banner.png

 

Tamási Péter nagyon jó szívvel jött el Sopronból

Az aktuális női szövetségi kapitány, Székely Norbert keze alatt pallérozódott Sopronban, most pedig a TF-Budapest játékosa lesz a 2001-es születésű, 187 cm magas Tamási Péter. Csapatunk új igazolása a Soproni Tigrisektől érkezik hozzánk.

 

- Örültél, amikor befutott a megkeresésünk?

- Amikor kiderült, hogy felvettek a Testnevelési Egyetemre és Budapestre jövök, biztos voltam benne, hogy itt sem szeretném abbahagyni a kosárlabdát. Az U20-as bajnokság a koromnál fogva biztos volt, csak az nem, hogy NB2-es vagy B-csoportos klub színeiben. A TF-Budapestet régóta követem. Szimpatikus csapatnak tartom, és a véleményem nem változott azóta, hogy itt vagyok.

- A Soproni Tigriseknél hogy fogadták a hírt, hogy távozol?

- A klub is, én is tudtuk, hogy nem azért megyek el tőlük, mert el akarok, hanem, mert Budapesten tanulok tovább. Az elnök és az edzőm is örült, hogy nem „kallódok” el, folytatom a kosárlabdát, ráadásul magasabb szinten játszhatok tovább. Hiába hagyom el a Tigriseket, tudom, hogy a jövőben is bármikor számíthatok rájuk.

 

 

- Mi mindent köszönhetsz nekik?

Mindig mögöttem álltak. Egyszer lábtörést szenvedtem, az elnökünk pedig végig ott volt velem a kórházban. De említhetném a fantasztikusabbnál fantasztikusabb élményeket is, nélkülük talán nem jutottam volna el Münchenbe, Euroliga meccsre sem. És persze rengeteget fejlődtem a klubnál.

- Hogy érzed magad eddig Budapesten?

- A nagyvárost még meg kell szoknom, például, hogy nem érek oda mindenhova 30-40 perc sétával. A csapat barátságos és segítőkész, az edzések pedig érezhetően pörgősebbek, érzem, hogy a TF azért magasabb szintet képvisel.

Rólunk

Köszöntjük Önt a Tehetséges Fiatalok - BASKETBALL PLAYERS kosárlabda csapatának hivatalos honlapján. Folyamatosan bővülő oldalunkon megtalálható minden, a csapatainkkal kapcsolatos fontos információ és elérhetőségeink is.  Kellemes időtöltést kívánunk weblapunk böngészéséhez!

Utánpótlás

Sportszervezet neve: Tehetséges Fiatalok - BASKETBALL PLAYERS Sportegyesület
Székhely: 1204 Budapest, Vécsey u. 97.
Levelezési cím: 1204 Budapest, Vécsey u. 97.
Elnök: B. Sárkány Rita +36(20) 989-9585
Ügyvezető: Sárkány Zoltánné +36 (20) 989-6869
Telefonszám: +36 (20) 989-9585
e-mail: info@tf-budapest.hu

Kapcsolattartó: Sárkány Paula
Telefonszám: +36 (20) 989-6869

Technikai vezető: B. Sárkány Rita
Telefonszám: +36(20) 989-9585

Impresszum

A tf-budapest.hu adatbázisai vonatkozásában mindenfajta felhasználási jogosultság engedélyezése a Tehetséges Fiatalok - BASKETBALL PLAYERS Sportegyesület-et illet meg. Bármely, a honlapon található fotó, videó, vagy tartalmi elem átvétele, kizárólag a Tehetséges Fiatalok - BASKETBALL PLAYER Sportegyesület engedélyével lehetséges. A weboldallal kapcsolatos kérdések, hibabejelentések esetén írjon az info@tf-budapest.hu címre.

Kapcsolat

NB1/B

Sportszervezet neve: Tehetseges Fiatalok Kft
Székhely: 1203 Budapest, Vizisport u. 29.
Levelezési cím: 1203 Budapest, Vizisport u. 29.
Ügyvezető: B. Sárkány Rita
Telefonszám: +36 (20) 989-9585
e-mail:  Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Kapcsolattartó: Sárkány Paula
Telefonszám: +36 (20) 989-6869

Technikai vezető: B. Sárkány Rita
Telefonszám: +36(20) 989-9585