banner.png

 

Megtörhetjük a Nyíregyháza jó sorozatát?

- A Nyíregyháza 5 meccs óta veretlen a Piros csoportban
- Czura Attila és Szobi Dániel is korábbi csapata ellen bizonyíthat
A találkozó vasárnap 16:30-kor kezdődik

Vasárnap délután, kicsit talán szokatlan időpontban a Piros csoport jelenleg legjobb formában lévő csapatához, a(z új nevén) Hübner-Nyíregyháza Blue Sharkshoz látogatunk. Siska János és Sitku Ernő együttese egyelőre nem talált legyőzőre a Continental Arénában, kapitulált a Veszprém, a Miskolc és az MTK is, és Bus Ivánék úgy egyébként is szépen nyerik a mérkőzéseiket az utóbbi időben. Az első két fordulóban elbukták a bajai és a Vasas elleni meccsüket, október 5-e óta azonban ötmeccses győzelmi szériát hoztak össze.

Bár különböző poszton vethetők be, a találkozó pikantériája kétségkívül Czura Attila és Szobi Dániel „párharca” lesz. Előbbi hét éves kora óta szinte csak Nyíregyházán játszott, utóbbi pedig – ki ne emlékezne rá – az elmúlt egy évtizedet csapatunknál töltötte el, sokan elképzelhetetlennek tartották, hogy eligazol. Pedig nyáron csapatot cserélt a két játékos, így most könnyen elképzelhető lesz, hogy Beák Gábor épp Szobi Dánielen, Czura Attila pedig Bus Ivánon védekezik majd.

 

 

A találkozó esélyese egyértelműen a Nyíregyháza, amely 23 pontot átlagoló amerikai légióssal állhat fel, de ha valahol, akkor pont ebben a Piros csoportos bajnokságban fordulhat elő gyakorlatilag bármi – és annak az ellenkezője is. Az biztos, hogy nyomás nélkül, felszabadultan játszhatnak Somogyfoki Péterék, akik csak extra nappal billenthetik el az esélyeket.

Hübner-Nyíregyháza Blue Sharks – TF-Budapest

Continental Aréna, vasárnap 16:30

V.: Lengyel Ádám, dr. Szakáll István, Sörlei Attila (Schäffer Béla)

Hübner-Nyíregyháza BS U20 – TF-Budapest U20

Continental Aréna, vasárnap 19:00

Rólunk

Köszöntjük Önt a Tehetséges Fiatalok - BASKETBALL PLAYERS kosárlabda csapatának hivatalos honlapján. Folyamatosan bővülő oldalunkon megtalálható minden, a csapatainkkal kapcsolatos fontos információ és elérhetőségeink is.  Kellemes időtöltést kívánunk weblapunk böngészéséhez!

Utánpótlás

Sportszervezet neve: Tehetséges Fiatalok - BASKETBALL PLAYERS Sportegyesület
Székhely: 1204 Budapest, Vécsey u. 97.
Levelezési cím: 1204 Budapest, Vécsey u. 97.
Elnök: B. Sárkány Rita +36(20) 989-9585
Ügyvezető: Sárkány Zoltánné +36 (20) 989-6869
Telefonszám: +36 (20) 989-9585
e-mail: info@tf-budapest.hu

Kapcsolattartó: Sárkány Paula
Telefonszám: +36 (20) 989-6869

Technikai vezető: B. Sárkány Rita
Telefonszám: +36(20) 989-9585

Impresszum

A tf-budapest.hu adatbázisai vonatkozásában mindenfajta felhasználási jogosultság engedélyezése a Tehetséges Fiatalok - BASKETBALL PLAYERS Sportegyesület-et illet meg. Bármely, a honlapon található fotó, videó, vagy tartalmi elem átvétele, kizárólag a Tehetséges Fiatalok - BASKETBALL PLAYER Sportegyesület engedélyével lehetséges. A weboldallal kapcsolatos kérdések, hibabejelentések esetén írjon az info@tf-budapest.hu címre.

Kapcsolat

NB1/B

Sportszervezet neve: Tehetseges Fiatalok Kft
Székhely: 1203 Budapest, Vizisport u. 29.
Levelezési cím: 1203 Budapest, Vizisport u. 29.
Ügyvezető: B. Sárkány Rita
Telefonszám: +36 (20) 989-9585
e-mail:  Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Kapcsolattartó: Sárkány Paula
Telefonszám: +36 (20) 989-6869

Technikai vezető: B. Sárkány Rita
Telefonszám: +36(20) 989-9585