banner.png

 

Jön az első hazai

- A Budafok ellen játsszuk első hazai összecsapásunkat
- Ellenfelünk szédületes formában van, legutóbb 31 ponttal verte a Honvédet
- Kerkai Ákos visszatérhet sérülését követően

Szombaton délután fél hat körül ismét berobbannak a Ludovika Aréna hangszórói, megszólal a TF-Budapest új bevonulózenéje, Beák Gábor vezetésével bemasíroznak a játékosaink a pályára, majd 18 órakor feldobják a labdát és megkezdődik a Piros csoport első hazai mérkőzése a Budafok ellen.

Az ellen a Budafok ellen, amely az előszezonban is figyelemre méltó eredményeket ért el, hiszen veretlenül zárta a felkészülési időszakot, legyőzte többek között a BKG-t, a Veszprémet és a Vasast is, a sok sikerrel lehozott mérkőzés pedig két tornagyőzelmet ért Károly Máté tanítványainak.

 

 

Aki esetleg legyintéssel elintézte volna a Piros csoportba tavaly feljutott együttes felkészülési eredményeit, a múlt pénteki, Honvéd elleni budafoki szezonrajt után már egészen biztosan elhiszi, hogy egy veszélyes és erős csapat érkezik hozzánk, hiszen míg nálunk egy másfél negyednyi hullámvölgy miatt akadozott a gépezet Törökbálinton, addig a Budafok Puszta 26 pontjával, imponáló magabiztossággal, 31 ponttal ütötte ki a BHSE-t.

Ellenfelünk kerete mindössze két helyen változott a nyáron, a női vonalon edzősködő Tursics Krisztián és Mészáros Csaba helyére utóbbi ikertestvére, Bence, valamint az ex-BKG-s Kovács Soma érkezett. A szédületes forma és az összeszokottság ellenfelünk mellett szól, azonban Törökbálinton is bebizonyítottuk, hogy soha nem lehet leírni a TF-et, hiszen közel húszpontos hátrányból is visszajöttünk a mérkőzésbe. Ráadásul szombatra erősödünk is, hiszen Kerkai Ákos visszatér a csapatba kisebb sérülése után.

A Piros csoportos bajnoki mérkőzéseinkre a belépés díjtalan, szeretettel várunk minden érdeklődőt a Ludovika Arénában, az eredetileg kiírthoz képest kicsit később, 18 órától.

 

TF-Budapest – Budafoki KK

Ludovika Aréna, szombat 18:00
V.: Csabai-Kaskötő, Horváth Cs., Oláh (Dernei)
A belépés díjtalan!
TF-Budapest U20 – Budafoki KK U20
Ludovika Aréna, szombat 15:30


Rólunk

Köszöntjük Önt a Tehetséges Fiatalok - BASKETBALL PLAYERS kosárlabda csapatának hivatalos honlapján. Folyamatosan bővülő oldalunkon megtalálható minden, a csapatainkkal kapcsolatos fontos információ és elérhetőségeink is.  Kellemes időtöltést kívánunk weblapunk böngészéséhez!

Utánpótlás

Sportszervezet neve: Tehetséges Fiatalok - BASKETBALL PLAYERS Sportegyesület
Székhely: 1204 Budapest, Vécsey u. 97.
Levelezési cím: 1204 Budapest, Vécsey u. 97.
Elnök: B. Sárkány Rita +36(20) 989-9585
Ügyvezető: Sárkány Zoltánné +36 (20) 989-6869
Telefonszám: +36 (20) 989-9585
e-mail: info@tf-budapest.hu

Kapcsolattartó: Sárkány Paula
Telefonszám: +36 (20) 989-6869

Technikai vezető: B. Sárkány Rita
Telefonszám: +36(20) 989-9585

Impresszum

A tf-budapest.hu adatbázisai vonatkozásában mindenfajta felhasználási jogosultság engedélyezése a Tehetséges Fiatalok - BASKETBALL PLAYERS Sportegyesület-et illet meg. Bármely, a honlapon található fotó, videó, vagy tartalmi elem átvétele, kizárólag a Tehetséges Fiatalok - BASKETBALL PLAYER Sportegyesület engedélyével lehetséges. A weboldallal kapcsolatos kérdések, hibabejelentések esetén írjon az info@tf-budapest.hu címre.

Kapcsolat

NB1/B

Sportszervezet neve: Tehetseges Fiatalok Kft
Székhely: 1203 Budapest, Vizisport u. 29.
Levelezési cím: 1203 Budapest, Vizisport u. 29.
Ügyvezető: B. Sárkány Rita
Telefonszám: +36 (20) 989-9585
e-mail:  Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Kapcsolattartó: Sárkány Paula
Telefonszám: +36 (20) 989-6869

Technikai vezető: B. Sárkány Rita
Telefonszám: +36(20) 989-9585