banner.png

 

Javítanunk kell

- Vasárnap 82-75-re alulmaradtunk a Honvéd ellen
- Ellenfelünk egy 12-0-ás sorozattal zárta le a találkozót
- Kedd este 20:45-től a Hepp-kupában is összecsap a két együttes

Kedd este, kissé szokatlan időpontban újra összecsap egymással a TF-Budapest és a Budapesti Honvéd, de ezúttal mi leszünk a pályaválasztók, a tét pedig a legjobb nyolc közé kerülés a Hepp-kupában. Valószínűleg ezúttal is kemény, szoros és feszültségektől sem mentes találkozót láthatunk majd. Vasárnap „csak” egy szimpla bajnoki mérkőzést játszottak a csapatok, amely bármennyire is fontos volt mindkét fél számára, lényegében a következő fordulókban (vagy az alapszakasz második körében, amikor majd „jön” a Honvéd) kijavítható, kedden azonban más lesz a helyzet. A továbbjutás egyetlen meccsen dől el, nincs több sanszunk.

A Hepp-kupa egyenes kieséses rendszerére hívta fel a figyelmet Beák Gábor is. Csapatkapitányunk számára nagyon fájó volt a vasárnap délutáni vereség, hiszen többször is, egészen az utolsó pár percig a kezünkben volt a győzelem. Mint mondta, együttesünk számára még mindig a rájátszásba kerülés a célja a bajnokságban, de ehhez most már bravúrokat is kell hozni. Legrutinosabb játékosunk – az egész csapat nevében – azt üzente szurkolóinknak, hogy a TF-Budapest győzni akar, ehhez pedig a játékosok az összes energiájukat mozgósítani fogják.

 

 

Mivel újabb kiélezett derbi várható a Ludovika Aréna két lakója között, így különösen fontos lesz, hogyan hozzuk le a végjátékot. Úgy semmiképpen sem játszhatunk, ahogy vasárnap tettük. Akkor pont Beák három plusz egyével a 37. percben 75-70-re még mi vezettünk, a hajrában azonban teljesen kicsúszott a kezünkből a találkozó. A Honvéd két támadás alatt egyenlített, majd az utolsó percekben csak Puskás Artúr tanítványai szereztek kosarat, a meccset egy 12-0-ás sorozattal zárták le. Elképzelhető, hogy kedden is hasonló forgatókönyv után érkezünk meg a végjátékba. Ott azonban jobb döntésekre, tiszta fejekre és egy pici szerencsére is szükség lesz a továbbjutáshoz.

TF-Budapest – Budapesti Honvéd SE

Hepp-kupa, 4. forduló
Ludovika Aréna, kedd 20:45
V.: Vida József, Szilágyi Bálint, Józsa András

Rólunk

Köszöntjük Önt a Tehetséges Fiatalok - BASKETBALL PLAYERS kosárlabda csapatának hivatalos honlapján. Folyamatosan bővülő oldalunkon megtalálható minden, a csapatainkkal kapcsolatos fontos információ és elérhetőségeink is.  Kellemes időtöltést kívánunk weblapunk böngészéséhez!

Utánpótlás

Sportszervezet neve: Tehetséges Fiatalok - BASKETBALL PLAYERS Sportegyesület
Székhely: 1204 Budapest, Vécsey u. 97.
Levelezési cím: 1204 Budapest, Vécsey u. 97.
Elnök: B. Sárkány Rita +36(20) 989-9585
Ügyvezető: Sárkány Zoltánné +36 (20) 989-6869
Telefonszám: +36 (20) 989-9585
e-mail: info@tf-budapest.hu

Kapcsolattartó: Sárkány Paula
Telefonszám: +36 (20) 989-6869

Technikai vezető: B. Sárkány Rita
Telefonszám: +36(20) 989-9585

Impresszum

A tf-budapest.hu adatbázisai vonatkozásában mindenfajta felhasználási jogosultság engedélyezése a Tehetséges Fiatalok - BASKETBALL PLAYERS Sportegyesület-et illet meg. Bármely, a honlapon található fotó, videó, vagy tartalmi elem átvétele, kizárólag a Tehetséges Fiatalok - BASKETBALL PLAYER Sportegyesület engedélyével lehetséges. A weboldallal kapcsolatos kérdések, hibabejelentések esetén írjon az info@tf-budapest.hu címre.

Kapcsolat

NB1/B

Sportszervezet neve: Tehetseges Fiatalok Kft
Székhely: 1203 Budapest, Vizisport u. 29.
Levelezési cím: 1203 Budapest, Vizisport u. 29.
Ügyvezető: B. Sárkány Rita
Telefonszám: +36 (20) 989-9585
e-mail:  Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Kapcsolattartó: Sárkány Paula
Telefonszám: +36 (20) 989-6869

Technikai vezető: B. Sárkány Rita
Telefonszám: +36(20) 989-9585