banner.png

 

A listavezető érkezik

- Vasárnap 19:30-tól a Veszprémet fogadjuk hazai pályán
- Ellenfelünk 8/1-es mérleggel vezeti a Piros csoportot
- Dupla meccs lesz, 17 órától Csata-Szekszárd derbit rendeznek a Ludovikán
- Klubunk is csatlakozik a Csata jótékonysági akciójához

A HOYA-Pannon Egyetem Veszprém csapatnévről bizonyára mindannyiunknak egy markáns, erős, mély rotációval rendelkező együttes ugrik be. Nem véletlenül! A bakonyiak évek óta a másodosztály meghatározó csapatai közé tartoznak és csak egy-egy rosszabbul sikerült meccsen múlt, hogy nem tudták elhódítani a Piros csoport bajnoki címét az azzal járó élvonalbeli tagsággal.

 

 

Idén is kiváló csapatot alkotnak, 9 bajnoki meccsükön csak egyszer hibáztak (októberben, Nyíregyházán kaptak ki), azóta viszont hat győztes bajnoki meccset tudhatnak magukénak, és a csapatukban rejlő potenciált jól mutatja, hogy két hete idegenben, Pécsett 114 pontot dobtak. Egy ilyen gárda ellen még akkor is rettenetesen nehéz mérkőzés vár ránk, ha hazai pályán fogunk játszani és ellenfelünknél két fontos láncszem, Szabó Péter és Völgyi Marcell sem lesz ott a pályán vasárnap este.

Ott lehetnek viszont szurkolóink a lelátón, ráadásul a program már délután elkezdődik, hiszen 17 órától a női élvonal egyik rangadóját, az NKE-FCSM Csata – Szekszárd találkozót rendezik a Ludovika Arénában, ráadásul a Csata rendkívüli jótékonysági akcióval készül a mérkőzésre: három alapítvány számára gyűjtenek pénzt, gyermekjátékokat és kutyaeledelt, valamint pokrócokat is. Mi is csatlakozunk a kezdeményezésükhöz és beszállunk az adakozásba.

Persze még jobban örülnénk, ha nem csak a nemes felajánlásokról lenne emlékezetes a vasárnap este, és sikerülne szoros, jó mérkőzést játszani a kiváló erőkből álló Veszprémmel. Ehhez viszont mindenkinek alaposan oda kell tenni magát.

TF-Budapest – HOYA-Pannon Egyetem Veszprém

Ludovika Aréna, vasárnap 19:30

V.: Frányó Péter, Bagi Bálint, Németh Patrik (Dernei Gábor)

Rólunk

Köszöntjük Önt a Tehetséges Fiatalok - BASKETBALL PLAYERS kosárlabda csapatának hivatalos honlapján. Folyamatosan bővülő oldalunkon megtalálható minden, a csapatainkkal kapcsolatos fontos információ és elérhetőségeink is.  Kellemes időtöltést kívánunk weblapunk böngészéséhez!

Utánpótlás

Sportszervezet neve: Tehetséges Fiatalok - BASKETBALL PLAYERS Sportegyesület
Székhely: 1204 Budapest, Vécsey u. 97.
Levelezési cím: 1204 Budapest, Vécsey u. 97.
Elnök: B. Sárkány Rita +36(20) 989-9585
Ügyvezető: Sárkány Zoltánné +36 (20) 989-6869
Telefonszám: +36 (20) 989-9585
e-mail: info@tf-budapest.hu

Kapcsolattartó: Sárkány Paula
Telefonszám: +36 (20) 989-6869

Technikai vezető: B. Sárkány Rita
Telefonszám: +36(20) 989-9585

Impresszum

A tf-budapest.hu adatbázisai vonatkozásában mindenfajta felhasználási jogosultság engedélyezése a Tehetséges Fiatalok - BASKETBALL PLAYERS Sportegyesület-et illet meg. Bármely, a honlapon található fotó, videó, vagy tartalmi elem átvétele, kizárólag a Tehetséges Fiatalok - BASKETBALL PLAYER Sportegyesület engedélyével lehetséges. A weboldallal kapcsolatos kérdések, hibabejelentések esetén írjon az info@tf-budapest.hu címre.

Kapcsolat

NB1/B

Sportszervezet neve: Tehetseges Fiatalok Kft
Székhely: 1203 Budapest, Vizisport u. 29.
Levelezési cím: 1203 Budapest, Vizisport u. 29.
Ügyvezető: B. Sárkány Rita
Telefonszám: +36 (20) 989-9585
e-mail:  Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Kapcsolattartó: Sárkány Paula
Telefonszám: +36 (20) 989-6869

Technikai vezető: B. Sárkány Rita
Telefonszám: +36(20) 989-9585