banner.png

 

Újabb közvetlen riválissal mérkőzünk meg

- Vasárnap 17:30-kor a MEAFC-Miskolc érkezik a Ludovikára
- A MEAFC 5/6-os mérleggel a 10. helyen áll a Piros csoportban
- Együttesünk 8 nap alatt a 3. mérkőzését játssza

Közvetlen riválissal találkoztunk múlt héten is és csapunk össze vasárnap is. (Hogy a Hepp-kupát ne is említsük…) Akkori ellenfelünk a tabella múlt heti állása szerint épp hogy mögöttünk tanyázott, a mostani pedig pont eggyel előttünk áll. Egy hete és kedden is a végletekig kiélezett meccset játszottunk, és tulajdonképpen nem lenne meglepő, ha most is valami hasonló következne, hiszen rettenetesen kiegyenlített az idei Piros csoport mezőnye, így a MEAFC-Miskolc is hozzánk hasonlóan a rájátszást érő pozíciókért küzd.

Kopasz Márton korábbi klubja két győzelemmel, majd három vereséggel indította az idei Piros csoportos szezont, és azóta a pozitív mérlegért küzd. A legutóbbi két fordulóban Pécsről hozták el a két pontot, majd harminc pontos csapást mértek a minket még szeptemberben legyőző MTK-ra, azaz jó formában érkeznek Budapestre. A Miskolc fiatal játékosai mellett egy ponterős amerikait, Justin Thorntont is foglalkoztat, 19,4 pontjával ő a csapat eddigi legeredményesebbje, rá mindenképpen extra figyelmet kell fordítanunk.

 

 

De nemcsak Thornton őrzése és MEAFC jelenti majd a próbatételt a srácok számára: a Honvéd ellen 52 órán belül lejátszott két mérkőzés bizonyára komoly megterhelést jelentett Czura Attiláéknak, és a TF-Budapest életében nagy szerepet játszik a regenerálódás is ezekben a napokban. A csapat például pénteken krioszaunás kezelésen járt, ami elősegítheti a lábak frissen tartását. Egy újabb szoros meccsen nem kell ecsetelni, mekkora szükség lenne rá.

TF-Budapest – MEAFC-Miskolc

Ludovika Aréna, vasárnap 17:30

V.: Nepp László, Szalai Zsolt, Benedek Zoltán (Gráczer Zsolt)

A belépés ingyenes!

TF-Budapest U20 – MEAFC-Miskolc U20

Ludovika Aréna, vasárnap 15:00

Rólunk

Köszöntjük Önt a Tehetséges Fiatalok - BASKETBALL PLAYERS kosárlabda csapatának hivatalos honlapján. Folyamatosan bővülő oldalunkon megtalálható minden, a csapatainkkal kapcsolatos fontos információ és elérhetőségeink is.  Kellemes időtöltést kívánunk weblapunk böngészéséhez!

Utánpótlás

Sportszervezet neve: Tehetséges Fiatalok - BASKETBALL PLAYERS Sportegyesület
Székhely: 1204 Budapest, Vécsey u. 97.
Levelezési cím: 1204 Budapest, Vécsey u. 97.
Elnök: B. Sárkány Rita +36(20) 989-9585
Ügyvezető: Sárkány Zoltánné +36 (20) 989-6869
Telefonszám: +36 (20) 989-9585
e-mail: info@tf-budapest.hu

Kapcsolattartó: Sárkány Paula
Telefonszám: +36 (20) 989-6869

Technikai vezető: B. Sárkány Rita
Telefonszám: +36(20) 989-9585

Impresszum

A tf-budapest.hu adatbázisai vonatkozásában mindenfajta felhasználási jogosultság engedélyezése a Tehetséges Fiatalok - BASKETBALL PLAYERS Sportegyesület-et illet meg. Bármely, a honlapon található fotó, videó, vagy tartalmi elem átvétele, kizárólag a Tehetséges Fiatalok - BASKETBALL PLAYER Sportegyesület engedélyével lehetséges. A weboldallal kapcsolatos kérdések, hibabejelentések esetén írjon az info@tf-budapest.hu címre.

Kapcsolat

NB1/B

Sportszervezet neve: Tehetseges Fiatalok Kft
Székhely: 1203 Budapest, Vizisport u. 29.
Levelezési cím: 1203 Budapest, Vizisport u. 29.
Ügyvezető: B. Sárkány Rita
Telefonszám: +36 (20) 989-9585
e-mail:  Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Kapcsolattartó: Sárkány Paula
Telefonszám: +36 (20) 989-6869

Technikai vezető: B. Sárkány Rita
Telefonszám: +36(20) 989-9585