a sikerekhez.

NKA Pécs – TF-Budapest

Pécs, Nemzeti Kosárlabda Akadémia, szombat 17:30. V.: Kovács Nimród, Vida József, Borgula György (Maár Gábor)

Rólunk

Köszöntjük Önt a Tehetséges Fiatalok - BASKETBALL PLAYERS kosárlabda csapatának hivatalos honlapján. Folyamatosan bővülő oldalunkon megtalálható minden, a csapatainkkal kapcsolatos fontos információ és elérhetőségeink is.  Kellemes időtöltést kívánunk weblapunk böngészéséhez!

Utánpótlás

Sportszervezet neve: Tehetséges Fiatalok - BASKETBALL PLAYERS Sportegyesület
Székhely: 1204 Budapest, Vécsey u. 97.
Levelezési cím: 1204 Budapest, Vécsey u. 97.
Elnök: B. Sárkány Rita +36(20) 989-9585
Ügyvezető: Sárkány Zoltánné +36 (20) 989-6869
Telefonszám: +36 (20) 989-9585
e-mail: info@tf-budapest.hu

Kapcsolattartó: Sárkány Paula
Telefonszám: +36 (20) 989-6869

Technikai vezető: B. Sárkány Rita
Telefonszám: +36(20) 989-9585

Impresszum

A tf-budapest.hu adatbázisai vonatkozásában mindenfajta felhasználási jogosultság engedélyezése a Tehetséges Fiatalok - BASKETBALL PLAYERS Sportegyesület-et illet meg. Bármely, a honlapon található fotó, videó, vagy tartalmi elem átvétele, kizárólag a Tehetséges Fiatalok - BASKETBALL PLAYER Sportegyesület engedélyével lehetséges. A weboldallal kapcsolatos kérdések, hibabejelentések esetén írjon az info@tf-budapest.hu címre.

Kapcsolat

NB1/B

Sportszervezet neve: Tehetseges Fiatalok Kft
Székhely: 1203 Budapest, Vizisport u. 29.
Levelezési cím: 1203 Budapest, Vizisport u. 29.
Ügyvezető: B. Sárkány Rita
Telefonszám: +36 (20) 989-9585
e-mail:  Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Kapcsolattartó: Sárkány Paula
Telefonszám: +36 (20) 989-6869

Technikai vezető: B. Sárkány Rita
Telefonszám: +36(20) 989-9585