banner.png

 

A Baja ellen javítanánk

- Tavaly még két osztálynyi különbség volt a Baja és a TF között
- Szombati ellenfelünk az 1. fordulóban hazai pályán verte meg a Nyíregyházát
- A Bajai Bácska dombóvári győzelmével szintén továbbjutott a Hepp-kupa 3. fordulójába

A Bajai Bácska FKE igencsak megsüvegelendő évet zárt május végén: megnyerték az NB1/B Zöld csoportját, ezzel feljutva a második vonalba, valamint egyetlen Zöld csoportosként négyes döntőztek a Hepp-kupában, ezzel igen magasra tették a mércét. Ráadásul nem tűnik úgy, hogy ezzel meg is elégedtek volna, hiszen a Piros csoportos nyitómeccsükön hazai közönség előtt komoly skalpot szereztek: 73-66-ra legyőzték a Nyíregyházát, amely évek óta a másodosztály egyik élcsapatának számít, és dombóvári sikerükkel továbbmentek a Hepp-kupában is Cservék Csaba tanítványai.

A bajai együttes tavalyi gerince idénre is megmaradt, mindössze Kovács Barnabás távozott – ő viszont épp bennünket erősít nyár óta. Ebben a szezonban is Bács-Kiskun megyében pattogtat Pongó Martin és Jakab Péter is, ketten együtt 54 ponttal kínálták meg a Nyíregyházát az első bajnokin, az ő párosukat minden bizonnyal kulcsfeladat lesz semlegesíteni szombaton.

 

 

Ami minket illet, az MTK és a Budafok elleni vereségek után nagyon kellett ez a másfél-két hét pihenő, hiszen az első mérkőzéseinken jól látszott, hogy Vladimir Vlaski vezetőedzőnek bőven van még szüksége időre, hogy összecsiszolja a csapatot és tovább alakítsa azt a játékstílust, amit a pályán hetente látni szeretne. A Hepp-kupában aratott győzelmünk remélhetőleg az önbizalmaknak is adott egy jókora löketet. Nincs más hátra, mint legyőzni a Baját – nagyon ráférne a srácokra a siker.

TF-Budapest – Bajai Bácska FSE

Ludovika Aréna, szombat 18:00

V.: Bagi Bálint, Varga-Záray Katalin, Makrai Márton (Mocsai László)


A belépés ingyenes!

TF-Budapest U20 – Bajai Bácska FSE U20

Ludovika Aréna, szombat 15:30

Rólunk

Köszöntjük Önt a Tehetséges Fiatalok - BASKETBALL PLAYERS kosárlabda csapatának hivatalos honlapján. Folyamatosan bővülő oldalunkon megtalálható minden, a csapatainkkal kapcsolatos fontos információ és elérhetőségeink is.  Kellemes időtöltést kívánunk weblapunk böngészéséhez!

Utánpótlás

Sportszervezet neve: Tehetséges Fiatalok - BASKETBALL PLAYERS Sportegyesület
Székhely: 1204 Budapest, Vécsey u. 97.
Levelezési cím: 1204 Budapest, Vécsey u. 97.
Elnök: B. Sárkány Rita +36(20) 989-9585
Ügyvezető: Sárkány Zoltánné +36 (20) 989-6869
Telefonszám: +36 (20) 989-9585
e-mail: info@tf-budapest.hu

Kapcsolattartó: Sárkány Paula
Telefonszám: +36 (20) 989-6869

Technikai vezető: B. Sárkány Rita
Telefonszám: +36(20) 989-9585

Impresszum

A tf-budapest.hu adatbázisai vonatkozásában mindenfajta felhasználási jogosultság engedélyezése a Tehetséges Fiatalok - BASKETBALL PLAYERS Sportegyesület-et illet meg. Bármely, a honlapon található fotó, videó, vagy tartalmi elem átvétele, kizárólag a Tehetséges Fiatalok - BASKETBALL PLAYER Sportegyesület engedélyével lehetséges. A weboldallal kapcsolatos kérdések, hibabejelentések esetén írjon az info@tf-budapest.hu címre.

Kapcsolat

NB1/B

Sportszervezet neve: Tehetseges Fiatalok Kft
Székhely: 1203 Budapest, Vizisport u. 29.
Levelezési cím: 1203 Budapest, Vizisport u. 29.
Ügyvezető: B. Sárkány Rita
Telefonszám: +36 (20) 989-9585
e-mail:  Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Kapcsolattartó: Sárkány Paula
Telefonszám: +36 (20) 989-6869

Technikai vezető: B. Sárkány Rita
Telefonszám: +36(20) 989-9585