banner.png

 

Baján nyújtanánk tovább a győzelmi szériánkat

- Szerdán Baján lépünk pályára
- A TF-Budapest Ivosev érkezése óta 3-ból 3 meccset nyert
- A Bajában nem léphet pályára a hétvégén kiállított Jakab Péter

Hétközi forduló következik az NB1/B Piros csoportban, minket a hozzánk hasonlóan 7/7-es mérleggel álló Bajai Bácska otthonába szólít a sorsolás. Az utóbbi hetek nagyszerű teljesítménye – és nem mellesleg Ivosev Tamás érkezése – után zsinórban három győzelemmel jelenleg a mezőny harmadik legjobb formában lévő együttese vagyunk. Az utóbbi meccseken kifejezetten jó volt látni, hogy Ivosevvel nem csak egy remek képességű játékost nyertünk, hanem a többieket is felszálló ágba küldte új palánk alatti játékosunk érkezése.

Pont Tomo posztján lehetnek problémái szerdai ellenfelünknek, ugyanis a legutóbbi fordulóban, Nyíregyházán egy csapaton belüli perpatvar következtében Jakab Pétert kiállították a játékvezetők, így ő automatikus, egymeccses eltiltását fogja tölteni a mi meccsünkön. A csetepaté másik résztvevője, Pongó Martin számára is idő előtt befejeződött a 80-64-re végződő nyíregyházi összecsapás, ő azonban nem kapott olyan szankció kombinációt, hogy holnap ne léphessen pályára.

 

 

Egy ilyen helyzet többféleképpen is hathat egy csapatra, így nekünk nem ellenfelünk hiányzóira, hanem a pályára lépőkre kell koncentrálnunk. Ha azt a szintet hozzuk, mint az elmúlt hetekben, akkor szerda estére ismét pozitívba fordulhat át az alapszakasz mérlegünk.

Bajai Bácska FKE – TF-Budapest

Baja, Magyarországi Németek Általános Művelődési Központja, szerda 18:00

V.: Varga Zoltán, Vadász Csaba, Borgula György (Maár Gábor)

Bajai Bácska FKE U20 – TF-Budapest U20

Baja, Magyarországi Németek Általános Művelődési Központja, szerda 20:00

Rólunk

Köszöntjük Önt a Tehetséges Fiatalok - BASKETBALL PLAYERS kosárlabda csapatának hivatalos honlapján. Folyamatosan bővülő oldalunkon megtalálható minden, a csapatainkkal kapcsolatos fontos információ és elérhetőségeink is.  Kellemes időtöltést kívánunk weblapunk böngészéséhez!

Utánpótlás

Sportszervezet neve: Tehetséges Fiatalok - BASKETBALL PLAYERS Sportegyesület
Székhely: 1204 Budapest, Vécsey u. 97.
Levelezési cím: 1204 Budapest, Vécsey u. 97.
Elnök: B. Sárkány Rita +36(20) 989-9585
Ügyvezető: Sárkány Zoltánné +36 (20) 989-6869
Telefonszám: +36 (20) 989-9585
e-mail: info@tf-budapest.hu

Kapcsolattartó: Sárkány Paula
Telefonszám: +36 (20) 989-6869

Technikai vezető: B. Sárkány Rita
Telefonszám: +36(20) 989-9585

Impresszum

A tf-budapest.hu adatbázisai vonatkozásában mindenfajta felhasználási jogosultság engedélyezése a Tehetséges Fiatalok - BASKETBALL PLAYERS Sportegyesület-et illet meg. Bármely, a honlapon található fotó, videó, vagy tartalmi elem átvétele, kizárólag a Tehetséges Fiatalok - BASKETBALL PLAYER Sportegyesület engedélyével lehetséges. A weboldallal kapcsolatos kérdések, hibabejelentések esetén írjon az info@tf-budapest.hu címre.

Kapcsolat

NB1/B

Sportszervezet neve: Tehetseges Fiatalok Kft
Székhely: 1203 Budapest, Vizisport u. 29.
Levelezési cím: 1203 Budapest, Vizisport u. 29.
Ügyvezető: B. Sárkány Rita
Telefonszám: +36 (20) 989-9585
e-mail:  Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Kapcsolattartó: Sárkány Paula
Telefonszám: +36 (20) 989-6869

Technikai vezető: B. Sárkány Rita
Telefonszám: +36(20) 989-9585