banner.png

 

Dupla meccs következik a Honvéd ellen

- Vasárnap és kedden is megmérkőzünk a Honvéddal
- A két csapat egymás mögött, a 9. és a 10. helyen áll a bajnokságban
- A Hepp-kupában a tét a 8 közé jutás

Gyakorlatilag 52 órán belül kétszer is megmérkőzünk a Ludovika Aréna másik lakója, a Budapesti Honvéd együttese ellen. Tekintve a közös csarnokot és a két csapatnak a Piros csoportos tabellán elfoglalt helyezését, igazi presztízsmeccsre van kilátás, ráadásul – ismerve a Honvéd vérmes és hangos szurkolóit – valószínűleg a meccshangulat sem hiányozhat majd a sportcsarnokból.

A Honvéd – hozzánk hasonlóan – nem kezdte túl jól a bajnokságot, első hat találkozójából egyet sem nyert meg, mostanra viszont összeállt és zsinórban négyszer győzött, ráadásul ebből csak egyszer a Ludovikán. Horváth Ákosék Baján, Miskolcon és az MTK otthonában, Törökbálinton is nyertek. Azonos győzelmi mutatóval állnak, vereségből viszont eggyel többet szedtek be (ebből az is következik, hogy eggyel többször játszottak, mint mi), emiatt állunk csak előrébb náluk a tabellán. Az eddigi fordulók alapján igen fontos bajnoki mérkőzés következik vasárnap, hiszen a rájátszást érő helyekért harcoló, közvetlen rivális ellen lépünk pályára, igazi „négypontos” derbi következik.

 

 

Ami a Hepp-kupát illeti, a BHSE is a 2. fordulóban csatlakozott be a sorozatba, elsőként az ELTE-BEAC Újbudát búcsúztatták nagy különbséggel, majd az U20-asainkat hosszabbításban elbúcsúztató MAFC Martost verték meg. Mi Százhalombattán kezdtük a sorozatot, a 3. fordulóban pedig játék nélkül jutottunk túl az orvosi ellátást a találkozóra nem biztosító Csepel ellen. A tét a legjobb 8 közé kerülés.

Budapesti Honvéd SE – TF-Budapest

Piros csoport, 11. forduló

Ludovika Aréna, vasárnap 15:30

V.: Oláh Márk, dr. Szakáll István, dr. Stánicz Péter (dr. Gincsai János)

TF-Budapest – Budapesti Honvéd SE

Hepp-kupa 4. forduló

Ludovika Aréna, kedd 20:45

Rólunk

Köszöntjük Önt a Tehetséges Fiatalok - BASKETBALL PLAYERS kosárlabda csapatának hivatalos honlapján. Folyamatosan bővülő oldalunkon megtalálható minden, a csapatainkkal kapcsolatos fontos információ és elérhetőségeink is.  Kellemes időtöltést kívánunk weblapunk böngészéséhez!

Utánpótlás

Sportszervezet neve: Tehetséges Fiatalok - BASKETBALL PLAYERS Sportegyesület
Székhely: 1204 Budapest, Vécsey u. 97.
Levelezési cím: 1204 Budapest, Vécsey u. 97.
Elnök: B. Sárkány Rita +36(20) 989-9585
Ügyvezető: Sárkány Zoltánné +36 (20) 989-6869
Telefonszám: +36 (20) 989-9585
e-mail: info@tf-budapest.hu

Kapcsolattartó: Sárkány Paula
Telefonszám: +36 (20) 989-6869

Technikai vezető: B. Sárkány Rita
Telefonszám: +36(20) 989-9585

Impresszum

A tf-budapest.hu adatbázisai vonatkozásában mindenfajta felhasználási jogosultság engedélyezése a Tehetséges Fiatalok - BASKETBALL PLAYERS Sportegyesület-et illet meg. Bármely, a honlapon található fotó, videó, vagy tartalmi elem átvétele, kizárólag a Tehetséges Fiatalok - BASKETBALL PLAYER Sportegyesület engedélyével lehetséges. A weboldallal kapcsolatos kérdések, hibabejelentések esetén írjon az info@tf-budapest.hu címre.

Kapcsolat

NB1/B

Sportszervezet neve: Tehetseges Fiatalok Kft
Székhely: 1203 Budapest, Vizisport u. 29.
Levelezési cím: 1203 Budapest, Vizisport u. 29.
Ügyvezető: B. Sárkány Rita
Telefonszám: +36 (20) 989-9585
e-mail:  Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Kapcsolattartó: Sárkány Paula
Telefonszám: +36 (20) 989-6869

Technikai vezető: B. Sárkány Rita
Telefonszám: +36(20) 989-9585